Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Vihkisormus

Kultaseppä Tarkkasella toteutetaan uniikkeja sormusunelmia

Kultaseppä Tarkkasen kultasepät

Kultaseppämestari Mika Tarkkasen (keskellä) kanssa Arabianrannan verstaalla kultaseppämestari Ville Tuovinen (takana vasemmalla), kultasepät Robert Tarkkanen ja Cristoffer Nyström.

Kultaseppämestari Tarkkanen ateljeessa Helsingin Arabianrannassa on toteutettu sormusunelmia jo vuodesta 1955. Paikan päällä suunnittelut ja käsin valmistetut korut ovat voittaneet Vuoden kauneimman sormuksen tittelin jo muutaman kerran. Uusia upeita sormuksia ja koruja syntyy tilaustyönä viikoittain.

Mika Tarkkanen ja hänen tiiminsä kultasepät tunnetaan erityisesti upeista ja huippulaatuisista koruista. Esimerkiksi kaikki hääpareille tehdyt sormukset ja korut valmistuvat aina tilaustöinä. Näin jokaiseen ateljeelta lähtevään koruun piirtyy kantajansa tarina ja unelmat. 

Kultaseppä Tarkkanen Tunteiden Vuori sormus ja korut

Palkittu Tunteiden vuori -timanttisormus on jo klassikko. Se on saanut rinnalleen upeat kaulakorut ja korvakorut, jotka ovat näyttävät lahjat esimerkiksi hääpäiväksi. 

Ateljeen jo klassikoksi muodostunut ja vuoden kauneimpana palkittu Tunteiden vuori -timanttisormus on yhä yksi suosituimmista malleista. Tämä johtuu yksinkertaisesti sormuksen ideologiasta, jolla jokainen valmistuva sormus voidaan räätälöidä juuri kantajalleen uniikiksi. 

Yhdessä suunnitellen

Elämän tärkeät tapahtumat ja ihmisen oma tarina ovat aina läsnä, kun korun suunnittelu aloitetaan. Inspiraation lähde voi olla myös tietty materiaali tai tietty kivi, jolla on korun käyttäjälle syvempi merkitys. Kaikista näistä yhdessä keskustelelle ja mallisormuksia kokeillen löytyy se oma unelmien sormus. 
 
– Kaikkein parasta on istua asiakkaan kanssa alas, kuunnella hänen tarinansa ja luoda siitä jotain juuri tälle henkilölle merkityksellistä korun muodossa. Usein korun luomisen hetki on myös luottamushetki ja monesta asiakkaasta onkin tullut minulle hyvä ystävä, kertoo Mika Tarkkanen. 
 

 

Mika on erittäin tarkka siitä, että Kultaseppä Tarkkasen Ateljeessa valmistuneissa koruissa on tunnistettava Tarkkasen työn leima.

– Kaikki korumme ovat oman näköisiään ja oman linjamme mukaisia. Kaikissa koruissamme taustalla on aina tarina, oli se sitten omamme tai asiakkaamme. Me kuvitamme sen koruna ja tuomme siihen Tarkkasen tunnistettavan tavan tehdä koruja, Mika lisää. 

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä KULTASEPPÄ TARKKANEN

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 2/2022.

Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Uusimman Häät-lehden voi lukea ja tutustua sisältöön kätevästi näköislehtenä Issuu.comissa.


 

Muokattu: 22.11.2022

Lue lisää samasta aiheesta

Mitä eroa on laboratoriotimantilla ja luonnontimantilla?

Laboratoriotimantti eli teollisesti valmistettu timantti on hyvä vaihtoehto silloin, kun koruun halu...

Tutustu kevään 2024 suosituimpiin kihla- ja vihkisormuksiin

Häät.fin Sormuskoneen kevään 2024 suosituimmat vihkisormukset, timanttisormukset ja myös miesten vih...

Kultaseppämestari Pekka Kulmala suunnittelee koruja vastuullisesti ja perinteitä kunnioittaen

Kultaseppä Kulmalan sormukset ja korut suunnitellaan ja valmistetaan suurella ammattitaidolla ja rak...

Kotimainen kihla- ja vihkisormus pääsee pisimmälle eettisyydessä ja ekologisuudessa

Voit käyttää kihlasormusta ja vihkisormustasi sekä muita koruja hyvillä mielin, kun valitset Suomess...

Valitse kaunein Olli Johan Lindroos Uniikkisormus

Häämessut netissä -tapahtuman pääkilpailussa voit voittaa huikean OJL-uniikkisormuksen. Osallistu ma...

Unelmien sormus verkkokaupasta – Sormusostoksilla kiireettömästi netissä

Kihla- tai vihkisormuksen on tietenkin oltava huolella valittu ja juuri se oikea. Vaikka et tietäisi...

Mainos: Keskisen Kello

Unelmien sormus verkkokaupasta – Sormusostoksilla kiireettömästi netissä

kihlasormus morsiamen nimettömässä sulhsen käsipuolessa

Odotatko kosintaa vai menitkö juuri kihloihin? Kihla- ja vihkisormuksen hankintaan liittyy suuria tunteita, sillä kutkuttava hääsuunnittelu voi vihdoin alkaa.

