Love me do – Suomen suurimmat häämessut tulee taas!

20.-21.1.2018 Kaapelitehtaalla vaivutaan jälleen häähuumaan, suurempana kuin koskaan! 

Mukana on noin 190 näytteilleasettajaa, lukuisia edustuksia ja tietenkin Love me do -maiseen tapaan häämessuelämyksiä ja -kokemuksia vailla vertaa!

Love me do -häämessut january fair 2018

Meillä VIPpeys ei maksa ekstraa!

Lokakuussa 2017 Kaapelitehtaan edustalla kiemurteli parisataametrinen jono, kun Love me do:n ovet avattiin hääkansalle ja jonoja sitten riittikin pitkälle iltapäivän puolelle saakka. Tammikuun Love me do -häämessuja varten avaamme kaikille halukkaille VIP-linjan, jonka kautta häämessuille pääsee pikalinjaa pitkin.

VIP-linjalle ovat tervetulleita kaikki 17.1.2018 mennessä Love me do -uutikirjeen tilanneet. Lisäksi VIP-linjalla jaetaan joka tasatunti sadalle ensimmäiselle Viking Linen -risteilyetukortteja.

Etukortissa on monia reissuvaihtoehtoja, valitset vain omasi ja vietät ihanaa laatuaikaa perheen tai ystävien kesken merellä. VIP-asiakkaaksi ja uutiskirjeen tilaajaksi voit rekisteröityä täällä.


Hands on, ihanat ihmiset!

Tammikuussa Love me do:ssa on enemmän hääpajoja kuin koskaan!1) Hääkauneusaiheinen workshoppimme löytyy osastolta 60, jossa Etelä-Suomen Kosmetologikouluhoitola Eana Center ja MSCHIC Cosmetics tarjoavat häämeikkivinkkejä, pikameikkauksia, sekä meikkitestauksia ja Studio Highlightin & Maria Haanpään tiimi hääkampausvinkkejä, pikakampauksia (10€) ja Schwarzkopfin tuote-esittelyitä.


2) Erityisen säihkyvää kauneutta on tarjolla Glitternistin ihanalla osastolla 78, jossa puuhaillaan glitterworkshop -teemalla. Kysy heiltä vaikkapa luontoystävällisemmistä glittervaihtoehdoista, sillä niitäkin on!


3) Linnan juhlien juonnoissa nostettiin hyvin esille uusin, myös häissä näkyvä trendi kukka-asusteet. Ihanien kukka-asusteiden saloihin messuvieraita ohjaa Little wedding factoryn floristi-visualisti Maija Lehtinen, joka järjestää molempina messupäivinä kaksi workshoppia, joissa pääsee itse opettelemaan kukka-asusteiden valmistusta. Osallistuminen on ilmaista, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen, lue lisää täältä.

4) Hääkimppuja taas pääsee ihailemaan Suomen kukkakauppiasliiton Helsingin piirin järjestämässä, perinteisessä Vuoden Kaunein Morsiuskimppu -näyttelyssä, jossa viime vuonna oli mukana 33 erilaista, upeaa hääkimppua ja kukka-asustetta!


5) Tuttuun tapaan Love me do:n hääaskartelupajaa osastolla 130 ohjaa Sinelli, jonka workshopissa pääset testaamaan uusimpia hääaskartelutekniikoita ammattilaisten ohjauksessa. 


6) Saman aihepiirin tiimoilla jatketaan myös kattausworkshopissa, jossa opetellaan oikeaoppisen ja kauniin juhlakattauksen suunnittelua ja toteutusta. Kattausworkshopin löydätte yläkerran juhlakattausmaailmasta, jossa käydään myös perinteinen kattauskilpailu alan ammattilaisten kesken. Ihastu ja inspiroidu ammattilaisten tekemistä hääkattauksista!


7) Yläkerran häämuotinäytöskatsomon loungessa järjestetään trendikkäisiin mocktaileihin liittyvä worskhop, josta kaikki läsnäolevat saavat inspiroitua alkoholittomien juomien ja drinkkien tarjoilusta. 


8) Loungessa järjestetään myös Ateljee Alexander Tillanderin kultaseppämestari Jouni Salon sormusworkshop, jossa osallistujat pääsevät tutustumaan jalokiviin, niiden istutuksiin sekä tietenkin erilaisiin sormusmalleihin. Sormusworkshopin assistenttina toimii antiikkikorujen ja tyylin asiantuntija, kirjailija Mirva Saukkola.

Love me do -häämessut january fair 2018

One-on-one

Workshoppien lisäksi messutarjontaamme kuuluu luonnollisesti erilaiset hääaiheiset luennot ja niitä meillä on likimain tusina tarjolla. Haastattelija ja haastateltava istuskelevat rennosti nojatuoleissaan päämessuhalliin rakennetulla Podiumilla ja heidän tarinointinsa kuuluu lähes kaikkialle messuilla. Voit siis hyvin kierrellä ja ihailla tarjontaa samaan aikaan aiheluentoja kuunnellen.

