Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Kohti sitä oikeaa hääpukua – kun yllä on persoonaasi sopiva asu, on helppo nauttia

bohola hääpukuliike seinäjoki morsian haapuvussa

Kuva Heta Korkonen Photography

Hääpuvun löytäminen on voi olla huikea elämysreissu. Bohola-hääpukuliikkeen Sanna Mäntyniemi muistuttaa, että itseää ei kannata kuorruttaa juhlapäivänä lapsuuden haaveilla tai muiden odotuksilla, vaan etsiä häätyyliinsä asioita jotka vievät sinut lähemmäs itseäsi. Sillä päämääränä olet tietysti upea sinä!

Kun on aika lähteä hääpukuostoksille, ei ehkä osaa tiedostaa, miten isojen asioiden äärellä joskus ollaan. Moni käy läpi tunteiden koko kirjon ihanan kuplivasta odotuksesta pettymysten kautta hymisevään onneen. Mutta miksi?

– Monella on lapsuudesta asti mukana kannettuja odotuksia siitä, miten täydellinen hääpuvun pitäisi olla. Kyseessä on usein elämän tärkein asu, joten siihen liittyy valtavat määrät panoksia kaikin puolin, Boholan hääpukuyrittäjä Sanna Mäntyniemi tietää.

Kutkuttavaa, pelottavaa, ahdistavaa, ihanaa ja onnen täyttämää. Kaikkea tätä voi liittyä hääpuvun etsintään, sillä kyseessä on niin tunteilla ladattu, kenties elämän tärkein ja ikimuistoisin päivä.

Pientä tukea toisilta

Mukaan ostoksille voi ottaa tärkeän ihmisen tueksi. Pieni pohjustus saattaa olla paikallaan ennen kuin makutuomarit pääsevät vauhtiin. Heidän tulisi kannustaa valitsemaan puku sinua varten, ei muita.

– Ystäviä ja perheenjäseniä kannattaa kuunnella, mutta loppujen lopuksi päätös on morsiamen. Minä tietysti ammattilaisena osaan kannustaa oikeaan suuntaan, jolloin päätöksenteko hieman helpottuu.

Peilin edessä ei tarvitse itkeä onnesta tai heitellä confetteja ilmaan oikean puvun löytyessä. Sannakin tietää, että sydän tuntee, kun kohdalle on osunut oikea yksilö.

– Ja tätä ennen on voitu kokeilla useampikin eri puku. Ei kannata siis pelästyä tai ahdistua!

Miehiä varten on tarjolla oma tyylikäs Boholaboys-valikoima. Omaan persoonaan sopiva juhlavaatetus tekee ryhdikkään olon ja luo hääpäivästä myös miehelle yhden tärkeimmistä pukeutumisen hetkistä elämässään.

Luota itseesi

Hääpäivänä on mahdollisuus olla upea ilmestys ja täynnä rakkautta, ihan kuten elämän muinakin päivinä. Kun yllä on omaan persoonaan sopiva asu, on helppo nauttia joka hetkestä.

– Itseään ei kannata kuorruttaa juhlapäivänä asioilla, jotka vievät sinut kauemmas itsestäsi. Jos esimerkiksi irtohiukset eivät ole sinun juttusi, ei niillä tarvitse väkisin luoda kampaukseen volyymia, Sanna vinkkaa.

Samalla, kun juhlapäivän tyyli rakentuu, tulee mietittyä asioita monesta kulmasta. Mistä minä oikeastaan pidän, miltä tahdon näyttää ja mitä itsessäni rakastan? Juuri näitä asioita hääpäivänäkin on hyvä korostaa. Ja kun hääpäivän tullen saa sujahtaa itseltä näyttävään lookiin ja tuntea olonsa upeaksi rakkaansa rinnalla, mikä voisi olla parempaa?

Bohola hääpukuliike seinäjoki Sanna Mantyniemi

Kuva Heta Korkonen Photography

Todellista taikaa

Bohola Bridal sijaitsee Seinäjoella tarjoten kattavan valikoiman pukuja maailman johtavilta merkeiltä. Yrittäjä Sanna Mäntyniemi myös suunnittelee ja valmistaa oman mallistonsa pukuja ja tekee korjausompelua Atelje RosAmor-design -nimen alla.

Sannan taianomainen kosketus siirtyy itse valmistamien pukujen kautta asiakkaiden sydämiin. Vuosien kokemus ja elämänpolku ovat muovanneet hänestä hyvin intuitiivisen. Kun asiakas kävelee liikkeen ovesta sisään, tietää Sanna jo silloin, mitkä puvut sopisivat juuri tälle ihmiselle.

Työ kauniiden asioiden äärellä on paljon muuta kuin pelkkää bisnestä. Sanna haluaa ihmisille onnistuneita elämyksiä sovitusten parissa, löytyi unelmien puku sitten hänen luotaan tai ei.

– Minulle on kunnia-asia saada olla mukana ihmisten tärkeässä päivässä. En vain myy mekkoja, vaan autan niitä löytämään tiensä oikean ihmisen luokse.

Teksti Tanja Hakala
Kuvat Heta Korkonen Photography


ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä BOHOLA

Muokattu: 4.2.2020