Leikkialue häihin pikkujuhlijoille

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Leikkialue häihin pikkujuhlijoille

Leikkialue häihin pikkujuhlijoille

Kun suunnitteilla on häät, joissa lasten toivotaan viihtyvän, on hyvä miettiä, millä tavoin juhliin saadaan järjestettyä kaikkien juhlijoiden etuja parhaiten palvelevat olosuhteet. Pienten lasten vanhemmat arvostavat erityisesti, jos juhlapaikalle on mahdollista järjestää riittävästi tekemistä. Monet vanhemmat ottavat mukaansa lapsilleen leluja, mutta yhdet ja samat lelut menettävät kiinnostavuutensa jossain vaiheessa pitkän päivän aikana.

Hääpari voikin halutessaan panostaa hääjuhlateemansa mukaiseen leikkialueeseen. Jos leikkialue ei onnistu, pienimuotoisempi viihdevaihtoehto on oma pieni puuhapussi jokaiselle pikkuvieraalle, jossa on häihin liittyviä tehtäviä tai piirustusvihko, pienet puuvärit, sopivan haastava palapeli ja ehkä pieni lelu tai peli.

Häät-lehdessä 1/2016 rakennettiin lapsille leikkialue Huvikumpuhäät-teemaan. Lilla Villanin pihamaalle Sipooseen rakentui tiipii retrohengessä.

Häät-lehden Huvikumpuhäihin pikkujuhlijoiden tiipiialue syntyi näistä elementeistä

Puulaatikot & liitutaulu: Laatikkokauppa / Laatikkokauppa.fi
Pyöreä matto & tyynyt: Vallila, Mimmit-collection
Mason jars -lasipurkit: Lahjaduo
Tiipii: Granit

Neutraalin tiipiin voi muuntaa moneen teemaan sopivaksi esimerkiksi erivärisillä viirinauhoilla, valosarjoilla, kukilla tai tyynyillä sekä muilla sisusteilla.

Tyyli ja kukat Laura Syväniemi
Tuottaja Kaarina Korventaka
Kuvat Eveliina Mustonen Photography
Kuvauspaikka Lilla Villan, Sipoo

Kuva vasemmalla Hauska idea vieraslahjaksi pikkujuhlijoille on oma herkullisen värinen soodapullo pillillä. Pullossa on kierrekorkki ja uudelleenkäytettävä pilli. Konepesunkestävän pullon voi hankkia Mastermark Brandsin verkkokaupasta.

Kuva oikealla Pienen tytön värikäs mekko: Tiina Kaunismäki, Riihipeikko
Valkoinen pitsimekko kierrätetystä pöytäliinasta: Eilen Design
Tyyli Kaarina Korventaka
Kuva Ofer Amir Photography

Limsa maistuu lapsille ja lapsenmielisille! Aidosta luomuomenamehusta valmistetussa Laitilan Wirvoitujuomatehtaan luomuomenamehulimonaadissa ei ole lisättyjä aromiaineita eikä säilöntäaineita. Maku on kuin mummon mehuissa, mutta lisänä kuplat. Kuva Eveliina Mustonen Photography.

Huvikumpuhäät Häät 1/2016 -lehdessä

Rentoutta tavoittelevalle hääparille suunnitellut Häät Huvikummussa löydät Häät-lehdestä 1/2016 – Juhlitaan rennosti ja boheemisti – joka ilmestyi 9. helmikuuta 2016 

Muokattu: 29.6.2020