Love Me Do -häämessut avautuu taas Helsingin Kaapelitehtaalla 1.10.2022

Love Me Do 2022

2500 neliön Merikaapelihalli Kaapelitehtalla Helsingin Ruoholahdessa täyttyy jälleen ihanasta häähuumasta, näytteilleasettajista ja hääpareista seurueineen Love me do Autumn Fairin merkeissä!

Mukana ihanassa häähuumassa on reippaasti yli 120 hää- ja juhla-alan yritystä ja edustusta tarjoamassa kattavan valikoiman hääpalveluita ja -tuotteita. Mukana on mm. upeita hääpukuja, juhlatiloja, pitopalveluita, juhlatarvikkeita, koruja ja kauneutta, musiikkia, ääntä, kukkia, valokuvausta, kultainen Kupla... and then some!

Näytteilleasettajien osastoilla on paljon aktiviteetteja, kuten pikameikkauksia- ja kampauksia, tuote-esittelyitä ja arvontoja – ja vaikkei arvonnoissa osuisi onni kohdalle, messuilla on jaossa viikonlopun aikana mm. Viking Linen risteilyetukortteja ennakkolipun ostaneille, joten kukaan tuskin lähtee tyhjin käsin kotiin!

Onnekas voi saada mukaansa näytöksestä myös uunituoreen Häät-lehden! Päälavallamme tapahtuu toki muutakin. Lavalla nähdäään mm. Afrodisiac Tanssiryhmän energinen esitys, hääbändi ja iltapäivästä muotiasiantuntija, kirjailija Mirva Saukkolan juhlaetiketti-info, joka valmistaa teidät juhlaan tyylillä. Tervetuloa paikan päälle esittämään omia kysymyksiä aiheesta!

Näytteilleasettajiin on hyvä tutustua jo ennalta ja myös ohjelmatarjontaan.

Hääpuku löytyy Love Me Dosta

Moni löytää tulevana viikonloppuna unelmiensa hää- tai juhlapuvun häämessujen hurmaavasta valikoimasta, sillä Ihania hää- ja juhlapukuja on tarjolla runsaasti sekä morsiamille että sulhasille.

Pukuja on myös mahdollista sovittaa. Pukualueella on kaikkien käytössä olevat sovituskopit joillain osastoilla olevien omien sovituskoppien lisäksi.

Ihastu näytöslavalla, tutustu jälleenmyyjiin messusalissa!

Love Me Do 2022

¡Ay, caramba, nyt on Fiesta!

Love Me Do -catwalkilla on luvassa sekä kansainvälisen että kotimaisen häämuodin näytöksiä teemalla "It's Time to Fiesta” . Kaiken harmauden jälkeen on aika ottaa ilo irti ja sen me teemme! Latinalaisissa kulttuureissa juhliminen on arkea ja Love Me Don  catwalkilla nähdään, että onnistuu se myös meiltä.

Eri näköiset ja kokoiset mallimme, kuten elämän kirjossakin ihmiset ovat, juhlivat pitkästä aikaa lavalle pääsyä kirkkaissa väreissä ja iloisella asenteella. Näemme kavalkadin uusimpia, upeimpia ja erityisesti yksilöllisiä hääpukuja maailmalta, sekä Suomesta.

Tervetuloa nauttimaan vivahteikkaasta häämuotinäytöksestä - nautitaan siitä täysin sydämin ja yleisökin voi osallistua ilonpitoon kun sydämet lyövät Fiestaa ja kädet tahtia! 

Unohtaa ei sovi Vuoden hääpukusuunnittelija (VHS) 2022 -kilpailun finaalinäytöstä!

Upeat, kotimaisen häämuodin huipputekijät tuovat kukin lavalle kolme uniikkia, ennen julkaisematonta hääpukua, jotka muodostavat kilpailumalliston.

Tämän vuoden teema kilpailussa on ytimekkäästi MUOTI. Kilpailun kumppanina toimii Kalevala, jonka upeita koruja näette yksinoikeudella kilpailun finaalinäytöksessä.

Messuilun lomassa on hyvä muistaa levähtää ja herkutella

Chill out loungessa, nauttia Hodarifillarin premium-hodari tai tutustua Patisserie Teemu Auran suloiseen ranskattareen, Pullabiiliin ja sen hurmaaviin herkkuihin. Kannattaa myös piipahtaa Beverage Partnersin osastolla, jossa on tarjolla ihania drinkkejä.

Hengähdyshetken jälkeen on oiva hetki käydä inspiroitumassa ja äänestämässä suosikkiasi juhlakattauskilpailussa. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 150 euron arvoinen lahjakortti Calligraphenin juhlaverkkokauppaan.

Valmistaudu messuiluun huolella

Kurkkaa Love Me Do:n sivuilta vinkit, miten saat kaiken irti messuista, tutustu näytteilleasettajiin rauhassa ennen tapahtumaa ja nappaa itsellesi liput ennakkoon kotisivuilta.

Tarjolla ennakkoon on duolippu kahdelle 20 €, sekä soololippu yhdelle 14 €. Liput sisältävät narikan.

Lippuja saa myös ostettua suoraan ovelta messupäivänä hintaan 15 €, sisältäen narikan. Alle 12 vuotiaat maksutta aikuisen kanssa.

 

T E R V E T U L O A

Love me do - Hurmaavan erilainen häätapahtuma
1.10.2022 klo 10-18


Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki


Ennakkoliput 14 € ja 20 € (kahdelle) sis. toim.maksu ja narikka
Liput ovelta: 15 €, sis. narikan

www.lovemedo.fi
@lovemedofi

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämessut