Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Morsian, haluatko kuulaan kauniin ihon? Kakuilla se onnistuu!

Luonkos

”Ihan huipputuote, päivän odotetuin hetki päästä illalla kasvojen putsaukseen - tuo puhtautta ja pehmeyttä iholle, ilman kuivuuden tunnetta. Itselläni olen huomannut ihohuokosten supistuneen, kun aloin käyttämään putsaria ja ihon sävy on mielestäni kirkkaampi - I love it. ”

Morsiamen ihonhoito on tärkeä ja sydäntämme lähellä oleva asia. Virheetön ja kuulas iho on jokaisen naisen toive. Ei siis ihme, että Luonkosin öljypuhdistuskakut ovat nopeasti nousseet hittituotteeksi.

Naiset rakastavat näitä arjen ihania luksuskakkuja jotka poistavat meikit ja samalla hoitavat sekä tasapainottavat ihoa. Kakut sisältävät laatuöljyjä, superfoodeja ja vitamiineja. Ei vettä, ei säilöntäaineita, ei mitään ylimääräistä, vain luonnon parhaita raaka-aineita luomuna.

 

Myös sulhasille

Healing-kakku sulattaa epäpuhtauksia pois. Tuoksu on raikas (unisex) ja myös miehet tykkäävät käyttää kakkua ihonhoitoonsa – onhan tämä nopea, helppo ja miellyttävä all-in-one tapa saada parempi iho. Tämä sopii siis täydellisesti myös sulhasille. Kaoliini ja antibakteeriset eteeriset öljyt rauhoittavat ja hoitavat ”kukkivaa” ihoa. Tulokset näkyvät jo parissa päivässä.

Luonkos

Yllä olevan kuvan Rebirth-kakku on suosituin Luonkosin kakuista ja se on todellinen sallittu nautinto. Suklaakakku hurmaa ihanalla tuoksumaailmallaan. Aidot eteeriset öljyt rentouttavat, parantavat unta sekä tukevat naiseutta. Pintakuiva iho tasapainottuu ja kasvot jäävät silkkisen pehmeäksi kakkuilun jälkeen.

 

Luonkos on kotimainen pienyritys

Luonkos on kolmen naisen perustama yritys. Tuotteisiin valikoidaan luonnon parhaat tehoaineet. Kakut tehdään käsin rakkaudella Naantalissa ja pakataan muovittomaan zero waste -pakkaukseen.

– Me haluamme tarjota naisille todellisia tehovaihtoehtoja. Innovoimme tuotteita jotka todella toimivat ja vapauttavat ihmiset ”purkkikierteestä”. Kun kakkuilet, niin et oikein muuta tarvitse enää.  Haluamme helpottaa ihonhoitoa ja tuoda arjen luksushetkiä jokaisen ulottuville. Vedettömyys, säilöntäaineettomuus ja muovittomuus ovat kantavia ajatuksiamme, kertoo Miia Leino, yksi Luonkosin leideistä.

Luonkos

Johannan iho parani huomattavasti

Johanna meni naimisiin pari vuotta sitten ja harmittelee, että kakkuja ei ollut vielä silloin.

- Käytin satoja euroja kuukaudessa, että sain ihoni pysymään jotenkin siedettävänä. Olisi ollut ihanaa, että iho olisi ollut hääpäivänäni niin kaunis kuin se nyt on. Löysin Luonkosin öljypuhdistuskakut sattumalta viime talvena ja olen tosi kiitollinen. Pääsin kalliista apteekkituotteista eroon ja atooppinen ihoni on ihan erilainen, kaunis ja normaali kuten ennen. En ikinä vaihda kakkuja pois! Mieheni Tommy tykkää tuoksuttomasta Radiant-kakusta myös.

 

PS. Luonkosin kakku on myös ihana lahja omalle järjestelytiimille. Lue Elisan kokemukset  öljypuhdistuskakuista ja miksi hän päätti valita kakut kaasolahjaksi.

Kurkkaa kakkujen käyttövideo!

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä LUONKOS

Muokattu: 9.4.2024