Långvik tekee hääunelmista totta

Häät meren äärellä – Längvik

Tyylikkäät häät merenrannalla pitävät sisällään ihan kaiken. Anna juhlat ammattilaisten käsiin ja nauti ylellisyyden tunnusta jo edellisestä päivästä lähtien. Sinun tarvitsee vain nauttia.

Häät meren äärellä – Långvik

Långvikin kokous- ja kylpylähotelli sijaitsee puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Sijainti meren äärellä on täydellinen niin kesä- kuin talvihäihin. Kauniin kutsuva luonto, ylellisen upeat tilat ja huikean herkullinen ruoka luovat täydellisen yhdistelmän unelmien juhlilla.

Ja mikä parasta, kaiken järjestelyn voi jättää huoletta osaavalle ja kokeneelle henkilökunnalle. Hääparin ei tarvitse stressata, ei koristella eikä siivota. He voivat keskittyä tärkeimpään: päivästä, toisistaan ja vieraistaan nauttimiseen.

Korkealuokkainen ruoka, viimeiseen asti hiottu sisustus ja hemmottelevat wellnes-palvelut tekevät kokonaisuudesta todellakin vastustamattoman. Täällä häät on helppo järjestää millaiselle seurueelle tahansa. Tilat voi valita vieraiden määrän mukaan pienestä loungesta molempien ravintoloiden sekä terassin yhdistelmään.

Häät meren äärellä – Långvik

Kaikki alkaa toiveiden esittämisestä henkilökunnalle. Yhdessä ammattilaisten kanssa valitaan juuri teille sopivat palaset juhlamenusta lähtien. Långvik tarjoilee mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen elämykseen häiden osalta aina edellisen päivän rentoutumisesta häiden jälkeiseen brunssiin.

Hääseurue voi saapua edellisenä päivänä rentoutumaan kylpylään ja esimerkiksi spa-hoitoihin ja hierontoihin. Morsian kaasoineen voi valita hemmotteluksi esimerkiksi yksityissaunan ylellisine spa-tuotteineen ja illallisen merenrantanäkymällä Bistrossa.

Häät meren äärellä – Långvik

Hääpäivän aamuna nautitaan kiireetön aamiainen ja siirrytään kampaamotiloihin kaunistautumaan. Paikan päälle voi kutsua omat luottomeikkaajat ja kampaajat tai käyttää Långvikin palveluita. Huolettoman ihanaa on se, ettei hotellista tarvitse poistua kertaakaan koko viikonlopun aikana.

Hääjuhlan jälkeisenä päivänä pari voi nauttia brunssista upealla terassilla yhdessä yöpymään jääneiden vieraidensa kanssa ja kenties pelata kierroksen golfia. Ensimmäisen hääpäivän koittaessa Långvikiin voi saapua tunnelmoimaan tuota elämän ehkäpä tärkeintä päivää kahden kesken merestä, ruoasta ja kylpylän hemmotteluista nauttien.


Teksti Tanja Hakala
Kuvat Långvik Congress Wellness Hotel

Häät meren äärellä – Långvik

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpaikan valinta