Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Lapland Hotelsilla vietät häät pohjoisen mystisessä tunnelmassa

Lapland Hotels hääyö Helsingin Bulevardilla

Lapland Hotelsin kaupunkihotellit Oulussa, Tampereella, Rovaniemellä, Kuopiossa ja Helsingissä ovat modernia Lappia upeimmillaan. Astu sisään ja löydä pohjoisen rentous ja mystisyys keskeltä kaupunkia. 

Lapland Hotelsin kaupunkihotelleissa pääsee häämatkalle modernin Lapin mystiseen tunnelmaan. Miltä kuulostaisi huoneeseen saapuminen hääjuhlan päätteeksi, lasilliset samppanjaa ja vaahtokylpy rakkaan kanssa kaikessa rauhassa? Tai lempeät löylyt hotellihuoneen omassa saunassa sekä taidolla koottu täydellinen yöpala Lapin makupaloja?


Kaupunkihotellit sijaitsevat aivan kaupungin sykkeessä, joten cityhäitä viettäville pareille saapuminen on vaivatonta. Seuraavana päivänä nautitaan tietysti pitkä aamiainen oman huoneen rakkauskuplassa.

Ja mikä ettei häätunnelmaa venyttäisi kirjautumalla myöhään ulos ja nauttimalla hotellin tunnelmallisessa ravintolassa ensimmäisen illallisen avioparina. Lapland Hotelsit ovatkin maankuuluja ruuistaan, joita intohimoiset keittiömestarit valmistavat puhtaista pohjoisen raaka-aineista. 

Kaupunkihotellit tarjoavat myös mielettömät puitteet koko hääjuhlan järjestämiseen. Jos olette aina haaveilleet häistä Lapissa, voi unelman toteuttaa lähempänä kotia kuin olisi koskaan voinut ajatellakaan.

Jokaisen hotellin henkilökunta tuntee lähialueen ja itse hotellin kuin taskunsa, joten teidän tarvitsee oikeastaan vain keskittyä nauttimiseen. Juhlat järjestetään alusta loppuun toiveidenne mukaisesti, Lapin lempeiden tuulien pyörteissä. 

Teksti Tanja Hakala  
Kuvat Lapland Hotels Oy 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä LAPLAND HOTELS

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 2/2021.

Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Muokattu: 17.12.2021