Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Löydä häämuodin luksus Morsiuspukuliike Josefiinasta

Kun päätös avioliitosta on tehty ja suuret tunteet ovat saaneet konkreettisen päivämäärän, hääpuvun valinta on usein morsiamen ensimmäisten ajatusten joukossa.

Silloin kun morsian ja muu seurue etsii palvelun ja hääpukuvalikoiman suhteen ylellisyyttä ja henkilökohtaisten toiveiden huomioimista viimeisiä yksityiskohtia myöten, oikea osoite hääpukuhaaveiden täyttymiselle on kauneimmista puvuistaan useasti palkittu Morsiuspukuliike Josefiina.

Josefiina Atelier Pronovias hääpuku Georgina Le

Georgina Rodriguezin päällä Sanremossa nähtyä Georgina Le -pukua Atelier Pronovias -mallistosta voi sovittaa Josefiinassa. Jalkapalloilija Cristiano Ronaldon kumppani tunnetaan maailmalla näyttävistä ja muodikkaista juhla-asuistaan – ja Josefiinassa sinäkin pääset kokemaan, miltä maailmanluokan muotiluomus tuntuu ja näyttää.

– Sana eksklusiivisista luksusmerkeistämme on levinnyt morsianten keskuudessa, kun ystävät kertovat omat suosituksensa seuraaville morsiamille. Nykyisin Josefiinaan tullaankin etsimään erityisesti näyttäviä ja ylellisiä häämekkoja. Pukuvalikoimamme hintahaitari on laaja, ja meiltä löytyy upeita vaihtoehtoja jo 1000 euron hintaluokassa, Susanna Hannén-Isoaho miettii.

– Tärkeintä minulle on se, että jokainen morsian löytää vastineen omalle ainutlaatuiselle haaveelleen ja tuntee olevansa upea puvussaan, hän jatkaa.

Enzoani on yksi Morsiuspukuliike Josefiinan ylellisistä mallistoista.

Yksilöllistä ja kiireetöntä palvelua - vain teille

Morsiuspukuliike Josefiina on erikoistunut henkilökohtaiseen palveluun, joka ei pääty ostopäätökseen. Morsian saa kaikki asuunsa liittyvät palvelut samasta osoitteesta vaivattomasti ja laadukkaasti.

– Meille asiakas on kuningatar ensi hetkestä alkaen! Susanna Hannén-Isoaho tiivistää.

– Sovituksissa tarjoamme jokaiselle morsiamelle seurueineen oman yksityisen ja kiireettömän hetken, ja siksi Josefiinassa on aina vain yksi morsian tai seurue kerrallaan sovittamassa pukuja, hän kertoo.

– Mikäli puvun pituus tai istuvuus vaatii viimeistelyä, kaikki korjaukset tehdään erittäin huolellisesti omien ammattitaitoisten vaatturiemme toimesta lähellä hääpäivää, jotta lopputulos on aivan täydellinen. Pukua voi säilyttää liikkeessä häihin asti, jolloin sen voi noutaa viimeisteltynä. Luovutukseen sisältyy aina myös neuvot morsiamen pukijalle eli "kaasokoulutus".

Elyseen mallistot sisältävät monia kansainvälisen häämuodin upeita uutuuksia.

Hääpukujen huippumerkit yksinoikeudella vain Josefiinasta

Morsiuspukuliike Josefiinaan luotetaan myös häämuotimaailmassa, ja sille on myönnetty Suomen yksinoikeus muutamien maailman ylellisimpien mallistojen edustamiseen. Näihin lukeutuvat mm. Badgley Mischka Bride, Atelier Pronovias, Pronovias Chrystal ja Justin Alexander Signature.

Lisäksi Josefiinan valikoimassa on moniin erilaisiin makuihin ja budjetteihin sopivia pukuja kuten Enzoani, Élysée, Daniela di Marino, Monica Loretti, Lillian West, Lilly, Sincerity, Adore ja White One. Pukujen suositushinnat lähtevät noin 1000 eurosta ylöspäin aina 5000 euroon saakka.

– Onnekkaimmat voivat tehdä myös todella edullisia löytöjä huippupuvuista esimerkiksi näytöksissä tai messuilla esiteltyjen mallipukujen joukosta, Susanna Hannén-Isoaho vinkkaa. 

– Kannattaa ehdottomasti varata oma sovitusaika etukäteen soittamalla tai lähettämällä tekstiviesti numeroon 0407078725
, jotta varmistaa itselleen ja omalle seurueelleen kiireettömän ja maksuttoman sovitusajan, Susanna Hannén-Isoaho jatkaa toivottaen samalla kaikki morsiamet lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan Josefiinan fantastiseen valikoimaan.

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä MORSIUSPUKULIIKE JOSEFIINA

Muokattu: 27.6.2023