Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Love Me Do -häämessut avautuu taas Helsingin Kaapelitehtaalla 1.10.2022

Love Me Do 2022

2500 neliön Merikaapelihalli Kaapelitehtalla Helsingin Ruoholahdessa täyttyy jälleen ihanasta häähuumasta, näytteilleasettajista ja hääpareista seurueineen Love me do Autumn Fairin merkeissä!

Mukana ihanassa häähuumassa on reippaasti yli 120 hää- ja juhla-alan yritystä ja edustusta tarjoamassa kattavan valikoiman hääpalveluita ja -tuotteita. Mukana on mm. upeita hääpukuja, juhlatiloja, pitopalveluita, juhlatarvikkeita, koruja ja kauneutta, musiikkia, ääntä, kukkia, valokuvausta, kultainen Kupla... and then some!

Näytteilleasettajien osastoilla on paljon aktiviteetteja, kuten pikameikkauksia- ja kampauksia, tuote-esittelyitä ja arvontoja – ja vaikkei arvonnoissa osuisi onni kohdalle, messuilla on jaossa viikonlopun aikana mm. Viking Linen risteilyetukortteja ennakkolipun ostaneille, joten kukaan tuskin lähtee tyhjin käsin kotiin!

Onnekas voi saada mukaansa näytöksestä myös uunituoreen Häät-lehden! Päälavallamme tapahtuu toki muutakin. Lavalla nähdäään mm. Afrodisiac Tanssiryhmän energinen esitys, hääbändi ja iltapäivästä muotiasiantuntija, kirjailija Mirva Saukkolan juhlaetiketti-info, joka valmistaa teidät juhlaan tyylillä. Tervetuloa paikan päälle esittämään omia kysymyksiä aiheesta!

Näytteilleasettajiin on hyvä tutustua jo ennalta ja myös ohjelmatarjontaan.

Hääpuku löytyy Love Me Dosta

Moni löytää tulevana viikonloppuna unelmiensa hää- tai juhlapuvun häämessujen hurmaavasta valikoimasta, sillä Ihania hää- ja juhlapukuja on tarjolla runsaasti sekä morsiamille että sulhasille.

Pukuja on myös mahdollista sovittaa. Pukualueella on kaikkien käytössä olevat sovituskopit joillain osastoilla olevien omien sovituskoppien lisäksi.

Ihastu näytöslavalla, tutustu jälleenmyyjiin messusalissa!

Love Me Do 2022

¡Ay, caramba, nyt on Fiesta!

Love Me Do -catwalkilla on luvassa sekä kansainvälisen että kotimaisen häämuodin näytöksiä teemalla "It's Time to Fiesta” . Kaiken harmauden jälkeen on aika ottaa ilo irti ja sen me teemme! Latinalaisissa kulttuureissa juhliminen on arkea ja Love Me Don  catwalkilla nähdään, että onnistuu se myös meiltä.

Eri näköiset ja kokoiset mallimme, kuten elämän kirjossakin ihmiset ovat, juhlivat pitkästä aikaa lavalle pääsyä kirkkaissa väreissä ja iloisella asenteella. Näemme kavalkadin uusimpia, upeimpia ja erityisesti yksilöllisiä hääpukuja maailmalta, sekä Suomesta.

Tervetuloa nauttimaan vivahteikkaasta häämuotinäytöksestä - nautitaan siitä täysin sydämin ja yleisökin voi osallistua ilonpitoon kun sydämet lyövät Fiestaa ja kädet tahtia! 

Unohtaa ei sovi Vuoden hääpukusuunnittelija (VHS) 2022 -kilpailun finaalinäytöstä!

Upeat, kotimaisen häämuodin huipputekijät tuovat kukin lavalle kolme uniikkia, ennen julkaisematonta hääpukua, jotka muodostavat kilpailumalliston.

Tämän vuoden teema kilpailussa on ytimekkäästi MUOTI. Kilpailun kumppanina toimii Kalevala, jonka upeita koruja näette yksinoikeudella kilpailun finaalinäytöksessä.

Messuilun lomassa on hyvä muistaa levähtää ja herkutella

Chill out loungessa, nauttia Hodarifillarin premium-hodari tai tutustua Patisserie Teemu Auran suloiseen ranskattareen, Pullabiiliin ja sen hurmaaviin herkkuihin. Kannattaa myös piipahtaa Beverage Partnersin osastolla, jossa on tarjolla ihania drinkkejä.

Hengähdyshetken jälkeen on oiva hetki käydä inspiroitumassa ja äänestämässä suosikkiasi juhlakattauskilpailussa. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 150 euron arvoinen lahjakortti Calligraphenin juhlaverkkokauppaan.

Valmistaudu messuiluun huolella

Kurkkaa Love Me Do:n sivuilta vinkit, miten saat kaiken irti messuista, tutustu näytteilleasettajiin rauhassa ennen tapahtumaa ja nappaa itsellesi liput ennakkoon kotisivuilta.

Tarjolla ennakkoon on duolippu kahdelle 20 €, sekä soololippu yhdelle 14 €. Liput sisältävät narikan.

Lippuja saa myös ostettua suoraan ovelta messupäivänä hintaan 15 €, sisältäen narikan. Alle 12 vuotiaat maksutta aikuisen kanssa.

 

T E R V E T U L O A

Love me do - Hurmaavan erilainen häätapahtuma
1.10.2022 klo 10-18


Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki


Ennakkoliput 14 € ja 20 € (kahdelle) sis. toim.maksu ja narikka
Liput ovelta: 15 €, sis. narikan

www.lovemedo.fi
@lovemedofi

Muokattu: 28.6.2024

Mainos

Yksinkertainen on kaunista – modernin minimalistiset häät rohkeasti, tyylikkäästi ja persoonallisesti

Modernin minimalistisissa häissä vähemmän on enemmän. Herkät valkoiset kevätkukat korostavat rakkauden juhlan ainutkertaista tunnelmaa. Mikä väripaletti on avainasemassa? Entä millä muilla keinoin häiden tyylistä saa minimalistisen?

boheemi valkoinen minimalistinen hääkattaus

Kuva Maria Hedengren

Levollinen kokonaisuus syntyy siitä, että yksityiskohtia lisätään vain tarkkaan harkiten.

Luonnonmateriaaleista valmistetut pöytäliinat, korkeat kynttilät, käsintehdyt keraamiset lautaset ja modernilla typografialla painetut siemenpaperituotteet muodostavat hallitun kokonaisuuden.

Näyttävyyttä kokonaisuuteen tuo runsaat tuorekukkainstallaatiot, jotka erottuvat valkoista seinää vasten ja muodostavat upean taustan seremonialle ja hääkuvaukselle.

Kakun huippumoderni veistoksellinen muoto ja rauhallinen värimaailma ovat V.K. Cake & Sculptingin käsialaa.


”Neutraalit värit sitovat kattauksen elementit toisiinsa.”


Viettelevä valkoinen edustaa rauhaa ja tyyneyttä

Niukkaan väripalettiin koottiin runsaasti valkoisen ja harmaan sävyjä sekä hentoa kevään vihreää, jotka yhdessä muodostavat pehmeästi sointuvan harmonian.

Ota värit muistiin tallentamalla ne omaan käyttöösi!

Väripaletti modernin minimalistisiin häihin

4 vinkkiä moderniin hääkattaukseen

1. Vain muutama väri
2. Erilaiset tekstuurit
3. Elävän näköiset niittymäiset kukat
4. Ei mitään turhaa. Keep it simple!

morsian hääpuku ja hääkimppu

Kuva Maria Hedengren

Morsian

MAJ:n kampaaja ja meikkaaja Shirin saapui paikan päälle loihtiakseen morsiamelle minimalistisen lookin, jonka kulmakiviä ovat puhtaan kaunis häämeikki ja huoleton undo-kampaus. 

Monique Lhuillierin ylellinen Bloom-puku koostuu hienostuneista yksityiskohdista ja henkii naisellista viehätysvoimaa ja glamouria.

