Madeiran vehreys ihastuttaa tässä hotellissa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Katso miten hotelli Meliá Madeira Mare hemmottelee häämatkalaisia

Melia

Kuva Johanna Lehtinen

Hotelli Meliá Madeira Mare tarjoaa huikeat näkymät Atlantille ja keskeisen sijainnin lähellä Funchalin kaupungin keskustaa. Häämatkalaisille hotelli tarjoaa kaiken tarvittavan rentoon oleiluun.

Mietinnässä häämatka Madeiralle? Suosittelen! Meliá Madeira Mare on loistava valinta häämatkalaisille, jotka tahtovat reissultaan vähän kaikkea. Hotellissa on 220 huonetta ja se sijaitsee 2,5 kilometrin päässä Funchalin keskustasta. Rantapromenadia pitkin pääsee kulkemaan mukavasti maisemia ihaillen.

Melia

Kuva Johanna Lehtinen

Oma ihana sviitti

Merinäköalalla varustettu Premium-sviitti on täydellinen rakastuneille. Huoneen oma keittiö, olohuone, suuri makuuhuone sekä koko huoneiston levyinen parveke tarjoilevat pettämättömän kattauksen upealle lomalle. Täällä päivät soljuvat rennosti oman rakkaan kanssa.

Päivä täynnä rentoutumista

Aamupalalla lautanen täyttyy tuoreilla, saaren omilla hedelmillä. Ensimmäistä aamua kilistellään tietysti kuohuvalla. Ensimmäisenä päivänä tekisi mieli tutustua saareen, mutta matkustaminen ja puolipilvinen todella lämmin keli saa mielen kääntymään hotellin puoleen. Päivä hotellilla on täydellinen valinta häämatkan alkajaisiksi.

Bikinit mukaan ja menoksi! Hotellin altaalla on kaikki tarvittava tähän hetkeen. Allasalue on sopivan kokoinen ja sen pool bar tarjoilee kevyttä lounasta ja juomia. Aurinkopedeiltä on kiva katsella alempana kulkevan kävelykadun vilinää.

Melia

Kuva Johanna Lehtinen

Illallinen parvekkeella ja kylpylähoitoja

Illan tullen iho on saanut tarpeeksi lämpöä ja univelkakin on tiessään päiväunien ansiosta. Päivä on kiva päättää kylpylähoitolan rentouttavaan hierontaan, jonne saa varattua kahdelle hengelle ajan samaan huoneeseen. Ja koska hieronnan jälkeen on kivempi olla kahdestaan omassa huoneessa, illallisen voi tilata huonepalvelusta. Jälkiruoat nautitaan tietysti parvekkeella katsellen ja kuunnellen meren pauhua.

Melia

Kuva Johanna Lehtinen

Lennot

Helsingistä lentää Madeiralle noin kuutisen tuntia. Moni matkatoimisto järjestää saarelle pakettimatkoja.

Hyvä tietää

Saarella on paljon korkeuseroja, joihin kannattaa varautua.

Noin 270 000 asukasta koko saarella.

Pääkaupunki Funchal tarjoilee kiinnostavan sekoituksen shoppailua, kulttuuria ja ravintolaelämää.

Saarella ei ole juuri ollenkaan hiekkarantoja. Madeira on tunnettu hotellien viilentävistä altaista sekä merivesiuimaloista.

 

Katso video kiehtovasta Madeirasta

Kurkkaa juttua myös Madeiran katutaiteesta Funchalista Häät.fistä!

 

Teksti Tanja Hakala / Häät.fi
Kuvat Johanna Lehtinen

 
 

Muokattu: 4.4.2023