Löydä elämäsi puku Morsiuspukuliike Josefiinasta

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Löydä elämäsi puku Morsiuspukuliike Josefiinasta

Rafia-hääpuku – Atelier Pronovias

Morsianten mielestä Suomen kauneimmat hääpuvut löytyvät Morsiuspukuliike Josefiinasta, sen todistaa huippumenestys neljänä vuonna peräkkäin Häät.fin Kaunein Hääpuku -kilpailussa.

Vuoden 2014 Kauneimmaksi Hääpuvuksi valittiin Josefiinan Pronovias-malliston Octavia ja vuonna 2015 samppanjanvärinen Signature-malliston puku 9776. 2016 hopeasijan nappasi upea Josefiinan Pronovias Pladia ja vuonna 2017 pronssisijan vei Angelina Faccenda Couture -malliston 1301.

– Josefiinaan tullaan etsimään näyttäviä ”kerran elämässä” -pukuja! Morsiamet ovat usein jo valmiiksi miettineet, miltä he elämänsä tärkeimpänä päivänä haluavat näyttää, ja tuota haavetta me lähdemme yhdessä toteuttamaan, Susanna Hannén-Isoaho miettii.

JustinAlexanderSignature -haapuku – 9896

Koko myymälä vain sinua varten

Lahden keskustassa rauhallisen puistokadun varrella sijaitseva Morsiuspukuliike Josefiina on erikoistunut vain ja ainoastaan morsiuspukujen myyntiin sekä henkilökohtaiseen palveluun.

– Haluan tarjota jokaiselle morsiamelle oman unohtumattoman ja kiireettömän hetken, ja siksi Josefiinassa on vain yksi ajan varannut morsian kerrallaan sovittamassa pukuja. Kaasot ja muut tukihenkilöt ovat toki tervetulleita mukaan, Hannén-Isoaho kertoo.

– Meille asiakas on kuningatar ensi hetkestä alkaen. Mikäli puvun pituus tai istuvuus vaatii viimeistelyä, kaikki korjaukset tehdään erittäin huolellisesti omien ammattitaitoisten vaattureiden toimesta, jotta lopputulos on täydellinen.

– Hääparilla on nykypäivänä monta rautaa tulessa häitä järjestäessään. Mielestäni on tärkeää, että hääpuvun sovittaminen on rauhallista ja kiireetöntä ja morsian saa kaikki asuunsa liittyvät palvelut saa saman katon alta vaivattomasti ja laadukkaasti.

Atelier Pronovias hääpuku Relato

Puhdasta luksusta

Ainoana hääpukuliikkeenä Suomessa maailman huippuihin lukeutuvat merkit, esimerkiksi Pronoviaksen normaalimalliston lisäksi ylelliset Atelier Pronovias ja Pronovias Chrystal -kokoelmat, Angelina Faccenda Couture sekä Justin Alexander ja sen lippulaivamallisto Signature löytyvät vain Josefiinasta.

Nämä mallistot edustavat puhdasta luksusta, mutta niiden lisäksi valikoimassa on moniin erilaisiin makuihin ja budjetteihin sopivia pukuja kuten Lillian West, Agnes, Art Couture, Elizabeth, Morilee, White One ja Eternity Bride. Pukujen suositushinnat lähtevät noin 800 eurosta ylöspäin aina 5000 euroon saakka. Onnekkaimmat voivat tehdä todella edullisia löytöjä huippupuvuista esimerkiksi näytöksissä tai messuilla esiteltyjen mallipukujen joukosta.

 

Morsiuspukuliike Josefiinasta löydät ainoana suomalaisliikkeenä myös ylellisen Atelier Pronovias -malliston huikeat puvut. Katso video!

Katso upeaa glamouria tihkuva Justin Alexander 2018 video.

Josefiinasta morsian löytää kaiken tarpeellisen hääpäivän pukeutumiseen: morsiuspuvun, hunnun, tiaran ja kengät.

– Meillä on mahdollisuus tarjota asiakkaille laaja ja korkeatasoinen valikoima yksilöllisiä pukuja ja asusteita sekä henkilökohtaista palvelua, sillä keskitymme vain morsiuspukuihin, Hannén-Isoaho Josefiinasta summaa.

Morsiuspukuliike Josefiina

Fellmaninkatu 1, Lahti

(03) 7834617


www.josefiina.fi

Instagram @JosefiinaBridalARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä MORSIUSPUKULIIKE JOSEFIINA

Muokattu: 3.12.2018