Klassisen kauniita vihkisormuksia Kultasepät Andreasenilta

Lumivuokko-timanttihalosormus – Kultasepät Andreasen

Kultasepät Andreasenin sormusmallistoissa yhdistyy skandinaavinen klassinen ja ajaton kauneus nykypäivän muotoiluun. Kaikki Andreasenin timantti- ja kihlasormusmallit valmistetaan asiakkaan mittojen mukaisesti Tampereella. Myös uniikkityöt toteutetaan tinkimättömällä ammattitaidolla.

Kultasepät Andreasen koruissa käytetään parhaita materiaaleja ja valikoituja laadukkaita timantteja ja jalokiviä. Tutustu uusiin vuoden 2018 malleihin ja löydä sinun Elämäsi Sormus!

Siro ja näyttävä katseenvangitsija

Säteilevän kauniit Lumivuokko-vihkisormukset, joissa kaikissa timanttikehä säteilee kilpaa keskikiven kanssa! Lumivuokko on siro ja näyttävä katseenvangitsija.

Klikkaa kuvaa nähdäksesi se isompana!

Hienostunut ja ajaton vihkisormus

Yksikivinen sormus tai sormus, jossa on yksi iso timantti ja pienet sivukivet on hienostunut ja ajaton valinta. Siksi se on aina varma ja tyylikäs. Se ei ole liian överi, mutta siinä on sitä jotain. Kultasepät Andreasenin mallistoista löytyy takuu varma vihkisormus jokaiseen makuun.

: idea-timanttisormus – Kultasepät Andreasen

Klikkaa kuvaa nähdäksesi se isompana!

Tulppaani on moderni klassikko

Tulppaani-sormus on yksi suosituimmista Kultasepät Andreasenin vihkisormusmalleista. Ensimmäinen versio sormuksesta valittiinkin Vuoden Kauneimmaksi Sormukseksi vuonna 2010. Kultaseppä Reijo Andreasen muotoili Tulppaaniin lumoavan ja uniikin istutuksen, koska hän halusi tuoda timantin mahdollisimman paljon esille kivi-istutuksessa.

Moni sormuksen ostaja ihastuu Tulppaani-mallin käytännöllisyyteen vihkisormuksena tai kihlasormuksena – se on näyttävä, mutta sopiva vuoden jokaiseen päivään.

Klikkaa kuvaa nähdäksesi se isompana!

Näyttävyyttä ja eleganssia vihkisormuksessa

Kultasepät Andreasenin valikoimasta löytyy tietenkin myös modernin selkeät timanttisormusmallit, joista ei näyttävyyttä puutu! 

Leveä Krysantti-timanttisormus – Kultasepät Andreasen

Klikkaa kuvaa nähdäksesi se isompana!

Mies kaipaa sormukseensa usein enemmän rosoa

Erilaiset  taonnat ja mattaukset kuuluvat yhtä olennaisina osana miesten sormuksiin, kuin jalokivet naisten sormuksiin. Kiiltävä tasainen pinta saattaa sopia kapeaan vihkisormukseen, mutta mies kaipaa sormukseensa usein enemmän rosoa. Sormus voi muistuttaa pinnaltaan vaikka kallion pintaa tai puun kaarnaa.

Usein meitä lähestytään pelkän idean kanssa josta 3D-seppämme lähtevät liikkeelle ja tekevät tarvittaessa sormuksen jossa on ainutlaatuinen pinta. Vaikka uusi teknologia löytää käyttötarkoituksia alalla, käsin tehdyt pintakuvioinnit pitävät myös pintansa äijäsormusten markkinoilla.

Hohka-kihlasormus – Kultasepät Andreasen

Klikkaa kuvaa nähdäksesi se isompana!

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset