Korumallisto kuin keto täynnä kesäkukkia

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Korumallisto kuin keto täynnä kesäkukkia

Keto vihkisormus AU3 Kultasepät

Keto-sormusta luonnehditaan samaan aikaan selkeäksi, runsaaksi ja hersyväksi. Kivien epäsymmetrinen asettelu ja niiden värit antavat herkän ja kevyen tunteen koruun. Jussi Louesalmen suunnittelema Keto valittiin Vuoden Kauneimmaksi Sormukseksi joulukuussa 2017. 

6 mm levyinen Keto oli ensimmäinen sormus aloittaen kokonaisen malliston. Sormuksen materiaalit ovat 750-valkokulta, safiirit ja timantit ja hinta alkaen 2680 €.

Kokonainen Keto-mallisto

Kultaseppä Jussi Louesalmi suunnitteli sormuksen ympärille korumalliston, johon kuuluu sormuksia, kaulakoruja ja korvakoruja.

Leveä 6 mm Keto-sormus sai nopeasti rinnalleen 2 mm ja 4 mm levyiset versiot, joita voi käyttää yksin tai yhdistää toisiinsa. 2 mm Keto hinta alkaen 1195 €.

Malliston korvakorut ovat nappi- ja roikkuvia malleja. Korvakoruja voi yhdistellä epäsymmetrisesti tai tilata vaikkapa vain yhden korvakorun. Kaulakoruissa on saatavissa erilaisia versioita erilaisilla ketjuilla.

Materiaalina Keto-koruissa on 750 valkokulta, eriväriset safiirit ja kirkkaat timantit. Koruja voi tilata myös 750 kelta- ja ruusukullasta sekä 950 platinasta. Myös kivien väriä voi sovittaa lisätilauksesta oman maun mukaisesti.

Tutustu Keto-malliston koruihin
!

Au3 Kultasepät

Au3 Kultasepät toteuttavat koru-unelmia!

Unioninkatu 27, HELSINKI

(09) 4365 0090
au3@au3.fi

www.au3.fi/keto/

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä AU3 KULTASEPÄT

Muokattu: 8.4.2019