Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Häiden suunnitteluopas

Love me do – Suomen suurimmat häämessut tulee taas!

20.-21.1.2018 Kaapelitehtaalla vaivutaan jälleen häähuumaan, suurempana kuin koskaan! 

Mukana on noin 190 näytteilleasettajaa, lukuisia edustuksia ja tietenkin Love me do -maiseen tapaan häämessuelämyksiä ja -kokemuksia vailla vertaa!

Love me do -häämessut january fair 2018

Meillä VIPpeys ei maksa ekstraa!

Lokakuussa 2017 Kaapelitehtaan edustalla kiemurteli parisataametrinen jono, kun Love me do:n ovet avattiin hääkansalle ja jonoja sitten riittikin pitkälle iltapäivän puolelle saakka. Tammikuun Love me do -häämessuja varten avaamme kaikille halukkaille VIP-linjan, jonka kautta häämessuille pääsee pikalinjaa pitkin.

VIP-linjalle ovat tervetulleita kaikki 17.1.2018 mennessä Love me do -uutikirjeen tilanneet. Lisäksi VIP-linjalla jaetaan joka tasatunti sadalle ensimmäiselle Viking Linen -risteilyetukortteja.

Etukortissa on monia reissuvaihtoehtoja, valitset vain omasi ja vietät ihanaa laatuaikaa perheen tai ystävien kesken merellä. VIP-asiakkaaksi ja uutiskirjeen tilaajaksi voit rekisteröityä täällä.


Hands on, ihanat ihmiset!

Tammikuussa Love me do:ssa on enemmän hääpajoja kuin koskaan!1) Hääkauneusaiheinen workshoppimme löytyy osastolta 60, jossa Etelä-Suomen Kosmetologikouluhoitola Eana Center ja MSCHIC Cosmetics tarjoavat häämeikkivinkkejä, pikameikkauksia, sekä meikkitestauksia ja Studio Highlightin & Maria Haanpään tiimi hääkampausvinkkejä, pikakampauksia (10€) ja Schwarzkopfin tuote-esittelyitä.


2) Erityisen säihkyvää kauneutta on tarjolla Glitternistin ihanalla osastolla 78, jossa puuhaillaan glitterworkshop -teemalla. Kysy heiltä vaikkapa luontoystävällisemmistä glittervaihtoehdoista, sillä niitäkin on!


3) Linnan juhlien juonnoissa nostettiin hyvin esille uusin, myös häissä näkyvä trendi kukka-asusteet. Ihanien kukka-asusteiden saloihin messuvieraita ohjaa Little wedding factoryn floristi-visualisti Maija Lehtinen, joka järjestää molempina messupäivinä kaksi workshoppia, joissa pääsee itse opettelemaan kukka-asusteiden valmistusta. Osallistuminen on ilmaista, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen, lue lisää täältä.

4) Hääkimppuja taas pääsee ihailemaan Suomen kukkakauppiasliiton Helsingin piirin järjestämässä, perinteisessä Vuoden Kaunein Morsiuskimppu -näyttelyssä, jossa viime vuonna oli mukana 33 erilaista, upeaa hääkimppua ja kukka-asustetta!


5) Tuttuun tapaan Love me do:n hääaskartelupajaa osastolla 130 ohjaa Sinelli, jonka workshopissa pääset testaamaan uusimpia hääaskartelutekniikoita ammattilaisten ohjauksessa. 


6) Saman aihepiirin tiimoilla jatketaan myös kattausworkshopissa, jossa opetellaan oikeaoppisen ja kauniin juhlakattauksen suunnittelua ja toteutusta. Kattausworkshopin löydätte yläkerran juhlakattausmaailmasta, jossa käydään myös perinteinen kattauskilpailu alan ammattilaisten kesken. Ihastu ja inspiroidu ammattilaisten tekemistä hääkattauksista!


7) Yläkerran häämuotinäytöskatsomon loungessa järjestetään trendikkäisiin mocktaileihin liittyvä worskhop, josta kaikki läsnäolevat saavat inspiroitua alkoholittomien juomien ja drinkkien tarjoilusta. 


8) Loungessa järjestetään myös Ateljee Alexander Tillanderin kultaseppämestari Jouni Salon sormusworkshop, jossa osallistujat pääsevät tutustumaan jalokiviin, niiden istutuksiin sekä tietenkin erilaisiin sormusmalleihin. Sormusworkshopin assistenttina toimii antiikkikorujen ja tyylin asiantuntija, kirjailija Mirva Saukkola.

