Kauniita valmishääpukuja on tarjolla kaikissa kokoluokissa!

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Kauniita valmishääpukuja on tarjolla kaikissa kokoluokissa!

Kauniita valmishääpukuja on tarjolla kaikissa kokoluokissa!

Katsellessa morsiuspukuyritysten verkkosivuja tai esitteitä, voisi luulla, että isompia pukukokoja ei olisi olemassakaan. Kauneimmat hääpuvut esitellään aina hoikkien mallien päällä. Langan laihat mallit seisovat erikoisissa asennoissa ja puku laskeutuu virheettömästi vartalon päällä antaen vääristyneen kuvan siitä, että kaikki morsiuspuvut ovat tarjolla vain pienille morsiamille.

VÄÄRIN!

Kauniita valmishääpukuja on tarjolla kaikissa kokoluokissa!

Laadukkaat morsiuspukukaupat pitävät valikoimissaan pukuja kaikenkokoisille asiakkaille ja tarjoavat myös mahdollisuuden sovittamiseen. Meidän kaikkien ei tarvitse olla samanlaisia ja yksilöllisyys morsiuspukeutumisessa on nykypäivää!

Vinkkejä unelmiensa morsiuspuvun plussakokoiselle etsijälle


1. Älä murehdi kokoasi. Olet kaunis juuri sellaisena kuin olet. Nykypäivänä plus koon -malliston pukuja on hyvin saatavilla ja valikoimaa on useissa eri tyylilajeissa.

2. Soita liikkeisiin etukäteen ja kysy onko heillä kokoasi. Säästät itseltäsi paljon aikaa!

3. Varaa sovitusaika etukäteen! Myyjä on paras apu löytämään juuri sinulle sopivia pukuja. Hän tietää myymälän valikoiman ja osaa etsiä vartalotyypillesi sopivia kokonaisuuksia.

4. Uskalla hullutella! Kokeile kaikenlaisia pukuja yllesi, myös niitä joista et henkarilla tykkää yhtään, voit yllättyä.

5. Varaa hieman ylimääräistä budjettiisi hyviä alusvaatteita varten. Ensimmäiseen sovitukseen sopii ihan tavalliset, ryhdikkäät alusvaatteet, joissa itse viihdyt. Puvun mallin varmistuttua, voit kysyä myyjältä vinkkejä sopivaan alusvaatteeseen.

6. Pukuja voi muuttaa. Mikäli unelmiesi puvussa onkin vetoketju nyörityksen sijaan, osaa ammattitaitoinen ompelimo muuttaa sen käden käänteessä toiveidesi kaltaiseksi. Hihojen ompelu ja helmojen lyhennykset saa yleensä helposti lisäpalveluina.

7. Älä tilaa liian pientä pukua! Vaikka olisit juuri dieetillä ja haaveissasi siintäisi soukemmat muodot, niin tilaa pukusi nykymuodoillesi. Ammattitaitoinen ompelimo osaa kyllä pienentää pukusi mikäli siihen on tarvetta... mikään ei ole niin kamalaa kuin stressata asiaa ennen häitäsi.

Vinkit antoi Muotitalo Tyynelän yrittäjä Katrin Landsberg. Yrityksen myymälöissä on aina palveltu kaikenkokoisia asiakkaita ja valikoimat ovat koosta 30 kokoon 64. Useita juhla- ja hääpukuja saa myös tilattua mikäli myymälässä ei kyseistä mallia juuri olisikaan.

– On tärkeää, että asiakas pääsee kokeilemaan erilaisia malleja. Eihän kukaan nyt esitteestä tai pelkän kuvan perusteella tilaa itselleen asua elämänsä tärkeimpään päivään, sanoo Katrin ja kehoittaa kaikkia plus size -morsiamia lähtemään rohkeasti sovituskierrokselle!

– Jokainen asiakas saa olla juuri sellainen kuin on ja meidän tehtävä hääpukualan ammattilaisina, on löytää se kaunein kokonaisuus, joka korostaa asiakkaan parhaita puolia. Morsian on päivän prinsessa!, Katrin lisää.

Muokattu: 3.12.2018