Löydä unelmiesi hääpuku Madeline Gardner Designer Days -tapahtumasta

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Löydä unelmapukusi Madeline Gardner Designer Days -tapahtumasta

Morilee by Madeline Gardner Karolina

Designer Days on mahtava mahdollisuus päästä sovittamaan suosikkidesignerinsa pukuja paljon normaalia laajemmasta valikoimasta, kun tietyn suunnittelijan pukuja ja itse suunnittelijaa esitellään hääpukumyymälässä tapahtuman aikana.

Puku yläkuvassa Morilee Kadence

Morilee Julietta-mallisto Fiancéessa 29.11.–15.12.2018

Naisellisten kurvien parhaat puolet tuo esille Morilee by Madeline Gardnerin Julietta-mallisto, jonka koko ajankohtainen valikoima on Suomessa ja sovitettavissa Fiancéessa Turussa la 15.12.2018 asti. Kun unelmamekko on löytynyt, Julietta-mallistosta tilatuista puvuista saa -15 % alennuksen. 

Varaa heti oma yksilöllinen sovitusaikasi Fiancéessa, varaa sovitusaikasi täällä tai soita (02) 2511748. 

Morilee by Madeline Gardner hääpuku 3248 Leah

Morilee Julietta-malliston 3248 Leah

Ensimmäisen kerran syksyllä 2016 järjestetty ja valtavan suosituksi muodostunut Morilee by Madeline Gardner Designer Days -tapahtuma saa taas jatkoa syksyllä 2018 entistä monipuolisempana. 

Madeline Gardner Morilee

Designer Madeline Gardner

Kuka Mori Leen puvut suunnittelee?

Mori Leen mallistojen takana on kokenut ja kansainvälistä tunnustusta saanut hääpukusuunnittelun ammattilainen Madeline Gardner. Hän työskentelee New Yorkissa ja on valmistunut pukusuunnittelijaksi New York Fashion Institute of Technologysta. Madeline Gardner on 25 työvuotensa aikana huomannut, että hääpukujen suunnittelu ei ole minkä tahansa vaatteen suunnittelua vaan tässä työssä on taikaa:

“We know that when we create a dress, we’re not just making something to wear. We’re making magic.”

Lue lisää Madeline Gardnerista täällä.

Angelina Faccenda hääpuku Kailan

Angelina Faccenda, Kailan

SISÄLTÄÄ MAINOSSISÄLTÖÄ, YHTEISTYÖSSÄ MORILEE

Muokattu: 1.12.2018