Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Lasten kanssa häämatkalle? Miniloma jäätelöhotellihuoneessa on ikimuistoinen kokemus!

Sweet Suite

Kuva Tanja Hakala

Aina yltiöromanttiseen kahdenkeskiseen häämatkaan ei ole mahdollisuuksia. Mutta sepäs ei olekaan huono juttu ollenkaan! Lapset voivat ihan hyvin olla osa häämatkaa, silloin reissusta syntyy koko perheen yhteisiä muistoja.

Valio ja Klaus K vastaavat tähän yhtälöön melkoisen kivasti. Yritykset tekivät menestystarinan laittamalla yhden Envy King -luokan huoneen täysin uuteen uskoon. Pirskahtelevan ihana jätskihuone täyttää koko perheen toiveet.

Sweet Suite

Kuva Klaus K

Uniikki elämys

Valio ja Klaus K saivat aikaan ennen näkemättömän ilmiön teemahuoneellaan. Jäätelöhuone on maailman ensimmäinen laatuaan ja se on noteerattu näyttävästi myös kansainvälisesti. Sweet Suite -jäätelöhotellihuoneen ovat suunnitelleet Studio Plentyn sisustussuunnittelijat Anna Pirkola ja Kirsikka Simberg.

Pienten kimalletennareiden kärjet osoittavat kohti Helsingissä sijaitsevaa Klaus K -designhotellia. Bulevardin varrella olevaan hotelliin on helppo kävellä rautatieasemalta lasten kanssa, vajaassa kymmenessä minuutissa ollaan jo perillä. Pinkit reput selässään neidit odottavat malttamattomina hotellihuoneen avainta.

Sweet Suite

Kuva Klaus K

Uppoudu pastelliseen unelmaan

Yhteistyössä teemoitettu Valio Jäätelöfabriikki Sweet Suite -huone on kuorrutettu tyylikkäästi pastellisävyin ja Smegin vaaleanpunainen pakastin on jädeä täynnä. Huoneessa on (tietysti) myös keinu, johon aikuisetkin toki uskaltavat! Kylpyhuoneen karkkitunnelma täydentyy Lushin ihastuttavilla kylpytuotteilla. Eihän täältä malta poistua eikä hetkeen onneksi tarvitsekaan.

Sweet Suite

Kuva klaus K

Keinu keinu korkeammalle!

Puramme tavarat ja huokailemme ihastuksesta. Neidit saavat pienen kinan aikaiseksi keinuvuoroista. Pahemmilta taisteluilta vältytään jäätelön avulla, huippua! Toinen saa lusikoida kultaisella lusikalla Valion Jäätelöfabriikin vaniljajätskiä ja sillä aikaa toinen neiti keinuu. Läpystä vaihto!

Sweet Suite

Kuva Tanja Hakala

Häämatka lasten ehdoilla

Keitän kupin kahvia ja hengähdän hetken Unikulman pehmoisella sängyllä. Täältä ei todella ole kiire mihinkään. Poistumme vain karkki- ja leluostoksille sekä tietysti syömään. Muutoin viihdymme kynsiä lakaten, jäätelöä syöden ja suoratoistopalvelusta animaatioleffoja katsellen. Otamme vielä hotellin tarjoamalla Instapix-kameralla kuvia toisistamme. Tytöt ovat ihan innoissaan! Illan tullen maistelemme suklaajätskiä ennen kuin nukkumatti heittelee hiekkaa reissulaisten silmiin. Onpas ollut ihana, erilainen ja hauskaakin hauskempi häämatka.

Sweet Suite

Kuva Tanja Hakala

Varaa itsellesi Valio Jäätelöfabriikki Sweet Suite-elämys! Sweet suite on varattavissa ajalle 1.10 - 30.12.2019

Pakastin täynnä Valio Jäätelöfabriikki -jäätelöä
Lush-kylpytuotteet
Kuratoitu Sweet-elokuvalista
Kuratoitu Sweet Spotify-lista
Viaplay-ohjelmatarjonta
BookBeat-kirjatarjonta

Sweet Suiten hinta on +70€ Envy King huoneen päivän hinnasta.

Huoneessa on 180 cm leveä King Size -vuode, jossa pienet lapset mahtuvat nukkumaan vanhempiensa kanssa. Huoneeseen saa myös pinnasängyn.

Voita yö Sweet Suitessa! Tilaamalla Klaus K:n uutiskirjeen, voit voittaa yön huoneessa 31.12.2019.

Teksti Tanja Hakala / Häät.fi Kuvat Tanja Hakala / Häät.fi ja Klaus K

Muokattu: 29.4.2019