Kultaseppämestari Holmbergin muotokieleen on tullut ornamenttisi

Kultaseppämestari Holmbergin muotokieleen on tullut ornamenttisiä muotoja

Kultaseppämestari Petri Holmberg on toiminut Turun Manillassa jo toistakymmentä vuotta. Manillan kiinteistössä toimii monta eri luovan alan yritystä, joten toimintaympäristö on aidosti luova ja inspiroiva

Petrin ideat saavat alkunsa milloin mistäkin. Innoittajana voi olla Aurajoen murrettu jääpeite tai rakennustyömaan rajut rakenteet. Hänen muotokielensä on usein hyvinkin selkeälinjaista ja pelkistettyä. Viime aikoina hän on tehnyt myös entistä enemmän kevyitä ornamenttisiä muotoja.

Kultaseppämestari Holmbergin muotokieleen on tullut ornamenttisiä muotoja

Työssään Petri käyttää kaikkia jalometalleja ja jalokiviä. Käytettävät raaka-aineet valitaan aina yksilöllisesti jokaiseen projektiin. Näin varmistetaan paras mahdollinen lopputulos, joka on varmasti asiakkaan mieleen. Tällä hetkellä suosiota on nostanut myös vanhojen sormuksien käyttö vihkisormuksien lähtökohtana. Petri pitää tätä ilmiötä erittäin mielenkiintoisena ja positiivisen ekologisena.

Sormukset valmistetaan pääosin käsityönä. Nykyisin myös 3D-mallinnus ja sen hyödyntäminen osana valmistusprosessia on lisääntynyt. Petri valmistaa paljon sormuksia, joissa suurin osa työstä tehdään perinteisenä käsityönä, mutta jokin osa tuotetaan nykytekniikan avulla. Näin päästään parhaaseen hinta-laatusuhteeseen, josta asiakkaat ovat erityisen mielissään.

Katso videolta kuinka AU-Holmbergin Petri Holmbergin taitavissa käsissä syntyy uniikki ja ainutlaatuinen vihkisormus.

Kultasepänverstas Au-Holmberg

www.au-holmberg.fi/

info@au-holmberg.fi
Puh. 02 231 6419

Itäinen Rantakatu 64
20810 Turku

KUUKAUDEN KORUNTEKIJÄ -VIDEOARTIKKELI JULKAISTAAN YHTEISTYÖSSÄ SUOMEN KULTASEPPIEN LIITON KANSSA.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset