Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääpaikka

Kartanohäät Saimaan rannalla

Kartanohäät Saimaan rannalla

Kyyhkylän kartano Mikkelissä tarjoaa vanhanajan herrasväen puitteet upeaan hääpäivään. Juhlapaikka Kyyhkylän kartano sijaitsee Saimaan rannalla, Porrassalmen vehreissä harjumaisemissa, seitsemän kilometriä Mikkelin keskustasta.

Kyyhkylässä vanhanajan kartanotunnelma yhdistyy uusittuihin ja ajanmukaisiin tiloihin. Kyyhkylän perinteikkäät ja näyttävät salit luovat arvokasta juhlan tuntua. Niihin saadaan katettua paikat noin sadalle vieraalle. Kyyhkylän kartanon upea pihapiiri tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden myös vihkimiseen, esimerkiksi viehättävässä puutarhapaviljongissa.

Kartanohäät Saimaan rannalla

Kyyhkylän kartanoravintola suunnittelee joka kesälle häämenukokonaisuudet ruokailusta iltapalatarjoiluihin. Ja mikäli ehdotelmista ei löydy sopivaa vaihtoehtoa, kartanon henkilökunta suunnittelee mieluisen kokonaisuuden yhdessä hääparin kanssa.

Ruokatarjoilut tapahtuvat pääasiallisesti kartanossa, mutta tarjoilu voidaan järjestää myös esimerkiksi vanhanajan tanssilatoon tai vaikkapa viehättävään rantakahvilaan, aivan Saimaan rannalle.

Kartanohäät Saimaan rannalla

Perinteikäs kartano on täysin uudistettu hotellikäyttöön ja palvelee viihtyisänä kartanohotellina ympäri vuoden. 14 yksilöllisesti sisustettua hotellihuonetta sijaitsee vanhan kartanon yläkerrassa. Vanhan Kartanon viereen on juuri avattu uusi upea hotelli Rustholli, jossa on yhteensä 32 tilavaa ja modernia huonetta. Hotelli Rusthollista löytyy myös kaksi upeaa luksus sviittiä, joissa hääpari varmasti viihtyy.

Kartanohäät Saimaan rannalla

Kyyhkylän sijainti Saimaan rannalla mahdollistaa juhlaväen kuljettamisen hääpaikalle vesiteitse. M/s Jaarli ja m/s Lola laivat kuljettavat jopa 200 henkeä yhtä aikaa juhlapaikalle. Matka Mikkelin satamasta Kyyhkylään kestää 30 minuuttia.

Hääpäivänä morsian ja sulhanen voivat keskittyä luonnollisesti juhlimiseen yhdessä vieraiden kanssa – sillä kartanon väki hoitaa käytännön järjestelyt kokonaisuudessaan!

Muokattu: 18.8.2022

Syvenny teemoihin:

Lue lisää samasta aiheesta

Häät ulkona - kahdeksan vinkkiä telttahäihin

Ulkona juhlittavissa häissä on monta erityispiirrettä, joita ei sisätiloissa juhliessa tarvitse edes...

Tytyri – Kaikkea muuta kuin tavallinen hääpaikka!

Onko Tytyrin Elämyskaivos Suomen uniikein hääpaikka? Miltä kuulostaisi hääjuhla 100 metrin syvyydess...

Järjestetään yhdessä unohtumattomat häät Kalastajatorpalla

Suunnittelet sitten isoja hääjuhlia tai intiimimpää tilaisuutta läheistesi kesken, tiedämme, kuinka ...

Ylläsjärven maagisten hääunelmien toteuttajat – anna Lapin taikojen tehdä tehtävänsä

Ystävysten omistama boutique-hotelli Aurora Estate hemmottelee vieraansa päästä varpaisiin. Täa...

Miten valita täydellinen juhlatila häihin? Kysy nämä kysymykset häätilalta!

Sopivaa häätilaa etsiessä kannattaa jo heti alussa ottaa tiettyjä asioita huomioon. Näin helpotat mu...

Krapi tekee hääunelmista totta – timanttinen valttikortti takaa stressittömät juhlat

Juhlahovimestari Karoliina Helenius tiimeineen tietää mitä tekee. Lukuisia häitä järjestäneellä Karo...

Mainos: Visit Lohja

Tytyri – Kaikkea muuta kuin tavallinen hääpaikka!

Tytyrin Elämyskaivos juhlapöytä

Onko Tytyrin Elämyskaivos Suomen uniikein hääpaikka? Miltä kuulostaisi hääjuhla 100 metrin syvyydessä maan alla?

Hääjuhlien järjestäminen on yksi elämän suurimmista tapahtumista, ja monilla hääpareilla on visio unelmahäistään jo pitkään ennen suuren päivän saapumista. Haluaisitko kuitenkin ravistella hieman tätä visiota?

Tytyrin Elämyskaivos sali

Kaikkea muuta kuin tavalliset ja helposti unohdettavat häät

Hääjuhlien avainelementti on kiistatta ainutlaatuinen ja mieleenpainuva ympäristö. Lähes 100 metrin syvyydessä maan alla sijaitseva Tytyrin Elämyskaivos tarjoaa kaikkea muuta kuin tavallisen ja helposti unohdettavan miljöön.

Maanalaiset tilat luovat tunnelmallisen ja mystisen ilmapiirin, joka erottuu varmuudella perinteisistä juhlapaikoista. Kaivos symboloi vahvasti kestävää rakkautta tehden siitä myös symbolisesti täydellisen paikan hääjuhlille.

Lisäksi, hääjuhlien vieraat voivat hyödyntää kaivoksen kokonaistarjontaa sillä kaivoksessa on juhlatilan ohella upea taidegalleria, kaivoshistoriallinen näyttely sekä jännittävä lapsiperheille suunnattu teemaluola.

Upea kuvauksellinen miljöö

Kuvittele siis kuinka hääpari sanoo tahdon erittäin kuvauksellisen ja jylhän kallioseinämän tai tippukivien edessä samalla kun häävieraista pienemmät seikkailevat jännittävässä peikkoluolassa.

Tunnelmallinen valaistus varmistaa, että kuvat onnistuvat ja miljöö ei varmasti unohdu yhdeltäkään häävieraalta. Juhlatilaan pääsee järjestelyiden helpottamiseksi kätevästi autolla ja muutoin lämmitetyssä juhlatilassa on kaikki juhlaan tarvittava valmiina.

Tunnelmallisesti valaistu Tytyri-Sali vanhassa kalkkikaivoksessa vain 30 minuuttia Helsingistä voisi siis olla jotain hyvin uniikkia ainutlaatuisen hääjuhlan järjestämiseksi enintään 100 hengelle.

Tytyri Elämyskaivos

Kuilukatu 42, LOHJA
044 369 1309
tourist@lohja.fi
 
Tytyri.fi

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VISIT LOHJA

Muokattu: 7.6.2024