Love me do -häämessut january fair 2018

One-on-one

Workshoppien lisäksi messutarjontaamme kuuluu luonnollisesti erilaiset hääaiheiset luennot ja niitä meillä on likimain tusina tarjolla. Haastattelija ja haastateltava istuskelevat rennosti nojatuoleissaan päämessuhalliin rakennetulla Podiumilla ja heidän tarinointinsa kuuluu lähes kaikkialle messuilla. Voit siis hyvin kierrellä ja ihailla tarjontaa samaan aikaan aiheluentoja kuunnellen.

Podiumille nousevat mm. julkkispapiksikin tituleerattu kirkkoherra Kari Kanala, muodin ja etiketin asiantuntija Mirva Saukkola sekä liuta hää- ja juhla-alan ammattilaisia, jotka vuorollaan kertovat teille mm. miesten juhlapukeutumisesta, hääpuvun valinnasta, hääkukista, pitopalvelun valinnasta häihin, häävalokuvauksesta, hääkauneudesta sekä häiden somistamisesta ja lapsivieraiden huomioimisesta häissä!

Love me do -häämessut january fair 2018

Eloquent Estonia!

Puheista kuunteluun.. Me kuuntelemme aina mielellämme hääkansan iloja ja haasteita, ja mikäli voimme jotenkin edesauttaa haasteissa, sen teemme! Yksi tällainen selkeä haaste on ollut häiden järjestäminen Virossa.

Olemme tarttuneet tähän haasteeseen ja kutsuneet messuille näytteilleasettajia myös Virosta suomalaisten hääparien iloksi ja vastavuoroisesti tietenkin myös virolaisia hääpareja Suomeen häämessuilemaan, sillä heille kotimaisilla näytteilleasettajillamme on taatusti myös paljon annettavaa.

Hurmaavista virolaisista ystävistämme paikalla on muutama hääpukusuunnittelija, vihkisormusasiantuntija ja hääasustesuunnittelija sekä virolaisen hääsuunnittelijan ja häävalokuvaajan edustus. Jos siis haaveissa siintää häät naapurimaassamme, käy ihmeessä jututtamassa heitä ja toki muutenkin! Heillä on kerrassaan ihania juttuja tuomisinaan kaikkia messukävijöitämme varten.Häähuuto - huutokauppa joka tekee hyvää!Haasteista puhuttaessa nostettakoon esille myös hieman arkisempikin haaste, ja nimenomaan arkinen haaste. Liian moni joskus häitään tanssinut hääpari on myöhemmin elämässään perheen kasvettua ja elämäntilanteiden muututtua kohdannut haasteita, joihin on vaikeaa vastata.

Olemme kerran aikaisemminkin järjestäneet Häähuudon, eli hyväntekeväisyyshäähuutokaupan, jota tuolloin saapui meklaroimaan huutokauppakeisari Aki Palsanmäki vaimonsa Helin kanssa. Nyt on aika järjestää uusi Häähuuto ja auttaa omalta osaltamme toisia.

Tälläkin kertaa Häähuudon tuotto menee lyhentämättömänä Hope ry:lle, joka kotimaisella toiminnallaan pyrkii siihen, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Hope ry jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä. Tällä kertaa Häähuudon meklarin nuijaan tarttuu Suomen tunnetumpiin taide- ja antiikkiasiantuntijoihin kuuluva, Huutokaupan metsästäjät Suomi -ohjelman Maria Ekman-Kolari, joka meklaroi hääkansalle ihania hää-, design- ja vintagetuotteita.

Kaikki tuotteet ovat lahjoituksia näytteilleasettajiltamme, muilta hienoilta yrityksiltä, sekä julkisuuden henkilöiltä, joiden koollekutsujana on toiminut Love me do:n ihana hääkuraattori, etiketin ja muodin asiantuntija ja kirjailija Mirva Saukkola. Vintageaarteita ja designia häähuutoon lahjoittavat mm. upeat Piritta Hagman, Pipsa Hurmerinta, Kaarina Kivilahti, Klara Kivilahti, Anne Kukkohovi, Niina Kurkinen, Lotta Näkyvä, Vappu Pimiä, Laila Snellman, Leena Sarvi, Marko Björs, Ristomatti Ratia, Eeva Mela, Sara La Fountain ja Suvi Tiilikainen.

Love me do -häämessut january fair 2018

Huutokaupattavat tuotteet julkaistaan 11.1.2017 täällä, jolloin saa ryhtyä antamaan kohteista ennakkohuutoja. Huutokauppa huipentuu Love me do:n lavalla messuviikonlopun sunnuntaina 21.1.2018. Tulkaa ihailemaan, saapukaa huutamaan! Tehdään yhdessä hyvää!Häämuotia meiltä ja maailmaltaTuttuun tapaan Love me do:ssa esitellään uusinta huippuhäämuotitalojen häämuotia kuudessa hääpukunäytöksessä, jotka on jaettu kotimaiseen ja kansainväliseen tarjontaan. Kerromme teille myöhemmin lisää häämuotinäytöksistämme, joihin osallistuu jälleen useita kansainvälisiä huippuhäämuotitaloja sekä kotimaisten suunnittelijoidemme parhaimmistoa.

