Kartanohäät Saimaan rannalla

Kartanohäät Saimaan rannalla

Kyyhkylän kartano Mikkelissä tarjoaa vanhanajan herrasväen puitteet upeaan hääpäivään. Juhlapaikka Kyyhkylän kartano sijaitsee Saimaan rannalla, Porrassalmen vehreissä harjumaisemissa, seitsemän kilometriä Mikkelin keskustasta.

Kyyhkylässä vanhanajan kartanotunnelma yhdistyy uusittuihin ja ajanmukaisiin tiloihin. Kyyhkylän perinteikkäät ja näyttävät salit luovat arvokasta juhlan tuntua. Niihin saadaan katettua paikat noin sadalle vieraalle. Kyyhkylän kartanon upea pihapiiri tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden myös vihkimiseen, esimerkiksi viehättävässä puutarhapaviljongissa.

Kartanohäät Saimaan rannalla

Kyyhkylän kartanoravintola suunnittelee joka kesälle häämenukokonaisuudet ruokailusta iltapalatarjoiluihin. Ja mikäli ehdotelmista ei löydy sopivaa vaihtoehtoa, kartanon henkilökunta suunnittelee mieluisen kokonaisuuden yhdessä hääparin kanssa.

Ruokatarjoilut tapahtuvat pääasiallisesti kartanossa, mutta tarjoilu voidaan järjestää myös esimerkiksi vanhanajan tanssilatoon tai vaikkapa viehättävään rantakahvilaan, aivan Saimaan rannalle.

Kartanohäät Saimaan rannalla

Perinteikäs kartano on täysin uudistettu hotellikäyttöön ja palvelee viihtyisänä kartanohotellina ympäri vuoden. 14 yksilöllisesti sisustettua hotellihuonetta sijaitsee vanhan kartanon yläkerrassa. Vanhan Kartanon viereen on juuri avattu uusi upea hotelli Rustholli, jossa on yhteensä 32 tilavaa ja modernia huonetta. Hotelli Rusthollista löytyy myös kaksi upeaa luksus sviittiä, joissa hääpari varmasti viihtyy.

Kartanohäät Saimaan rannalla

Kyyhkylän sijainti Saimaan rannalla mahdollistaa juhlaväen kuljettamisen hääpaikalle vesiteitse. M/s Jaarli ja m/s Lola laivat kuljettavat jopa 200 henkeä yhtä aikaa juhlapaikalle. Matka Mikkelin satamasta Kyyhkylään kestää 30 minuuttia.

Hääpäivänä morsian ja sulhanen voivat keskittyä luonnollisesti juhlimiseen yhdessä vieraiden kanssa – sillä kartanon väki hoitaa käytännön järjestelyt kokonaisuudessaan!

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpaikan valinta