Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Luksusta rentoutumiseen Hotel Sveitsissä

Hotel Sveitsissä morsian voi majoittua ystäviensä kanssa vaikka kylpyammeella varustetussa ylellisessä Junior Suitessa ja istua iltaa pitkän kaavan mukaan Hotel Sveitsin ravintoloissa.

Hyvinkää on tunnettu palautumisen, rentoutumisen ja voimaantumisen keskuksena jo pitkään: Hyvinkään Sveitsin perinteikäs matkailualue ja hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsevat palvelut tarjoavat täydelliset puitteet morsiamen ja kaasojen tai yhtä hyvin sulhasen polttariseurueen rentoon viikonloppuun.

Palvelutarjontaan kuuluu kauneus- ja terveyspalvelut, elokuvateatteri, uintikeskus, liikuntakeskus, seikkailupuisto, sisäaktiviteettipuisto sekä huonepakopelit, joita yhdistelemällä syntyy loistava perusta rentouttavalle ja ikimuistettavalle viikonlopulle. Hotel Sveitsi tarjoaa täydelliset puitteet myös vaikkapa rentoihin pyjamabileisiin ystävien ympäröimänä. Kaikkiin majoittumisiin sisältyy aamiainen sekä pääsy kuntosaliin ja Sveitsin uimalaan.


ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä HOTEL SVEITSI

Muokattu: 6.3.2020