Kytäjä – Lumoava miljöö erityisille hääjuhlille

Kytäjän Kartanon talli Hyvinkää

Kuva Camilla Bloom Photography

Kytäjän kartanon mailla ovat juhlineet aateliset ja arvovieraat jo vuosisatojen ajan. Tänä päivänä Kytäjä tarjoaa upeat ja nykyaikaiset puitteet intiimeistä tilaisuuksista upeisiin juhliin ja juuri teidän näköisiin häihin. Kytäjää ei suotta kutsuta palaseksi paratiisia.

Vain tunnin päässä Helsingistä

Kytäjän kartanon läheisyydessä, keskellä upeinta järvimaisemaa, sijaitsevat Kartanon Talli, Villa Jerusalem ja rantasauna Huvitus, jotka on restauroitu vastaamaan nykyajan tarpeita historiallisen charminsa säilyttäen.

Juhlatilat ovat muunneltavissa juhlien luonteen tai teeman mukaisesti. Lisäksi luksusluokan Uni Villat palvelevat majoitustiloina sekä hääparia että häävieraita.

Ja kaikki tämä vain tunnin matkan päässä Helsingistä Hyvinkäällä, upeassa maalaismaisemassa järvinäköalalla ja modernilla tyylikkyydellä entisöidyssä kartanomiljöössä.

KLIKKAA KUVAA NÄHDÄKSESI SE ISOMPANA!

Kartanon Talli

Upeasti restauroidussa Kartanon Tallissa voi järjestää juhlat jopa 250 vieraalle. Vieraiden käytössä ovat tunnelmallinen tiilitalli sekä upea terassi. Lisäksi käytössä ovat esiintymislava ja nykyaikainen esitystekniikka, täysin varusteltu keittiö sekä baaritiski. Kartanon Talliin voit tuoda myös omavalintaisen pitopalvelun juomineen.

Kurkkaa Kartanon Tallin mahdollisuuksiin Häät.fissä >>

Villa Jerusalem Kytäja Hyvinkää

Villa Jerusalem

Vanhaa kunnioittaen modernisoitu Villa Jerusalem on ihanan tunnelmallinen valinta pienen seurueen yhteiselle tilaisuudelle. Entisessä työväen asuinrakennuksessa on neljä tilavaa makuuhuonetta ja iso yhteinen ruokailutila. Rakennuksen pihapiiriin kuuluu myös oma rantasauna oleskelutiloineen ja aurinkoterasseineen. 

KLIKKAA KUVAA NÄHDÄKSESI SE ISOMPANA!

Rantasauna Huvitus

Yhteinen ilta ennen tärkeää päivää, miesten sauna, morsiamen saunotus, pulahdus kirkasvetiseen Kytäjärveen… Rantasauna Huvitus on paikka, jossa kiire unohtuu. Rantasaunalla voi järjestää rennon illan pienelle seurueelle. Käytettävissä oleva keittiötila mahdollistaa ruokailun tai vaivattoman cateringpalvelun tilaamisen paikan päälle. 

KLIKKAA KUVAA NÄHDÄKSESI SE ISOMPANA!

Uni Villat

Uni Villojen modernit ja ylelliset ratkaisut tarjoavat ripauksen lumoa niin arkeen kuin juhlaan. Kytäjän kauniin luonnon ympäröimät villat sopivat lyhyisiin majoituksiin vaativillekin vierailijoille: Uni Villa Suite ystäväporukoille tai Studio vastavihityille. Kytäjällä on totuttu rakentamaan komeasti. Skandinaaviseen henkeen sisustetut modernit villat eivät kalpene historiallisille naapureilleen. 

Kytäjän lumoava luonto

Kytäjä ei ole vain upeita historiallisia rakennuksia vaan ympärille levittäytyy upea luonto suojeltuine ikimetsineen, kallioineen ja järvineen. Upea luonto on elämys, josta voi ammentaa inspiraatiota upeisiin hääkuviin.

Kytäjän monipuolisten harrastusmahdollisuuksien myötä perinteiset hääjuhlat voivat laajentua yhteiseksi kokemukseksi erilaisten aktiviteettien parissa.

Ylellinen Kytäjä on kysytty juhlapaikka

Vaikka Kytäjän kokonaisuus tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja juhlien järjestäjille, suosituimmat kesän viikonloput varataan pari vuotta ennakkoon. Kaikki tilat kuitenkin sopivat juhlapaikoiksi ympäri vuoden ja miljöö säilyttää lumovoimansa myös muina vuodenaikoina. 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä KYTÄJÄ

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 2/2021.


Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comsta

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpaikan valinta