Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Kolme timanttista hääteemaa

Rustic love hääkattaus vieraskirja

Häiden suunnittelijan on hyvä muistaa kiinnittää huomiota hääjuhlien yksityiskohtiin ja yleisilmeeseen, jotta kokonaisuudesta tulee yhtenäinen. Mieti haluatko käyttää hääsuunnittelun pohjana ehkä väriteemaa vai olisiko vain teemasanat sopivia avainsanoja, joiden ympärillä lähdet keräämään ideoita. Olisiko boho chic, rustic love tai eukalyptus sinun avainsanoja?

Juhlien tunnelma syttyy eloon hurmaavista hääideoista, joita yhdistää toisiinsa jokin teema. Mille tyylille näistä sinun sydämesi sykkii?

Boho chic

Häätrendit vaihtuvat jatkuvasti, mutta jotkut häätyylit ovat ajattomia ja aina IN. Boho chic on yksi ikiklassikoista. Boho chic -tyylin vahvuus on sen rento tyylikkyys sekä pyrkimys konstailemattomaan luonnollisuusteen. Mm. nämä Boho chic -henkiset tuotteet sopivat ihanasti hääjuhlaan luomaan Best day ever -tunnelmaa.

KATSO LISÄTIEDOT TUOTTEISTA JA KUVAT SUUREMPINA KUVIA KLIKKAAMALLA

Rustic love

Rustic Love on yksinkertaisen tyylikäs hääteema, jossa luotetaan luonnollisiin väreihin, sävyihin ja materiaaleihin. Vietä vanhanajan tyyliset häät idyllisessä maalaismaisemassa, jota koristelet paljolla luonnonvalkoisella ja kauniilla niittykukkilla. Luksusta mukaan tuo harkitut kullansävyiset yksityiskohdat. Mm. nämä rustiikki-henkiset tuotteet sopivat ihanasti hääjuhlaan.

KATSO LISÄTIEDOT TUOTTEISTA JA KUVAT SUUREMPINA KUVIA KLIKKAAMALLA

Eukalyptus

Kaunista ja hillittyä vehreyttä voi rakentaa hääpaikalle lähes paikkaan kuin paikkaan pienillä kukkaköynnöksillä, eucalyptuksen lehdillä ja puiden oksilla. Kauniit murretut vihreänsävyt, puhdas valkoinen luovat herkkää luonnonläheistä mutta modernia tunnelmaa. Mm. nämä  tuotteet sopivat ihanasti hääjuhlaan luomaan tunnelmaa. 

herkkubuffet karkkipöytä häissä

Kuva Lotta Polviander

KATSO LISÄTIEDOT TUOTTEISTA JA KUVAT SUUREMPINA KUVIA KLIKKAAMALLA

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä CALLIGRAPHEN

Muokattu: 19.4.2024