Löydä Sormus jota etsit!

Löydä Sormus jota etsit!

Purokivistä jalokiviksi

Pienenä lumouduin luonnosta ja leikin siellä. Minussa kukkivat lapsuusmetsien sinivuokot. Jokin minussa taisi aivan alusta saakka tietää, mitä ryhdyn tekemään. Seitsemän vanhana puhdistin parhaan ystäväni kanssa keväisessä metsässä purokiviä hammasharjalla ja asettelin niitä jalokiviksi konvehtirasiaan. Myöhemmin kivet kirkastuivat safiireiksi, rubiineiksi ja timanteiksi kun minusta tuli kultaseppä.

Löydä Sormus jota etsit!

Kekseliäisyyttä opin isältäni hänen korjatessaan rikkonaisia tavaroita. Tutkin ja puuhailin hänen kanssaan pienestä pitäen, ehkä juuri siksi työkalut ovat aina tuntuneet omaan käteen käyviltä.

Työssäni etsin jokaisen asiakkaan oman persoonallisen muotokielen ja piirrän metallinkappaleesta esille korun. Sen kauniin ja herkän muodon.

Kun ajatuksesta syntyy sormus

Perustin oman pajani, Alati Jewelryn, vuonna 2007. Pajani sijaitsee idyllisellä, kansallisromanttista tyylisuuntaa edustavalla Savonlinnan Wanhalla rautatieasemalla, josta sormukset lähtevät matkaan ympäri Suomen, kuten matkustajat entiseen aikaan.

Korujen suunnittelutyössä minua inspiroi erityisesti luonto ja sen muodot. Valmistan kihla- ja vihkisormukset perinteisin käsityömenetelmin asiakkaan toiveiden mukaisiksi ja kivenistutus on erityisosaamisalaani. Kädenjälkeni näkyy tietynlaisena herkkyytenä korujen muotokielessä ja estetiikassa, toisinaan myös tavanomaisesta poikkeavina ratkaisuina muodoissa ja materiaaleissa.

Alati Jewelryn sivuilta löytyy Alati-sormusmallistoni, sekä runsaasti esimerkkejä tilaustyönä tehdyistä sormuksista. Suunnittelen mielelläni yhdessä asiakkaan kanssa uniikit sormukset juuri heille. Lähtökohta sormuksen suunnittelulle voi olla melkein mitä tahansa aina morsiamen silmien sinestä kosken kuohuntaan.

Löydä Sormus jota etsit!
Löydä Sormus jota etsit!
Löydä Sormus jota etsit!

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset