Love me do 2019 kehottaa katsomaan itseä lempeästi

Love me do häätapahtuma 5.10.2019

Uusi aikakausi itsemme ja toistemme hyväksymiseen sellaisena kuin olemme on oikeasti täällä. Maailman huippumuotitalotkin esittelevät lavoillaan vihdoin niin lyhyitä, iäkkäämpiä kuin runsaampia malleja. Love me do:n catwalk on sen tehnyt tapahtuman alusta lähtien.

Rakasta itseäsi sellaisena kuin olet


Järjestyksessään 10. Love me do tuo morsiamien moninaisuuden jälleen esille Autumn Fairin näytöksissä 5.10.2019 Kaapelitehtaalla. Kehopositiivisuus ei kuitenkaan tarkoita vain erikokoisia kurveja, vaan sitä että olet tyytyväinen kehossasi ja hyväksyt itsesi sellaisena kuin olet.

Makeita hattaroita

Love me do toivoo, että rakastat itseäsi niin arkena kuin juhlapäivänäkin. Mutta mitä aiot pukea yllesi, kun rakastamasi mies tai nainen ihastelee sinua hääpäivänäsi? Love me do:n catwalk esittelee viimeisimmät häämuotitrendit nyt makoisissa tunnelmissa. “Sweets for my sweet & sugar for my honey” -näytöksissä pääsemme nauttimaan hattaramaisissa tunnelmissa häämekkoja mm. Herve Paris, Morilee, Justin Alexander, Sincerity, Ronald Joyce, Victoria Jane - kansainvälisiltä muotitaloilta, sekä kotimaisten huippusuunnittelijoiden taidonnäytteistä, mm. Victoria & Vincentiltä, Heidi Tuiskulta, Anne-Mari Pahkalalta ja Katri Niskaselta.

hääpuku Paris Hevre

Mitä uutta 2020 häämuoti tarjoaa?


Katumuodin ja häämuodin yhteinen nimittäjä ovat nyt puhvihihat. Häämekossa ne vaativat rohkeutta kantajaltaan, vaikka aivan äidin päällä 80-luvulla nähdystä mekosta ei olekaan nyt kysymys. Myös ysäri näkyy häämuodissa, materiaaleissa kreppinä ja yöpaitamaisina mekkoina, ja hääpuvussa tämä yhdistelmä on varsin elegantti. Rohkein veto (ja loistava sellainen jos kartat mekkoon pukeutumista ylipäätään) on statement T-paita, jonka voi yhdistää viehkeästi tyttömäiseen tyllihameeseen.

Mitä muuta? Räätälöidyt puvut ovat upeita! Ja vaikka luulimme höyhenien olevan häämuodissa vain ohimenevä tähdenlento, ne ovat yhä täällä. Viitatkin jatkavat voittokulkuaan, ja lyhyet mekot sopivat alttarille siinä missä kauniit korsetitkin. Tai leikittele asullasi vihkimisen jälkeen ja vaihda prinsessamekko miniin ja säväytä neonvärisissä korkkareissa.

On varaa mistä valita - valitse siis SINUT

Sinä olet hääpäiväsi tähti, vietä se sellaisena kuin haluat; kaikilla mausteilla, hattaroilla ja namuilla.

Karkkia namuja

Kuvan kengät Zanna Fashion ja korut Elvari

Love me do:n catwalkilla lupaamme pitää hauskaa! Näytöksissä nähdään teemaan sopivasti mm. mielettömän upeita Irregular Choice -kenkiä Zanna.fi:n toimesta, syötävän nättejä koruja Elvarilta, sekä jotain yllättävää Ladycronelta. Kauniista kukista vastaa Kukkatehdas, jonka näyttävää kädenjälkeä nähdään tapahtumassa jo sisäänkäynniltä saakka.

Love me do:n muotinäytöksiä on luomassa timanttinen tiimi ammattilaisia näytöstuottajamme Heidi Sjöbergin johdolla. Huikeat kampaukset ovat Hair Pro Teamin käsialaa; Maria Haanpää, Mia Uski, Antti Taskula ja Susanna Pokkinen loihtivat Candylandin veroiset hiukset malleille BALMAIN -tuotteilla. Herkullisista meikeistä vastaavat vuorostaan Karajan tuotteilla nuoret ja taitavat maskeeraajat Sandi Moilanen, Erica Silvennoinen ja Sanni Pihlainen. Näytöksen stagen karkkimaisuuden meille yhdessä varmistavat Teknoaitta ja Taikalyhty.

Hääpuku Julietta Plus size

Tule inspiroitumaan makoisista häämuotinäytöksistä!
Love me do Autumn Fair - Suomen suurimmat häämessut
5.10.2019 Helsingin Kaapelitehtaalla klo 10-18.

Häämuotinäytökset yläkerran catwalkilla

11:00 Kansainvälinen häämuotinäytös
11:45 Kotimainen häämuotinäytös sekä Anne-Mari Pahkala & Eero Hintsanen: uuden malliston lanseeraus
13:00 Kansainvälinen häämuotinäytös
15:30 Vuoden Hääpukusuunnittelija 2019 -kilpailun finaalinäytös

Liput ennakkoon

www.lovemedo.fi
10€/soololippu & 15€/duolippu kahdelle (29.9.2019 saakka)
Liput ovelta 10€/soololippu & 18€/duolippu kahdelle

Lämpimästi tervetuloa - Ohh the fun we’re gonna have!


Hattara


ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä LOVE ME DO

Jaa juttu