Jos nimettömässä säihkyy jo puolison valitsema tai yhdessä hankittu kihlasormus, seuraavaksi onkin vihkisormuksen etsinnän vuoro. Mutta mistä ihmeestä aloittaa? Entä jos kaiken voisi hoitaa rennosti kotisohvalta käsin ilman painetta ostamisesta?

miehen kihlasormus sulhanen pitää morsianta kädestä

Minulleko sormus verkkokaupasta?

Sormusten maailma on yhtä aikaa sädehtivän upea ja hengästyttävän valtava. Jopa koko elämän tärkeimmän korun on tietenkin oltava huolella valittu ja juuri se oikea. Vaikka et tietäisi sormuksista yhtään mitään, se ei haittaa. Sillä nimenomaan verkossa pääset ilman myyjän ohjailua tiettyyn suuntaan sukeltamaan korujen maailmaan omilla ehdoillasi. 

Keskisen Kellon verkkokaupassa korun ostaminen käy kiireettä, asiakaspalvelun opastuksella itselle sopivana aikana. Hinta- ja budjettipaine on tiessään, sillä hinnat on suoraan ilmoitettu, vaikka tarjousta voi toki aina pyytää asiakaspalvelusta.

Toinen toistaan kauniimpien korujen säihkeeseen on kiva uppoutua ja samalla oppia erilaisista sormusmalleista yhä enemmän. Tämä osa häiden suunnittelusta muuttui kertaheitolla ikimuistoisen helpoksi.

Katso Keskisen Kelllo-sormuksia Häät.fin Sormuskoneesta

Keskisen Kellon sormusvalikoima

Löydä Keskisen Kellon verkkokaupasta oma unelmasormuksesi

Keskisenkello.fi

Suomalaisten rakastamat sormusbrändit

Valikoimista löytyvät kaikki suomalaisten rakastamat brändit, kuten Kohinoor ja Festive sekä Lykka. Asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin kätevästi chatin kautta tai puhelimitse iltakahdeksaan asti ja verkkokaupasta voi tilata maksuttoman sormusmitan. Mitta kertoo tarkasti oman koon eikä sitä tarvitse lähteä kivijalkaliikkeeseen tarkistuttamaan.

Verkkokaupassa olevien tarkkojen kuvien avulla pääsee fiilistelemään, miltä sormus näyttää käytössä ja mikä parasta, toimitusaika on vain 1–3 päivää. Kaiken lisäksi korulla on jopa 60 päivän palautusoikeus, ellei kyseessä ole tilaustuote tai kaiverruksen kanssa ostettu.

Kohonoor-kihlasormus morsiamen sormusessa

Unelmien sormus ilman stressiä

Sen sijaan, että yrittäisi sovitella aikatauluja yhteen ja viettää sormusliikkeissä jopa tuntikaupalla aikaa etsien sopivaa yksilöä, voi sormuksia fiilistellä sopivina hetkinä rakkaan kanssa kotona.

Kaataa vaikka laseihin kuohuvaa ja miettiä rauhassa millaiset korut sopisivat juuri teille. Samalla voi selailla muitakin koruja häälookeihin sopien. Stressiä vie harteilta pois melkoisesti sekin, ettei myyjälle tarvitse sanoa missään vaiheessa ei. Verkkokaupassa ostopäätöstä saa miettiä ilman epämukavaa oloa juuri niin kauan kuin tarvitsee.

Elämän tärkein koru kotimaiselta perheyritykseltä

Valikoima on todella laaja ja sormuksia voi selailla kätevästi tyylin, hinnan ja materiaalin mukaan. Ilahduttavaa on se, että täältä löytyy ihan jokaisen budjettiin sopiva sormus. Ja koska ollaan ainutlaatuisen ja tunteita herättävän aiheen äärellä, vaikutuksen tekee myös Keskisen Kellon perheyritystausta.

Vuonna 1982 Alavuden Tuurissa perustettu yritys myy vain aitoja tuotteita kotimaisilta valmistajilta sekä Suomen virallisilta maahantuojilta. Tämä kaikki takaa sen, että sormusten aitouteen voi luottaa sataprosenttisesti. Hääpäivänä nimettömässä kimaltelee siis takuuvarmasti aito ja yhdessä rakkaudella valittu yksilö.

morsian hymyilee pitäessään sulhasen kasvoista

Keskisen Kello

Sähköposti asiakaspalvelu@keskisenkello.fi

Verkkokauppa

Keskisenkello.fi

Facebook Keskisen Kello Oy

Instagram @keskisenkello

Keskisen Kellon edustamat kotimaiset brändit

Kohinoor

Festive

Lykka

Katso kaikki Keskisen Kellon

Kihlasormukset

Vihkisormukset

 

Teksti Tanja Hakala

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä KESKISEN KELLO

Muokattu: 7.6.2024