Love me do -messuilta löydät tietoa hääpuvun hankinnasta matalalla kynnyksellä

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Love me do -messuilta löydät tietoa hääpuvun hankinnasta matalalla kynnyksellä

Jos mielessäsi liikkuu mitä tahansa hääpukuihin liittyviä kysymyksiä, saat niihin asiantuntijoiden vastaukset helposti ja maksutta 21.–22.01.2023 järjestettävillä Love me do -häämessuilla suuntaamalla Hääpukuneuvonnan messuosastolle.

Tiina Rauhala ja Hääpukuneuvonta häämessuilla

Hääpukuneuvonta tarjoaa morsiamille maksutonta palvelua monissa kanavissa. Messujen myötä Hääpukuneuvonta palvelee matalalla kynnyksellä myös henkilökohtaisesti face-to-face. Hääpukuneuvonnan messuosasto Love me do -häämessuilla tammikuussa 2023 on suunniteltu kokonaan morsianta varten.

– Morsiamet ovat tervetulleita tapaamaan alan asiantuntijoita ja tutustumaan hääpukujen maailmaan osaavassa ja ystävällisessä ilmapiirissä ilman minkäänlaista ostopakkoa. Voit kysyä hääpukujen hankinnasta, istuvuuskorjauksista, asusteista ja halutessasi myös bookata palvelu- tai sovitusajan alan liikkeeseen, idean äiti ja valtakunnallisen Hääpukuneuvonta-palvelun pari vuotta sitten perustanut Tiina Rauhala kertoo.

Saat arvokkaita neuvoja hääpukujen ammattilaisilta

Love me do -häämessuilla Hääpukuneuvonnan osastolla voit Tiina Rauhalan ohella tavata alan liikkeissä toimivia asiantuntijoita ja kysyä heiltä neuvoja ja tukea kysymyksiisi. Asiakkaiden kohtaamista Hääpukuneuvonnan merkeissä odottaa innolla muun muassa Minna Toikka helsinkiläisestä juhlamuotitalo Seremoniasta.

– Uskon, että tällä osastolla morsian saa vielä monipuolisemmin vastauksia kysymyksiinsä, koska paikalla on vankkaa tietotaitoa eri morsiuspukuliikkeiden ammattilaisilta, Minna Toikka miettii.

Jokaisen asiantuntijan tapaamispisteellä on myös valikoituja pukuja liikkeen valikoimasta. Asiantuntijan kanssa voi keskustella vaikka häämuodin trendeistä ja juhlapukujen silueteista saaden samalla nopean persoona- ja hääpukuanalyysin, millaiset puvut voisivat olla kunkin morsiamen juhlatilaisuuteen sopiva valinta.

Mallistokansioiden avulla osastolla voi tutustua myös laajempaan pukuvalikoimaan Hääpukuneuvonnan edustamilta hääpukumerkeiltä kuten Monica Loretti, Daniela di Marino, Angela Bianca sekä Amelie ja Amelien Deluxe, Bella ja SaYes -mallistot. Kaikkia näitä merkkejä on hyvin saatavilla eri puolilla Suomea, ja niihin voi tutustua kätevästi myös Häät.fi Hääpukukoneen avulla. Osastovierailunsa päätteeksi morsian voi varata sovitusajan tai ottaa mukaansa yhteystiedot myöhempää yhteydenottoa varten. 

Hääpukuneuvonnan osasto Love me do -häämessuilla

Miten hääpuvun valintaan kannattaa valmistautua?

Hääpukuihin liittyy monia erikoisaiheita, joita tavallisten vaatehankintojen kohdalla ei tule vastaan. Osa asioista ja tilanteista saattaa olla hämmentäviäkin. Jollekin voi olla vaikea hahmottaa, mistä alan liikkeistä löytyisi halutun tyylisiä mekkoja ja toiselle on haasteellista löytää hyvä valikoima oman koon mukaisia vaihtoehtoja. Kuinka kauan puvun hankintaan kannattaa varata aikaa? Mitä hääpuvut ja mahdolliset mittakorjaukset maksavat? Ammattilaiset myös kertovat, kuinka sovitukseen voi valmistautua, ja näin lievittävät sovitukseen liittyviä jännityksiä.

– Tule rohkeasti kysymään ja juttelemaan kanssamme! Yksikään kysymys ei ole turha eikä tyhmä, Tiina Rauhala kannustaa.

Nappaa neuvoja jo etukäteen videolta

Katso myös Hääpukuneuvonnan Tiina Rauhalan neuvoja hääpukusovitukseen valmistautumiseen ja vinkkejä makutuomareille Häämessut netissä -tapahtuman Instagram Live -tallenteessa täällä.

Muokattu: 15.12.2022