Kevätpuro on kevään koru

Kevätpuro on kevään koru

Papajan kultaseppä Anneli Aaltonen suunnitteli ensimmäisen Kevätpuro-sormuksen asiakastyönä keväällä 2012. Siitä valmistettiin muutamia erilaisia versioita, joista on ideoitu lukuisia tilaustyönä valmistettuja Kevätpuro-sormuksia. Se on yksi Papajan suosituimmista sormusmalleista.

Nimi Kevätpuro viittaa ajankohtaan jolloin sormusidea syntyi ja timanttien puromaiseen asetteluun. Sormus on muunneltavissa sormuksen leveyden ja muodon sekä kivien koon, määrän ja asettelun suhteen.

Kevätpuro on kevään koru

Yksi ensimmäisistä Kevätpuro-sormuksen malleista.

Kevätpuro-sormusta valmistetaan mittatilaustyönä kaikista jalometalleista. Yksittäisen sormuksen suunnittelussa otetaan aina asiakkaan toiveet ja ehdotukset huomioon.

Kevätpuro-sormukseen yhdistettiin erään tilaustyön yhteydessä Papajan mallistoon kuuluva Pisarat-sormus, jossa kolme eri kokoista timanttia asettuu molempien sormusten päälle. Näin syntyi myös näyttävä sormusyhdistelmä joka asiakkaan kanssa nimettiin Vuoristoputoukseksi. Siihen istutettiin enemmän ja isompia timantteja kuin muissa Kevätpuro-sormuksissa.

Kevätpuro on kevään koru
Kevätpuro on kevään koru
Kevätpuro on kevään koru

Papaja on Helsingin Kalliossa, Karhupuiston laidalla sijaitseva kultasepänliike, joka on erikoistunut mittatilaustyönä suunniteltuihin ja valmistettuihin kihla- ja vihkisormuksiin. Kaikki siellä valmistuvat korut räätälöidään asiakkaan toiveita kuunnellen.

www.papaja.fi

Facebook @papaja.fi
Instagram @papaja_byanneli

 

Kuvat ylinnä Teemu Töyrylä, henkilökuva Anna Veikkanen


 

 

KORUN TARINA -ARTIKKELI JULKAISTAAN YHTEISTYÖSSÄ SUOMEN KULTASEPPIEN LIITON KANSSA.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset