Lue ilmaiseksi: Löydä Häämuoti 2017 –digilehdestä trendikkäimmät

Lue ilmaiseksi: Löydä Häämuoti 2017 –digilehdestä trendikkäimmät hääpuvut

Ilmainen Häämuoti 2017 –digilehti esittelee suomalaisten hääpukuliikkeiden ja hääpukusuunnittelijoiden uutuuksia kaudelle 2017. Häät-lehden ja Häät.fin sisarjulkaisu kokoaa yhteen upean yli sadan hääpuvun, kymmenien korujen, kenkien ja muiden asusteiden kokonaisuuden, josta löytyy ideoita jokaisen morsiamen tyyliin. Lisäksi mukana ovat edustavat valinnat myös komeille sulhasille!

Hääpukumallistot 2017 on suunniteltu erityisesti huolettomuutta ja käyttömukavuutta arvostavalle morsiamelle. Monissa mallistoissa on kevyitä ja pehmeitä materiaaleja, helppokäyttöisiä leikkauksia ja konstailematonta tyyliä.

Luonnollisuutta rakastava morsian löytää suosikkihääpukunsa boho-vaikutteisista häämekoista, mutta myös näyttävyyttä hakeva poimii helposti suosikkinsa glamouria hehkuvien kepeiden pitsien ja kimaltelevilla kristalleilla koristeltujen muotiluomusten joukosta.

Hääpuku sesonki on nyt parhaimmillaan, sillä pukumallistot ovat saapumassa myymälöihin pääosin kautta edeltävän lokakuun aikana. Toki osaa morsiuspuvuista on päässyt sovittelemaan jo loppukesästä.

Lue nyt julkaisu ILMAISEKSI! Klikkaa Häät-digilehteen!

Kurkkaa esittelyvideolta miltä Häämuoti 2017 -digilehti näyttää.

Jaa juttu