Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Krapilla voi järjestää upeat häät mihin vuodenaikaan tahansa

Krapin juhlatilaisuus 2023 Ravintola Mankeli

Kuva Kaho Kwok, Like2capture.com

Kirpeän talvisen sään puhistessa ulkona Krapin Mankelissa on lämmin ja intiimi tunnelma. Tulevat hääparit ovat kokoontuneet tänne suunnittelemaan häitään ja käyneet juuri katsastamassa Krapin alueen tarjoamat monet mahdollisuudet häiden puitteiksi niin kesällä, syksyllä, talvella kuin keväälläkin.

Tuusulanjärven rannalla sijaitsevalla Krapilla on jo perinteeksi muodostunut mukava tapa kutsua kerran keväässä häitä ja muita juhlia suunnittelevat ja Krapin palveluista kiinnostuneet vieraat maksuttomaan iltapäivätilaisuuteen, jonka aikana juhlahovimestari Karoliina Helenius kollegoineen näyttää monipuoliset juhlatilat ja majoitusmahdollisuudet sekä kertoo käytettävissä olevista palveluista. Lopuksi kokoonnutaan vielä juttelemaan ja miettimään itselle sopivia ratkaisuja hyvien maisteluannosten ja -juomien äärelle Ravintola Mankeliin. Loppuiltapäivän hämärässä vilahtelee onnellisia hymyjä ja huoneessa poreilee pirteä puheensorina, kun juhlat alkavat saada konkreettiset puitteet ympärilleen.

Krapin juhlatapahtuma 2023 Janina ja Janne

Kuva Kaho Kwok, Like2capture.com

Toiveena juhlat yhtenäisessä tilassa

Lähellä Krapia asuvat Janina ja Janne löysivät tiedon tämänkertaisesta Krapin juhlatilaisuudesta Häät.fin häävinkkejä selaillessaan. He ovat ajoissa liikkeellä, sillä hääpäiväksi on mietitty helmikuun ensimmäistä päivää vuonna 2025. Haaveissa on siis talvihäät! Noin 75 kutsuvieraan he arvelevat mahtuvan mukavasti yhteen tilaan Onnelasalissa, mutta tämän iltapäivän aikana rinnalle toiseksi vaihtoehdoksi nousi Paja, joka tarjoaa yhtenäisen klubityylisen black box -tilan Krapin pihapiirissä.

Vieraita Janinan ja Jannen häihin on tulossa Lapista asti, joten myös vaivaton majoittuminen lähelle juhlapaikkaa on heille tärkeää. Tutustumiskierrokseen sisältyneet kurkkaukset Krapin alueen erilaisiin majoitusmahdollisuuksiin vakuuttivat heidät siitä, että Krapi saattaisi olla juuri oikea valinta.

Molemmat kehuvat kilvan Krapin ystävällistä henkilökuntaa ja päivän antia, joka sysäsi hääsuunnitelmat taas konkreettisesti käyntiin. Vaikka Krapi on kuuluisa hyvästä ruuasta, maistellut tapasherkut ja kakut silti yllättivät – positiivisesti!

Krapin juhlatapahtuma 2023 Sonja ja Hanna keväthäät

Kuva Kaho Kwok, Like2capture.com

Keväthäät lähellä lentokenttää

Espoolaiset Sonja ja Hanna suunnittelevat, että häät juhlittaisiin noin 80 vieraan kanssa maaliskuussa. Krapin sijainti tuntuu loistavalta, sillä vieraita on tarkoitus kutsua pääkaupunkiseudun lisäksi myös muualta Suomesta ja ulkomailta. Vieraat voisivat kätevästi yöpyä Krapin hotellissa tai Onnelassa, sillä lentokentältä Krapille Tuusulaan on matkaa vain kivenheiton verran. Juhlapaikkana heidän häissään saattaa hyvinkin toimia lämmintunnelmainen Mankeli, jossa juuri parhaillaan istumme jutustelemassa, ja uudet ideat vihkiseremoniaankin alkoivat itää tutustumiskierroksen myötä. Sonja ja Hanna vaikuttavat todella tyytyväiseltä tämän Krapilla järjestetyn iltapäivätilaisuuden antiin, se vastasi odotuksia ja enemmänkin.

Krapin juhlatapahtuma 2023 kaasot ja morsian

Kuva Kaho Kwok, Like2capture.com

Suunnittelun lomassa Anna (vas.), Tuuli ja Pinja saivat vinkkejä häätarjoiluihin Krapin keittiöpäällikkö Lars Lautonilta.

Unelmissa luonnonläheiset kesähäät

Yhdessä Mankelin pöydistä hääsuunnitelmia punovat vilkkaasti tuleva morsian Pinja yhdessä Tuuli-siskon ja Anna-ystävän kanssa. Lopullinen päätös juhlatilasta kesällä 2024 vietettäville häille on vielä tekemättä, mutta Krapin Paja vaikuttaa kiinnostavalta vaihtoehdolta juhlia noin 60 kutsuvieraan kanssa.

– Yllätyin että täällä on näin tammikuun lopullakin supertunnelmallista, ja voin vain kuvitella kuinka upeaa kaikki olisikaan kesällä, Pinja huokaa.

