Löydä häämuodin luksus Morsiuspukuliike Josefiinasta

Kun päätös avioliitosta on tehty ja suuret tunteet ovat saaneet konkreettisen päivämäärän, hääpuvun valinta on usein morsiamen ensimmäisten ajatusten joukossa.

Silloin kun morsian ja muu seurue etsii palvelun ja hääpukuvalikoiman suhteen ylellisyyttä ja henkilökohtaisten toiveiden huomioimista viimeisiä yksityiskohtia myöten, oikea osoite hääpukuhaaveiden täyttymiselle on kauneimmista puvuistaan useasti palkittu Morsiuspukuliike Josefiina Lahdessa.

Badgley Mischka Bride Coco Morsiuspukuliike Josefiina

– Sana eksklusiivisista luksusmerkeistämme on levinnyt morsianten keskuudessa, kun ystävät kertovat omat suosituksensa seuraaville morsiamille. Nykyisin Josefiinaan tullaankin etsimään erityisesti näyttäviä ja ylellisiä hääpukuja. Pukuvalikoimamme hintahaitari on laaja, ja meiltä löytyy upeita vaihtoehtoja myös alle 400 euron hintaluokassa, Susanna Hannén-Isoaho miettii.

– Tärkeintä minulle on se, että jokainen morsian löytää vastineen omalle ainutlaatuiselle haaveelleen ja tuntee olevansa upea puvussaan, hän jatkaa.

Yksilöllistä ja kiireetöntä palvelua - vain teille

Morsiuspukuliike Josefiina on erikoistunut henkilökohtaiseen palveluun, joka ei pääty ostopäätökseen. Morsian saa kaikki asuunsa liittyvät palvelut samasta osoitteesta vaivattomasti ja laadukkaasti.

– Meille asiakas on kuningatar ensi hetkestä alkaen! Susanna Hannén-Isoaho tiivistää.

– Sovituksissa tarjoamme jokaiselle morsiamelle seurueineen oman yksityisen ja kiireettömän hetken, ja siksi Josefiinassa on aina vain yksi morsian tai seurue kerrallaan sovittamassa pukuja, hän kertoo.

– Mikäli puvun pituus tai istuvuus vaatii viimeistelyä, kaikki korjaukset tehdään erittäin huolellisesti omien ammattitaitoisten vaatturiemme toimesta lähellä hääpäivää, jotta lopputulos on aivan täydellinen. Pukua voi säilyttää liikkeessä häihin asti, jolloin sen voi noutaa viimeisteltynä. Luovutukseen sisältyy aina myös neuvot morsiamen pukijalle eli "kaasokoulutus".

Huippumerkit yksinoikeudella vain Josefiinasta

Morsiuspukuliike Josefiinaan luotetaan myös häämuotimaailmassa, ja sille on myönnetty Suomen yksinoikeus muutamien maailman ylellisimpien mallistojen edustamiseen. Näihin lukeutuvat mm. Badgley Mischka, Atelier Pronovias, Pronovias Chrystal, Angelina Faccenda Couture sekä Justin Alexander ja sen lippulaivamallisto Signature.

Lisäksi Josefiinan valikoimassa on moniin erilaisiin makuihin ja budjetteihin sopivia pukuja kuten Agnes, Art Couture, Elizabeth, Eternity Bride, Lillian West, Lilly, Morilee, Sincerity, Sweetheart ja White One. Pukujen suositushinnat lähtevät noin 300 eurosta ylöspäin aina 5000 euroon saakka.

– Onnekkaimmat voivat tehdä myös todella edullisia löytöjä huippupuvuista esimerkiksi näytöksissä tai messuilla esiteltyjen mallipukujen joukosta, Susanna Hannén-Isoaho vinkkaa. 

– Kannattaa ehdottomasti varata oma sovitusaika etukäteen soittamalla myymäläämme (03) 7834617
, jotta varmistaa itselleen kiireettömän ja maksuttoman sovitusajan, hän jatkaa toivottaen samalla kaikki morsiamet lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan Josefiinan fantastiseen valikoimaan.

Atelier Pronovias hääpuku Relato
Emilse hääpuku Pronovias
Pronovias Dreba
Justin Alexander Signature 9892
Justin Alexander Signature 9894
Justin Alexander Signature 9896
Justin Alexander Signature 9905
Morilee Angelina Faccenda 1727
Angelina Faccenda hääpuku Kailan
Callista hääpuku Badgley Mischka
Badgley Mischka Bride Aubree
Lilly hääpuku 08-3972
Lilly edullinen hääpuku 08-3965
Morilee by Madeline Gardner Karolina
morilee by madeline gardner 8203

Morsiuspukuliike Josefiina

Fellmaninkatu 1, Lahti

(03) 7834617


www.josefiina.fi

Instagram @josefiinabridalARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä MORSIUSPUKULIIKE JOSEFIINA

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpuvut