Kolme tärkeää tärppiä sulhaselle onnistuneeseen hääjuhlaan

Kolme tärkeää tärppiä sulhaselle onnistuneeseen hääjuhlaan

Häiden järjestäminen ja suunnittelu kaikista pienen pienistä yksityiskohdista lähtien ovat yleisesti ottaen tuoreen morsiamen harteilla. Vaikka sulhasella olisikin näkemystä ja jopa kokemusta isoista juhlista, morsian kaasojen ja ystävien kera ottavat perinteisellä tavalla hääjuhlan tiukkaan, emännän otteeseen.

Toki tähän vaaditaan yleensä sulhasen toimesta tapahtuva kosiminen, josta sentään osa kaksilahkeisista on osannut vielä pitää kiinni. Sulhasen ja bestmanin kohdalle osuvat yleensä hääjuomien hankkiminen, mahdollisten teknisen vempainten järjestäminen ja perinteisen morsiamen ryöstön toteuttaminen, eivätkä he pääse välttämättä edes valitsemaan omaa pukeutumistaan.

Miehet ovat pääasiassa itse syynä tähän yllä kuvattuun ahdinkoon. Kautta aikojen miehet ovat ylen katsoneet erilaisia perheen ja ystävien kesken järjestettyjä juhlia aina ristiäisistä rippijuhlien kautta lakkiaisiin ja pyöreiden vuosien pirskeisiin. Usein miespuolinen henkilö on itse tapahtuman keskipisteenä eikä osaa tai halua nauttia tilanteesta.

Tällöin ikää tullessa lisää, edellä mainitut tapahtumat muuttuvat yhä vaikeammiksi osallistua, puhumattakaan juhlista nauttimisen suhteen. Tässä artikkelissa käymme läpi kolme tärkeää tärppiä sulhaselle onnistuneeseen hääjuhlaan, jotta itse juhla sujuisi nautittavammin.

Mitä jos miehet tekevätkin täyskäännöksen asian suhteen?
Ensimmäinen iso askel onnistuneeseen hääjuhlaan on häiden järjestämisestä kiinnostuminen ja innostuminen kosinnan jälkeen. Osallistu morsiamen kanssa eri yksityiskohtien suunnitteluun ja kerro rohkeasti omat mielipiteesi julki. Mikäli et saa mieleisiä ajatuksia sanottua ääneen, miten tuleva vaimosi voisikaan ne tietää? Toki usean vuoden yhdessä olemisen jälkeen kasvoilta voi lukea paljonkin ilman sanallista verbaliikkaa…

Toinen tärkeä askel on päättää tai ainakin ottaa osaa päätökseen omasta pukeutumisesta. Nykyään tähän on helppo löytää apua lukuisista netistä löytyvistä verkkokaupoista ja blogeista. Esimerkiksi tanskalainen, mutta hyvin suomalaistunut miesten koruihin ja asusteisiin erikoistunut verkkokauppa Trendhim helpottaa sulhasen elämää tarjoamalla yli 4800 tuotevaihtoehtoa niin solmioneulat - kategoriasta, taskukellot - valikoimasta kuin korvakorut - osastoltakin. Kun lähdet etsimään omia suosikkejasi internetin lukemattomista vaihtoehdoista, muista kuitenkin pyrkiä löytämään yhteneväinen synergia morsiamen pukeutumisen kanssa.

Kolmantena tärppinä on hyvin tärkeä muistaa pysyä positiivisena ja kannustavana tulevaa vaimoa kohtaan. Vaikka kuinka ottaisit vastuuta asioiden eteenpäin viemisen osalta, naisilta hääjuhlan järjestäminen tulee kuin lähes luonnostaan. Jotkut ovat unelmoineet omista prinsessahäistä jopa pikkutytöstä lähtien, joten ole ymmärtäväinen, mikäli morsmaikun tunteet sattuvat h-hetken lähestyessä kuohahtaa. Tällaisessa tilanteessa on hyvä puhaltaa pilliin ja ottaa pieni hengähdystauko ison halauksen kera. Morsian tarvitsee myös lepoa ison juhlan lähestyessä.

Kolme tärkeää tärppiä sulhaselle onnistuneeseen hääjuhlaan

Seuraavaksi vuorossa onkin sitten kaikkien näiden kolmen tärpin toteuttaminen itse käytännössä...

Tässä artikkelissa kävimme siis läpi kolme tärkeää tärppiä sulhaselle onnistuneeseen hääjuhlaan.

Ensimmäisenä on hyvä muistuttaa olemassaolostasi häiden järjestelyn suhteen olemalla innostunut ja kiinnostunut.

Toisena seikkana on tärkeä ottaa osaa omaan pukeutumiseen. Netti tarjoaa tähän suurta helpotusta tänä päivänä.

Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä tärppinä ehdotimme olemaan positiivinen ja kannustava.

Nämä pienet mutta kuitenkin tärkeät eleet voivat pelastaa morsiamen monelta murheelta ja antaa tulevalle avioliitolle kestävän lähtölaukauksen.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Sulhanen