Kansainvälistä häämuotia ja häähuumaa Kaapelitehtaalla 21.-22.1.

Kansainvälistä häämuotia ja häähuumaa Kaapelitehtaalla 21.-22.1.2017

Suomen ainoat suurten messutapahtumien luokkaan kuuluvat ilmaiset häämessut avaavat jälleen ovensa Kaapelitehtaalla 21.1.2017 klo 11:00 koko viikonlopun kestoisille häämessuille. Vaikka sisäänpääsylippuja ei ole, Love Me Do:ssa on tarjontaa senkin edestä!

Oleellisena osana häämessujamme on luonnollisesti kansainvälinen, se tuorein häämuoti sekä kotimaisten hääpukusuunnittelijoiden upeat luomukset, joista ilman muuta tulee mainita juuri Vuoden hääpukusuunnittelijaksi valittu, Linnan juhlien puvuistakin tuttu Aurora Raiskinen.

Kansainvälistä häämuotia pääsee seuraamaan viikonlopun aikana kahdessa likimain samansisältöisessä näytöksessä sekä lauantaina, että sunnuntaina, lisäksi kotimaiselle hääsuunnittelulle on varattu oma näytöksensä lauantaina. Pieniä eroavaisuuksia näytöksissämme on, sillä sen teemana on #rakastasellaisenakuinolen, julistus rakkaudelle!

Näytöksemme malleilta ja esittelijöiltä löytyy erilaisia kokemustaustoja. He ovat kuten me kaikki olemme, eri ikäisiä, näköisiä ja kokoisia, jokaisella oma tarinansa ja oma persoonansa. Lavalla nähdään mm. Aira Samulin, joka tulee puhumaan näytösyleisölle rakkaudesta, Mr. Gay Finland Marko Fali ja muotibloggaaja Nadja Kamara, joka on myös Vuoden Love me do Bride, eli VIB.

Love me do:n muotinäytös on konstailematon, iloinen ja rento tapahtuma, joka pyrkii tuomaan kansainvälisen häämuodin lähelle asiakastaan, sellaisena kuin olemme!

Kansainvälistä häämuotia ja häähuumaa Kaapelitehtaalla 21.-22.1.2017

Love me do:n January fair -häämessuilla on mukana 30 hää- ja juhlapukuliikettä sekä hääpukusuunnittelijaa mallistoineen. Heidän lisäkseen meille lentää maailmalta huippuhäämuotitalojen edustuksia, joiden uusimpia malleja pääsee ihastelemaan catwalkillamme yhdessä kotimaisten liikkeiden valitsemien pukumallien lisäksi.

Näytöksiin on vapaa sisäänpääsy ja ne pidetään Kaapelitehtaan Puristamo-hallissa, jonka loungessa messukansa voi myös nauttia juomia ja pientä suolaista sekä tutustua valokuvanäyttelyyn Tarinoita Suomalaisista häistä 1880-luvulta 1950-luvulle.

Mukana Kansainvälisissä häämuotinäytöksissä mm.

Sincerity Bridal www.sinceritybridal.com

Justin Alexander www.justinalexanderbridal.com

Ronald Joyce www.ronaldjoyce.com

Morilee by Madeline Gardner www.morilee.com

Enzoani www.enzoani.com

Kansainvälistä häämuotia ja häähuumaa Kaapelitehtaalla 21.-22.1.2017

Hyvä tietää ja mitä odottaa!

1. Love me do january fairissa on mukana n. 180 hää- ja juhla-alan yritystä, edustusta ja palvelua. Siis todennäköisesti se Suomen laajin näytteilleasettajakattaus!

2. Kaapelitehtaan lehterikerrokseen kasataan Polttarila! Polttarilassa on loistavia alan yrittäjiä esittelemässä tarjontaansa ja yleistä hauskanpitoa - käytävillä saatetaan vaikkapa tanssia ja Helsingin Viihdepelit tarjoavat kaikille halukkaille ilmaisia pelihetkiä! Pitkin viikonloppua Polttarilassa järjestetään myös lukuisia arvontoja!

3. Olemme myös kutsuneet erilaisia yrityksiä kilpailemaan parhaasta juhlakattauksesta/pöytäideasta, joten somistus- ja kattausideoita etsivälle on tarjolla 20 erilaista ideakattausta inspiraatiolähteeksi.

4. Erityisen ylpeitä olemme yhteistyöstämme Espoon Kaupunginmuseon kanssa, joka tulee järjestämään koko viikonlopuksi ilmaisen hääaiheisen historianäyttelyn. Näyttely tarjoaa 100 vuoden ajalta ihanuuksia ja inspiraatiota menneiden aikojen morsiamilta. Museon näyttelyn yhteydessä on myös perinnehäämakeispaja, jossa messuvieraat voivat käydä askartelemassa perinnehäämakeiskääreitä. Askartelua on tarjolla muuallakin, Sinellin hellässä huomassa hääaskartelupajan myötä. Osallistu kaikkeen ihanaan!

5. Suomen Kukkakauppiasliiton Helsingin piirin järjestämä hääkimppunäyttely tarjoaa upeimmat, tuoreimmat ja kauneimmat ideat oman hääkimpun valintaan. Samalla valitaan myös vuotuinen Vuoden Kaunein morsiuskinmppu, jonka valinnasta päättää yleisö. ƒänestäjien kesken on tarjolla kukkalahjakortti!

6. Kauneuspisteellä Etelä-Suomen Kosmetologikoulu, MSCHIC Cosmetics, Studio Highlightin Maria Haanpää tiimeineen tarjoaa pikakampauksia ja -meikkauksia.

7. Ostettavia ihanuuksia, maistiaisia ja näytteitä on tarjolla runsaasti! Tutustu näytteilleasettajalistaamme!

8. Pitkin viikonloppua luvassa on upeita yllätysarvontoja, minimiittejä ja vaikka mitä! Tiedossa on siis kerrassaan mahtava ja yllätysten täyteinen häämessuviikonloppu.

9. Tapaa ihania ihmisiä face to face, kuten muotiasiantuntija Mirva Saukkolan, European Bridal Weekin Andrew Lookmanin ja juontajamme tuottaja, mediapersoona Kristoffer Ignatiuksen Meet the Peepsissä! Viikonloppuun mahtuu myös monia mielenkiintoisia luentoja, joita pidetään Kaapelitehtaan Puristamon muotinäytösalueella ja loungessa.

10. Ei sisäänpääsylippuja!

Kansainvälistä häämuotia ja häähuumaa Kaapelitehtaalla 21.-22.1.2017

Top 3 vinkkiä parhaaseen messukokemukseen

1. Varaa aikaa ja tutustu rauhassa yritysten tarjontaan. He ovat paikalla sinua varten, eikä koskaan voi tietää mitä kullakin on tarjottavanaan, jos ei pysähdy kuulemaan. Varaudu myös siihen, että ajoittain messuilla on ruuhkaista - Ilmaiset häämessut ovat lahja teille ja teitä on monta.

2. Varaa mukaan käteistä. Messuilla on paljon ihanaa ostettavaa, eikä kaikilla näytteilleasettajilla ole korttimaksupäätettä JA narikkaa varten on hyvä varata 2,50 per nenu käteisenä, jotta välttyy korttimaksulaitejonoilta. Love me do:ssa tulee jättää ulkovaatteet narikkaan. Se on kaikkien eduksi, sillä ulkovaatteet vievät tilaa, nostavat lämpötilaa ja ulkovaatteita ei ole mukavaa kantaa mukanaan ajoittain ruuhkaisilla käytävillä.

3. Tutustu etukäteen messuohjelmaan, näytteilleasettajalistaan ja seuraa tiedotteluamme Facebookissa. Tiedottelemme kaikesta mahdollisesta etukäteen ja messujen aikanakin, joten pysythän kuulolla! Muista myös Virtuaalinen messukassi, jonka koodi julkaistaan messuilla. Messukassin tarjouksista pääset nauttimaan myös messujen jälkeen!

Tervetuloa – Ohh the fun we're gonna have! Lue myös Häät.fistä aiempi artikkeli tulevista messuista!

 

Love me do - Hurmaavan erilainen häätapahtuma
Kaapelitehdas, Helsinki

21.-22.1.2017 LA klo 11-17 ja SU 11-16

Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, Helsinki
www.lovemedo.fi


HÄÄT.FI MAINOSARTIKKELIN TARJOAA LOVE ME DO -HÄÄTAPAHTUMA

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämessut