Lumoavat häät ulkomailla ilman häästressiä

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Lumoavat häät ulkomailla rennosti nauttien

Ilonan ja Tommyn häät ulkomailla Unique Weddings

Unique Weddings toteuttaa hääunelmia lämpöisen auringon alla. Ja mikä parasta, hääparin ei tarvitse järjestää itse juuri mitään.

Suomalainen Unique Weddings nimittäin toteuttaa hääjuhlia ulkomailla avaimet käteen -periaatteella. Itse ei tarvitse huolehtia juuri mistään ja häistään pääsee todellakin nauttimaan. Kuinka upeaa onkaan tarjota ikimuistoinen elämys ystäville ja perheenjäsenille?

Häiden järjestäminen ulkomailla voi oikeastikin olla helppoa ja hauskaa. Ilona Salomaan käsissä hääpari on parhaimmassa huomassa juhlien suunnittelun suhteen. Lisäpalveluina on mahdollista toteuttaa mitä tahansa juhlaan liittyviä unelmia.

Rantahiekkaa ja samppanjaa


Häiden järjestäminen ulkomailla voi todellakin olla kylmän samppanjan nauttimista altaan äärellä ilman stressiä. Unique Weddingsin Ilona Salomaa järjestää yli 20 vuoden matkailualan kokemuksella häät ulkomailla alusta loppuun unohtamatta pienintäkään ykistyiskohtaa.

Jokainen yksityiskohta vihkimisen paperitöistä illallisen jälkiruokaan ja juhlatilan koristeluun on mietitty valmiiksi parin mieltymyksiä mukaillen. Rakkausjuhlan voi järjestää Santorinilla, Italiassa, Espanjassa, Kroatiassa tai vaikkapa eksoottisilla saarilla kuten Seychelleillä tai Mauritiuksella.

Kohteet on huolella valittu ja erittäin hyviksi itse todettu. Paikan päälle voi saapua rennoin mielin, vaikka vain muutamaa päivää aiemmin, upottaa varpaansa lämpimään rantahiekkaan ja nauttia hetkistä rakkaansa kainalossa. Yllätyskulujakaan ei pääse syntymään, sillä pakettihintaan sisältyvät kaikki etukäteen sovitut ja maksetut järjestelyt.


Rakkautta viinitilalla


Kun Unique Weddingsin Ilona ja Tommy itse sanoivat toisilleen tahdon historiallisella viinitilalla Rooman kukkuloilla, oli se ikimuistoinen kokemus myös juhlaan osallistuneille.

Hääväki sai nauttia samalla pidennetystä viikonloppulomasta ja todistaa ystävien rakkaudellista päivää.Juuri mistään ei tarvinnut huolehtia, sillä kaikki oli sopivalla tavalla valmiiksi järjestetty lentokenttäkuljetuksista lähtien.


– Järjestimme koko seurueelle päiväretken Castel Gandolfon pittoreskiseen kylään, joka sisälsi viinimaistelun museoravintolassa sekä lounaan panoraamamaisemalla järvelle. Illallista nautimme kaikki Frascatin pikkukaupungissa ihastellen auringonlaskua Rooman yllä, Ilona muistelee.


Hääpäivän aamuna nautittiin samppanjaa aamiaisella. Yhteisen tekemisen aikana vieraat pääsivät tutustumaan toisiinsa ja kokemaan elämyksiä Italian auringon alla.

Kaikki huipentui hääjuhlaan, jossa vihkimisseremonia toteutettiin vanhalla roomalaisella tiellä viiniviljelysten ympäröimänä. Cocktail-tilaisuus puutarhassa ja huikeasti toteutettu viiden ruokalajin illallinen hemmotteli niin hääparia kuin vieraita.

Livemusiikin siivittämänä Ilona ja Tommy saivat aikuiseen tyyliin sopivat, ripauksen ylellisyyttä tihkuvat juhlat. Ilta päättyi huikeaan ilotulitukseen viinilehtojen yllä.

Unique Weddings räätälöi myös unohtumattomia häämatkoja avaimet käteen -periaatteella. Lue lisää Häät.fissä >>

 

Teksti Tanja Hakala
Kuvat Unique Weddings

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä UNIQUE WEDDINGS

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2022.Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Uusimman Häät-lehden voi lukea ja tutustua sisältöön kätevästi näköislehtenä Issuu.comissa.


Muokattu: 2.5.2023