Krapin juhlatapahtuma 2023 henkilökuntaa

Kuva Kaho Kwok, Like2capture.com

Krapin juhlatapahtumassa tiloja ja palveluita esittelivät markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Senja Hakala (vas.), ravintolapäällikkö Marika Moilanen, keittiöpäällikkö Lars Lauton, juhlahovimestari Karoliina Helenius ja myyntineuvottelija Kirsi Apo.

Krapilaiset tarjoavat juhlijoille sydämellistä huolenpitoa

Vuosikymmenten aikana täällä vietetyt moninaiset juhlat ovat muovanneet Krapille sellaisen yhteishengen ja tavan toimia, että tapahtuman h-hetkillä niin juhlaväen kuin henkilökunnan on helppoa olla läsnä. Kullekin juhlalle nimetään vastuuhenkilöt, joiden kanssa juhlien tilaajat voivat tutustua ja kommunikoida kaikista järjestelyistä alusta loppuun. Kun henkilökunta hoitaa normaalit tehtävät vaivatta, heillä on mahdollisuus huomioida myös kunkin hääparin erityistoiveet. Helppoutta lisää sekin, että tilojen, majoituksen, ruoan ja juomien lisäksi Krapilta löytyy palveluita ja kumppaneita myös kauneuteen, kattaukseen, koristeluun, ohjelmaan ja kuljetuksiin. Krapilla kaikki tarvittava järjestyy siis joko omasta puolesta tai kokeneiden kumppaneiden kanssa yksilöllisesti mutta stressittä. Hääparin huoleksi jää oikeastaan vain kutsujen lähettäminen sekä juhla-asujen ja sormusten hankinta.

Krapin juhlatapahtuma 2023 Mankeli hääkakut

Kuva Kaho Kwok, Like2capture.com

Hämärän laskeutuessa Krapin ylle mietin iltapäivän antia. Juhlatapahtuman keskustelun käänteistä olen aistinut, että juhlijan asiaan on täällä paneuduttu huolella. Krapilaiset ovat ylpeitä siitä, että juhlapöytään voidaan kattaa rakkaudella valmistettua lähiruokaa sesongin raaka-aineista ja jopa oman palvaamon tuotteita. Paikallisuutta korostetaan myös niin, että juomavalikoimaan on valittu monia suomalaisten maailmankansalaisten omistamien tilojen viinejä.

Krapi haluaa myös palvella asiakkaita pitkällä tulevaisuudessakin, joten se toimii vastuullisesti jo tänään. Tähän työhön liittyen Krapille on vuonna 2022 myönnetty Green Key -merkki todistuksena laajamittaisesta ympäristötyöstä ja -kriteerien täyttämisestä.

Teksti Sari Yli-Salomäki / Häät.fi

Krapin juhlatilaisuus 2023

Kuva Kaho Kwok, Like2capture.com

Krapi on oikea paikka kaikenlaisille juhlille

Krapin alueelta löytyy Etelä-Suomen monipuolisin kattaus erilaisia ja erikokoisia juhlatiloja.

Krapin juhlatapahtuma 2023 Onnelasali

Kuva Kaho Kwok, Like2capture.com

Krapin juhlatapahtuma 2023 Krapihovi

Kuva Kaho Kwok, Like2capture.com

Krapin juhlatapahtuma 2023 Krapihovi yläkerta

Kuva Kaho Kwok, Like2capture.com

Krapin juhlatapahtuma 2023 Impivaara kartanohäät

Kuva Kaho Kwok, Like2capture.com

Krapin juhlatapahtuma 2023 Impivaara kartanohäät

Kuva Kaho Kwok, Like2capture.com

Krapin juhlatapahtuma 2023 Mankeli talvihäät

Kuva Kaho Kwok, Like2capture.com

Krapin juhlatilaisuus 2023 Ravintola Mankeli

Kuva Kaho Kwok, Like2capture.com

Krapin juhlatapahtuma 2023 Paja festarihäät

Kuva Kaho Kwok, Like2capture.com

Krapin juhlatapahtuma 2023 Paja bilehäät

Kuva Kaho Kwok, Like2capture.com

Vai bilettääkö? Silloin valintanne on Krapin Paja, jonka isossa yhtenäisessä tilassa ja tummassa sylissä juhlitaan rennosti, annetaan musiikin viedä ja viihdytään yöhön asti jopa 150 hengen porukalla. Jos juhlat haluaa aloittaa klassisessa tunnelmassa, Pajalle voi siirtyä bailaamaan vasta esimerkiksi Ravintola Krapihovissa tarjotun päivällisen jälkeen.

Krapin juhlatapahtuma 2023 hääyö

Kuva Kaho Kwok, Like2capture.com

Majoitu lähelle luontoa Krapilla

Kunhan varaat ajoissa, petipaikoista ei tule pulaa, vaikka kaikki häävieraat jäisivät yöksi Krapille.

Krapin juhlatapahtuma 2023 hotelli hääyö

Kuva Kaho Kwok, Like2capture.com

Krapin juhlatapahtuma 2023 hääyö

Kuva Kaho Kwok, Like2capture.com

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, YHTEISTYÖSSÄ KRAPI

Muokattu: 14.2.2023