Långvik luo uniikkeja hääunelmia

hääpari merenrannalla kylpylä-hotelli Långvik

Kuva Jaan Sokk Photography

Meri kohisee kauniina, kun seisot rakkaasi rinnalla. Suljet silmäsi ensisuudelmaanne avioparina odottaen. Suomen luonto antaa parastaan, aivan kuin tuulesta taipuvat puutkin tekisivät rakkaudellenne kunniaa. Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa tehdään uniikeista unelmista totta.

Luonnonläheinen ja kuvankaunis Långvik sijaitsee vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä meren rannalla Kirkkonummella. Luonto ympäröi hotellia ja tuo juhlatunnelmaan tyylikästä rauhallisuutta. Hääpari voi sanoa toisilleen tahdon näyttävällä terassilla tai aivan hotellin rannassa. Juhliminen jatkuu suurten, merelle aukeavien ikkunoiden äärellä.

Illallinen aitojen makujen äärellä

Seremonian jälkeen juhlatilan täyttää herkullinen tuoksu. Keittiön loihtima menu on täynnä puhtaita ja tinkimättömiä makuelämyksiä juhlijoita varten. Luonnolliset raaka-aineet takaavat ikimuistoisen makuelämyksen. Mikä muukaan sopisi hyvinvointia painottavan hotellin tarjontaan? Täällä voi siis huokaista ja antaa ammattilaisten hoiviin kaiken haluamansa. Te voitte keskittyä vain toisiinne ja vieraisiinne ikimuistoiseen päiväänne uppoutuen.

Auringonlaskusta ensimmäiseen hääpäivään

Hotellin ympäristö on täynnä lumoavia paikkoja upeiden kuvien ottamiseen. Ja miten ihanaa onkaan hetkeksi karata kuhertelemaan kahden kesken?

Suloisena ekstrana Långvik antaa yöpymislahjakortin ensimmäisen hääpäivän kunniaksi kaikille Långvikin kylpylähotellissa häänsä järjestäneille pareille. Pääsette tunnelmoimaan unelmienne päivää samassa, upeassa miljöössä.

 

Kylpylä-hotelli Långvik tyhjä juhlasali

Kuva Jaan Sokk Photography

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä Långvik Congress Wellnes Hotel

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpaikan valinta