Little Wedding Factoryn sitoma hääkimppu kietaistiin yhteen Story of Silkin käsinvärjätyillä silkkinauhoilla.

puhtaan valkoiset häät morsian hääkimppu ja vihkisormus

Kuva Maria Hedengren

Korut

Macor Jewellery -korut edustavat siroa ja minimalista tyyliä – designer-twistillä. Huolellinen suunnitteluprosessi, tarkkaan harkittu muotoilu ja ympäristöystävällinen valmistus ovat brändin keskiössä. Kuvan Siro Ovaali 1.00ct sivukivillä ja Onni 1.6 -sormussetti on ihanteellinen valinta hänelle, joka etsii siroa sormusparia, näyttävyydestä ja eettisyydestä tinkimättä. Korut ovat valmistutettu taitavilla suomalaisilla kultasepillä.

puhtaan valkoiset häät sulhanen laittaa takkia päälleen

Kuva Maria Hedengren

Sulhanen

Tärkeään päivään kannattaa valita juuri sinun näköisesi puku. Panostamalla istuvuuteen ja sopivaan kankaaseen varmistat, että näytät hyvältä ja voit nauttia joka hetkestä. Turolta löydät uusimmat kankaat, niin juhlaan kuin arkeen. Tarjolla on sekä upeat omien mittojen mukaan tehtävät puvut että kauteen sopivat valmispuvut. Turon istuvuudet ovat tehty suomalaiselle miehelle. Juuri siksi ne istuvat hienosti niin monelle.

Tyylin avaimet

 

Konsepti, stailaus ja valokuvaus
Maria Hedengren

Suunnittelu 
Maria Hedengren, Little Wedding Factory ja Häät-lehti

Kukat, somistus ja paperituotteet
Little Wedding Factory

Sulhasen asu 
Turo

Hääpuku 
Monique Lhuillier

Kihla- ja vihkikorut
Macor Jewellery

Cocktailkorut
Philippe Ferrandis

Kengät 
Miu Miu

Hiukset ja meikki
MAJ

Hiuspinnit 
Jennifer Behr

Hääkakku 
V.K. Cake & Sculpting

Keramiikka 
Mari Paikkari

Silkkinauhat 
Story of Silk

Miljöö 
Casual Friday Studios

Morsian 
Zuzana Malta @deardrake

Maija Lehtinen Little Wedding Factory sytyttää kynttilää

Kuva Maria Hedengren

Minimalistisen kauneuden innoittamana hääkuvaaja Maria Hedengren loi modernin mutta herkän häätyylin yhdessä Little Wedding Factoryn kukkasuunnittelija Maija Lehtisen kanssa.

Valokuvaaja Maria Hedengren

Valokuvaajan silmin

Look how deeply we have loved

“My vision is to create art so heartfelt and expressive that it binds you, soul and spirit, to the very essence of your love. That in decades to come you don’t just look back and think, ‘God, we were beautiful’ but ‘Look how deeply we have loved.’ Art that reminds you just what your heart is capable of holding for one another.”

Helsinkiläisen hääkuvaaja Maria Hedengrenin kuvaustyyli heijastaa hänen vankkaa taustaansa valokuvataiteessa, kaupunkisuunnittelussa ja arkkitehtuurissa. Hänelle tunnusomaisissa kuvissa yhdistyvät vahva sommittelu, kaunis valo ja levolliset ilmeet.

Marian kädenjälki on ainutlaatuinen yhdistelmä dokumentaarista, muotokuvauksellista ja toimituksellista tyyliä, jonka tuloksena syntyy samanaikaisesti ajattomia ja moderneja kuvia. Taiteellisuus on hänelle refleksi, sommittelu yhtä intuitiivista ja luonnollista kuin hengittäminen. Marian laaja kokemus häistä tarkoittaa myös sitä, että hän ei epäröi tukea teitä läpi koko hääpäivän ja saa teidät tuntemaan olonne kevyeksi ja rentoutuneeksi. Tarvittaessa hän ottaa ohjat käsiinsä, ja muutenkin hänen panoksensa teidän päivässänne ulottuu paljon upeiden kuvien tallentamista pidemmälle. Teille hääpäivä on elämistä ja kokemista varten.

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2024.

 

ARTIKKELISSA ON MAINOSSISÄLTÖÄ

Muokattu: 24.5.2024