Koruja rakkaille, ystäville, pareille, sielunkumppaneille Kultaseppä Tarkkaselta

sulhanen morsian koruostoksilla

Koru on tarina, jonka kertojina toimivat sekä sen antaja että sen saaja, kertovat Vuoden kaunein sormus -palkinnon useasti napannut kultaseppämestari Mika Tarkkanen kisälleineen Helsingin Arabiassa sijaitsevalta ateljeeltaan.


Ja pakkohan se on uskoa. Tarinankertojia, ja niiden saajia, on käynyt Kultaseppämestari Tarkkasen ovista tiuhaan vuosien saatossa. Vuonna 1955 perustettu kultasepänliike on Suomen tunnetuimpia. Vaikka Tarkkasen vakioperiaatteisiin kuuluu niin sanottu incognito-palvelu, lääkäreiltä lainattu vahva yksityisyydensuoja, paljastaa Tarkkanen vieraistaan yhden merkillepantavan seikan.

– Varsinkin häitä viettäviä asiakkaitamme yhdistää useasti sama toive: koru, jonka tarinaa voi jatkaa. Asiakkaat palaavat nimittäin toistuvasti ateljeelle hakemaan vuosi tai vuosikymmenpäivää juhlistavaa jatkokorua. Nykyperinteiden laajetessa digitaalisiin etä- ja livestreamhäihin, suunnittelemme usein myös huomenlahjan varsinaisen vihkisormuksen rinnalle, kertoo Mika Tarkkanen.

Kultaseppämestari Tarkkanen koruja

Kuva Teemu Töyrylä

“Teidän sydämet” -kaulakoru on suosittu huomenlahja. Kuvassa myös timanttisormukset platinasta sekä sulhasten suosikit rouhea rannekoru ja “Miehen karkki” -vihkisormus.

timanttisormukset yhdistelmä Tunteiden Vuori Kultaseppämestari Tarkkanen

Tarkkasen Tunteiden vuori -korusarja yhdistää kihla- ja vihkisormukset sekä huomenlahjan näyttäväksi kokonaisuudeksi.


ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, YHTEISTYÖSSÄ TARKKANEN

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2021.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset