Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Kohti täydellistä häämatkaa kiehtovassa Kroatiassa

Kroatia on sekoitus turkoosia merta ja upeita maisemia. Apollomatkat vie sinut täydelliselle häämatkalle Splitiin. Unelmoitpa sitten pitkistä valkoisista rannoista tai kiehtovista nähtävyyksistä, valikoimastamme löydät upeat kohteet lähellä ja kaukana. Tutustu ja aloita haaveilu jo nyt!

Le Meridien Lav

Ensiluokkainen hotelli Le Meredien Lav sopii loistavasti romanttiseen lomaan. Hotelli sijaitsee hiukan Splitin ulkopuolella, aivan meren äärellä. Kauniin allasalueen lisäksi auringosta voi nauttia hotellin omalla rannalla, jossa on myös mahdollisuus kokeilla erilaisia vesiurheilulajeja.

Dioklecijan Hotel & Residence

Kaupunkihotellia etsivälle suosittelemme Dioklecijan Hotel & Residence -hotellia Splitissä. Hotellin sijainti on erinomainen,
1,5 kilometrin päässä Diocletianuksen palatsialueesta ja rantapromenadista. Viihtyisällä kattoterassilla on uima- allas, jacuzzi, baari sekä upeat näkymät yli Splitin kaupungin merelle.

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä APOLLO MATKAT

Muokattu: 4.4.2023