Häämuotinäytöksemme teemana tammikuussa on The Arctic Empress - Lumen ja jään hallitsijatar! Tervetuloa Suomen suurimmille häämessuille! Ohh the fun we're gonna have! ♥

Love me d -häämessut january fair 2018

Love me do - Hurmaavan erilainen häätapahtuma


20.-21.1.2018 KAAPELITEHDAS – HELSINKI
Tallberginkatu 1, Helsinki

www.lovemedo.fiEntré 5€/hlö (ovelta) sisältää narikan ja eteispalvelut. 
Lauantain ehjällä rannekkeella ilmaiseksi sisälle myös sunnuntaina!

Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi sisälle aikuisen seurassa.ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä Love me do -häämessut

Muokattu: 5.1.2018

Lue lisää samasta aiheesta

Ilmainen ja muokattava häiden muistilista löytyy Häät.fistä

Kun kaipaat häidesi suunnittelun tueksi hääsuunnittelu listaa, muistilistaa tai to do -suunnitelmaa,...

Laske hääbudjetti helposti ja nopeasti Häät.fissä

Häiden rahamenot aiheuttavat usein pään vaivaa, siksipä Häät.fin häiden suunnittelutyökaluissa on il...

Häävieraslistan hallitseminen on yksinkertaista Häät.fissä

Mihin ihmeeseen alan kerätä häiden vieraslistaa? Häät.fissä on vieraslista-työkalu, jonka avulla lu...

Aloita häiden suunnittelu ottamalla maksuttomat häiden suunnittelutyökalut käyttöön

Häät.fin häiden suunnittelutyökalujen avulla suunnittelet onnistuneet häät helposti. Käytössäsi on i...

Häät.fi uudistuu huhtikuussa 2024

Häät.fi on julkaistu uudistuneena! Lisää näppäriä ominaisuuksia häiden suunnitteluun on tulossa pian...

Kuka saa hääkutsun? Mitä tapakouluttaja tästä sanoo

Kutsu hääjuhlaan on usein hyvin odotettua postia. Vieraslistan laatiminen aiheuttaa silti monelle pa...

Mainos

Yksinkertainen on kaunista – modernin minimalistiset häät rohkeasti, tyylikkäästi ja persoonallisesti

Modernin minimalistisissa häissä vähemmän on enemmän. Herkät valkoiset kevätkukat korostavat rakkauden juhlan ainutkertaista tunnelmaa. Mikä väripaletti on avainasemassa? Entä millä muilla keinoin häiden tyylistä saa minimalistisen?

boheemi valkoinen minimalistinen hääkattaus

Kuva Maria Hedengren

Levollinen kokonaisuus syntyy siitä, että yksityiskohtia lisätään vain tarkkaan harkiten.

Luonnonmateriaaleista valmistetut pöytäliinat, korkeat kynttilät, käsintehdyt keraamiset lautaset ja modernilla typografialla painetut siemenpaperituotteet muodostavat hallitun kokonaisuuden.

Näyttävyyttä kokonaisuuteen tuo runsaat tuorekukkainstallaatiot, jotka erottuvat valkoista seinää vasten ja muodostavat upean taustan seremonialle ja hääkuvaukselle.

Kakun huippumoderni veistoksellinen muoto ja rauhallinen värimaailma ovat V.K. Cake & Sculptingin käsialaa.


”Neutraalit värit sitovat kattauksen elementit toisiinsa.”


Viettelevä valkoinen edustaa rauhaa ja tyyneyttä

Niukkaan väripalettiin koottiin runsaasti valkoisen ja harmaan sävyjä sekä hentoa kevään vihreää, jotka yhdessä muodostavat pehmeästi sointuvan harmonian.

Ota värit muistiin tallentamalla ne omaan käyttöösi!

Väripaletti modernin minimalistisiin häihin

4 vinkkiä moderniin hääkattaukseen

1. Vain muutama väri
2. Erilaiset tekstuurit
3. Elävän näköiset niittymäiset kukat
4. Ei mitään turhaa. Keep it simple!

morsian hääpuku ja hääkimppu

Kuva Maria Hedengren

Morsian

MAJ:n kampaaja ja meikkaaja Shirin saapui paikan päälle loihtiakseen morsiamelle minimalistisen lookin, jonka kulmakiviä ovat puhtaan kaunis häämeikki ja huoleton undo-kampaus. 

Monique Lhuillierin ylellinen Bloom-puku koostuu hienostuneista yksityiskohdista ja henkii naisellista viehätysvoimaa ja glamouria.

Little Wedding Factoryn sitoma hääkimppu kietaistiin yhteen Story of Silkin käsinvärjätyillä silkkinauhoilla.

puhtaan valkoiset häät morsian hääkimppu ja vihkisormus

Kuva Maria Hedengren

Korut

Macor Jewellery -korut edustavat siroa ja minimalista tyyliä – designer-twistillä. Huolellinen suunnitteluprosessi, tarkkaan harkittu muotoilu ja ympäristöystävällinen valmistus ovat brändin keskiössä. Kuvan Siro Ovaali 1.00ct sivukivillä ja Onni 1.6 -sormussetti on ihanteellinen valinta hänelle, joka etsii siroa sormusparia, näyttävyydestä ja eettisyydestä tinkimättä. Korut ovat valmistutettu taitavilla suomalaisilla kultasepillä.

puhtaan valkoiset häät sulhanen laittaa takkia päälleen

Kuva Maria Hedengren

Sulhanen

Tärkeään päivään kannattaa valita juuri sinun näköisesi puku. Panostamalla istuvuuteen ja sopivaan kankaaseen varmistat, että näytät hyvältä ja voit nauttia joka hetkestä. Turolta löydät uusimmat kankaat, niin juhlaan kuin arkeen. Tarjolla on sekä upeat omien mittojen mukaan tehtävät puvut että kauteen sopivat valmispuvut. Turon istuvuudet ovat tehty suomalaiselle miehelle. Juuri siksi ne istuvat hienosti niin monelle.

Tyylin avaimet

 

Konsepti, stailaus ja valokuvaus
Maria Hedengren

Suunnittelu 
Maria Hedengren, Little Wedding Factory ja Häät-lehti

Kukat, somistus ja paperituotteet
Little Wedding Factory

Sulhasen asu 
Turo

Hääpuku 
Monique Lhuillier

Kihla- ja vihkikorut
Macor Jewellery

Cocktailkorut
Philippe Ferrandis

Kengät 
Miu Miu

Hiukset ja meikki
MAJ

Hiuspinnit 
Jennifer Behr

Hääkakku 
V.K. Cake & Sculpting

Keramiikka 
Mari Paikkari

Silkkinauhat 
Story of Silk

Miljöö 
Casual Friday Studios

Morsian 
Zuzana Malta @deardrake

Maija Lehtinen Little Wedding Factory sytyttää kynttilää

Kuva Maria Hedengren

Minimalistisen kauneuden innoittamana hääkuvaaja Maria Hedengren loi modernin mutta herkän häätyylin yhdessä Little Wedding Factoryn kukkasuunnittelija Maija Lehtisen kanssa.

Valokuvaaja Maria Hedengren

Valokuvaajan silmin

Look how deeply we have loved

“My vision is to create art so heartfelt and expressive that it binds you, soul and spirit, to the very essence of your love. That in decades to come you don’t just look back and think, ‘God, we were beautiful’ but ‘Look how deeply we have loved.’ Art that reminds you just what your heart is capable of holding for one another.”

Helsinkiläisen hääkuvaaja Maria Hedengrenin kuvaustyyli heijastaa hänen vankkaa taustaansa valokuvataiteessa, kaupunkisuunnittelussa ja arkkitehtuurissa. Hänelle tunnusomaisissa kuvissa yhdistyvät vahva sommittelu, kaunis valo ja levolliset ilmeet.

Marian kädenjälki on ainutlaatuinen yhdistelmä dokumentaarista, muotokuvauksellista ja toimituksellista tyyliä, jonka tuloksena syntyy samanaikaisesti ajattomia ja moderneja kuvia. Taiteellisuus on hänelle refleksi, sommittelu yhtä intuitiivista ja luonnollista kuin hengittäminen. Marian laaja kokemus häistä tarkoittaa myös sitä, että hän ei epäröi tukea teitä läpi koko hääpäivän ja saa teidät tuntemaan olonne kevyeksi ja rentoutuneeksi. Tarvittaessa hän ottaa ohjat käsiinsä, ja muutenkin hänen panoksensa teidän päivässänne ulottuu paljon upeiden kuvien tallentamista pidemmälle. Teille hääpäivä on elämistä ja kokemista varten.

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2024.

 

ARTIKKELISSA ON MAINOSSISÄLTÖÄ

Muokattu: 24.5.2024