Lataa nyt ilmainen opas: Häätrendit 2015-2016

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Lataa nyt ilmainen opas: Häätrendit 2015-2016

Lataa nyt ilmainen opas: Häätrendit 2015-2016

Maailmalla puhaltavat trendituulet vaikuttavat myös suomalaisten häiden visuaaliseen ilmeeseen ja hääjuhlien luonteeseen. Kuten muitakin trendejä, häätrendejä muovaavia voimia ovat muun muassa viihdemaailman villitykset, etiikka, estetiikka ja kulttuurihistoria sekä yleinen ilmapiiri, johon vaikuttavat jopa maiden turvallisuus- ja taloustilanne.

Lataa nyt ilmainen opas: Häätrendit 2015-2016

– Suomalaisia jatkuvasti puhuttelevia hääteemoja ovat esimerkiksi klassisen kaunis kartanotunnelma ja luonnonläheinen merellisyys. Meillä vietetään myös paljon rustiikkisia maalaishäitä, joiden ilme on tarkoituksellisesti itse tehdyn näköinen. Myös moderni funktionalismi on yksi pohjoismaisista häiden kestosuosikeista, kertoo Häät-lehden päätoimittaja Sari Yli-Salomäki.

Vuoden 2015 tärkeimmät häätrendit olivat näennäisen huoleton rouhea rustiikkisuus, jossa vintagetunnelma näkyy kuluneina pintoina ja ekologisina materiaalivalintoina, sekä ylellisen elegantti hääteema, jolle ominaista oli luksuksen tuntu ja klassinen vintagehenkisyys. Näiden rinnalle teki tuloaan myös minimalistinen visuaalisuus, joka todennäköisesti tulee edelleen vahvistumaan tulevina vuosina muun muassa hääpukujen maailmassa. Värikkäät häät hakivat inspiraatiota pop artin, sarjakuvien ja retrokuosien iloisesta ja leikkisästä maailmasta vuonna 2015.
 
#Häätlehti  #HaatFI  #ElegantitHäät  #RustiikkiHäät

Lataa nyt ilmainen opas: Häätrendit 2015-2016
Lataa nyt ilmainen opas: Häätrendit 2015-2016

20-luvun vallaton art deco valloittaa vuonna 2016

Voimakkaiden epookkien vaikutus näkyy vahvasti myös vuoden 2016 häätrendeissä.

– Iloinen 20-luku sikareineen ja samppanjaputouksineen on valloittanut juhlien järjestäjät ympäri maailman, ja art deco nousee muodikkaimmaksi häätrendiksi Suomessa vuonna 2016. Aikakone vie häävieraat salakapakoiden uskaliaaseen tunnelmaan, ja huolettomassa charlestonissa on taikaa! Visuaalista inspiraatiota etsitään Great Gatsby -elokuvasta sekä Downton Abbeyn ja Mr Selfridge -sarjoista, Yli-Salomäki kuvailee.

Lataa nyt ilmainen opas: Häätrendit 2015-2016

Muita nousevia trendejä vuodelle 2016 ovat romanttiset kukkaishäät, jotka on mahdollista toteuttaa kotoiluhenkisesti pienelläkin budjetilla, sekä värikkäät hipsterihäät ja tropiikkihäät.

#Häätlehti  #HäätFI  #ArtDecoHäät  #KukkaisHäät  #Budjettihäät  #HipsteriHäät  #TropiikkiHäät

Lataa päätoimittaja Sari Yli-Salomäen laatima visuaalinen kooste Häätrendit 2015-2016 (pdf).

 

Näe mistä Häät-lehden ja Häät.fin toimitus etsii inspiraatiota, ja ota haltuun häämaailman ajankohtaiset linkit ja hastagit seuraamalla meitä Instagramissa! @HaatFI

Kurkkaa myös Häät-digilehden ILMAINEN erikoisnumero Häämuoti 2016

Muokattu: 22.12.2017