Kata hääpöydän alkupalat rennosti

Duni Ecoecho -sarja

Kuva Susanna Nordvall

Al Fresco -tyyliset puutarhahäät, joissa satokauden antimia tarjoillaan yltäkylläisesti ja rennosti, voi yhtä hyvin loihtia niin sisälle kuin uloskin.
 Tällainen häiden koristeluteema sopii hääparille, joka rakastaa loppukesän täyteläisiä värejä. Hääteemaan etsittiin inspiraatiota ja aineksia luonnosta ja käytettiin paljon murrettuja sävyjä luonnonläheisen tunnelman tavoittamiseksi.

Dunin ecoecho-tuotteet ovat vastuullinen ja kaunis valinta rentoihin kattauksiin. Ne valmistetaan sokerin tuotannon sivutuotteena syntyvästä bagassista ja sopivat niin kylmille kuin lämpimillekin ruoille. Käytön jälkeen ecoecho-astiat kompostoituvat mullaksi muutamassa viikossa.


Päivällistä odotellessa vieraat nauttivat kauniisti Dunin ecoecho-sarjan kompostoitaville syville bagassilautasille aseteltuja kauden hedelmiä. Ecoecho-sarjaa myy Stockmann, Citymarketit ja Prismat. Kattausta sulostuttaa Dunin Ellie-kynttilälyhdyt, värit valkoinen, harmaa ja sweet pink, joita saat Citymarketeista ja Kärkkäiseltä.


Alkupalojen tarjoiluun on kullekin vieraalle varattu Dunin ecoecho-sarjan syvä ja matala bagassilautanen, bagassihaarukka ja -veitsi sekä juhlava Duni Elegance Crystal -lautasliina, koko 40x40 cm, väri greige. Ecoecho-sarjaa myy Stockmann, Citymarketit ja Prismat, Elegance Crystal -lautasliinoja Juhlatarvike.fi. Kauniit Ellie-kynttilälyhdyt löydät Citymarketeista ja Kärkkäiseltä.


Styling Michaela / Hey Look
Kuvat Susanna Nordvall


ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä DUNI

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häiden koristeluHäämenu