Podiumille nousevat mm. julkkispapiksikin tituleerattu kirkkoherra Kari Kanala, muodin ja etiketin asiantuntija Mirva Saukkola sekä liuta hää- ja juhla-alan ammattilaisia, jotka vuorollaan kertovat teille mm. miesten juhlapukeutumisesta, hääpuvun valinnasta, hääkukista, pitopalvelun valinnasta häihin, häävalokuvauksesta, hääkauneudesta sekä häiden somistamisesta ja lapsivieraiden huomioimisesta häissä!

Love me do -häämessut january fair 2018

Eloquent Estonia!

Puheista kuunteluun.. Me kuuntelemme aina mielellämme hääkansan iloja ja haasteita, ja mikäli voimme jotenkin edesauttaa haasteissa, sen teemme! Yksi tällainen selkeä haaste on ollut häiden järjestäminen Virossa.

Olemme tarttuneet tähän haasteeseen ja kutsuneet messuille näytteilleasettajia myös Virosta suomalaisten hääparien iloksi ja vastavuoroisesti tietenkin myös virolaisia hääpareja Suomeen häämessuilemaan, sillä heille kotimaisilla näytteilleasettajillamme on taatusti myös paljon annettavaa.

Hurmaavista virolaisista ystävistämme paikalla on muutama hääpukusuunnittelija, vihkisormusasiantuntija ja hääasustesuunnittelija sekä virolaisen hääsuunnittelijan ja häävalokuvaajan edustus. Jos siis haaveissa siintää häät naapurimaassamme, käy ihmeessä jututtamassa heitä ja toki muutenkin! Heillä on kerrassaan ihania juttuja tuomisinaan kaikkia messukävijöitämme varten.Häähuuto - huutokauppa joka tekee hyvää!Haasteista puhuttaessa nostettakoon esille myös hieman arkisempikin haaste, ja nimenomaan arkinen haaste. Liian moni joskus häitään tanssinut hääpari on myöhemmin elämässään perheen kasvettua ja elämäntilanteiden muututtua kohdannut haasteita, joihin on vaikeaa vastata.

Olemme kerran aikaisemminkin järjestäneet Häähuudon, eli hyväntekeväisyyshäähuutokaupan, jota tuolloin saapui meklaroimaan huutokauppakeisari Aki Palsanmäki vaimonsa Helin kanssa. Nyt on aika järjestää uusi Häähuuto ja auttaa omalta osaltamme toisia.

Tälläkin kertaa Häähuudon tuotto menee lyhentämättömänä Hope ry:lle, joka kotimaisella toiminnallaan pyrkii siihen, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Hope ry jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä. Tällä kertaa Häähuudon meklarin nuijaan tarttuu Suomen tunnetumpiin taide- ja antiikkiasiantuntijoihin kuuluva, Huutokaupan metsästäjät Suomi -ohjelman Maria Ekman-Kolari, joka meklaroi hääkansalle ihania hää-, design- ja vintagetuotteita.

Kaikki tuotteet ovat lahjoituksia näytteilleasettajiltamme, muilta hienoilta yrityksiltä, sekä julkisuuden henkilöiltä, joiden koollekutsujana on toiminut Love me do:n ihana hääkuraattori, etiketin ja muodin asiantuntija ja kirjailija Mirva Saukkola. Vintageaarteita ja designia häähuutoon lahjoittavat mm. upeat Piritta Hagman, Pipsa Hurmerinta, Kaarina Kivilahti, Klara Kivilahti, Anne Kukkohovi, Niina Kurkinen, Lotta Näkyvä, Vappu Pimiä, Laila Snellman, Leena Sarvi, Marko Björs, Ristomatti Ratia, Eeva Mela, Sara La Fountain ja Suvi Tiilikainen.

Love me do -häämessut january fair 2018

Huutokaupattavat tuotteet julkaistaan 11.1.2017 täällä, jolloin saa ryhtyä antamaan kohteista ennakkohuutoja. Huutokauppa huipentuu Love me do:n lavalla messuviikonlopun sunnuntaina 21.1.2018. Tulkaa ihailemaan, saapukaa huutamaan! Tehdään yhdessä hyvää!Häämuotia meiltä ja maailmaltaTuttuun tapaan Love me do:ssa esitellään uusinta huippuhäämuotitalojen häämuotia kuudessa hääpukunäytöksessä, jotka on jaettu kotimaiseen ja kansainväliseen tarjontaan. Kerromme teille myöhemmin lisää häämuotinäytöksistämme, joihin osallistuu jälleen useita kansainvälisiä huippuhäämuotitaloja sekä kotimaisten suunnittelijoidemme parhaimmistoa.

Häämuotinäytöksemme teemana tammikuussa on The Arctic Empress - Lumen ja jään hallitsijatar! Tervetuloa Suomen suurimmille häämessuille! Ohh the fun we're gonna have! ♥

Love me d -häämessut january fair 2018

Love me do - Hurmaavan erilainen häätapahtuma


20.-21.1.2018 KAAPELITEHDAS – HELSINKI
Tallberginkatu 1, Helsinki

www.lovemedo.fiEntré 5€/hlö (ovelta) sisältää narikan ja eteispalvelut. 
Lauantain ehjällä rannekkeella ilmaiseksi sisälle myös sunnuntaina!

Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi sisälle aikuisen seurassa.ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä Love me do -häämessut

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämessut