Hääkutsut ja kaikki häiden paperituotteet – Calligraphen toteuttaa myös uniikkeja unelmia

Häiden painotuotteista ja koristeista tunnetun Calligraphenin valikoimissa on varmasti jokaiselle sopiva vaihtoehto kutsukortiksi, kiitoskortiksi tai vaikka nyt niin tarpeelliseksi vaihda päivämäärää -kortiksi.

Suunnittele hääkutsut helposti

Hääkutsun teksti ja visuaalinen ilme kulkevat käsi kädessä. Molempiin saat apua Calligraphenin asiakaspalvelusta. Sydämellisen uniikki palvelu takaa sen, että hääunelmasi ovat taitavan ammattilaisen käsissä. Kaikkiin kysymyksiin vastaa oululainen Jaana Ruuskanen. Hän on hengittänyt häähumua jo niin kauan, että osaa takuulla auttaa jokaista asiakasta. Häneltä eivät ideat ja raudanluja ammattitaito lopu kesken.

Calligraphen Jaana Ruuskanen

– Parien kanssa on ihana suunnitella heidän elämänsä tärkeimmän päivän palasia. Kaikki hääparit ovat erilaisia ja se on tämän työn suola. Moni haluaa myös henkistä tukea ja neuvoa valinnoissa, jolloin autan asiakkaita enemmän kuin mielelläni! Jaana Ruuskanen hymyilee.

Tutustu ja hyödynnä –20 % alennus

Saat Häät-lehden ja Häät.fin koodilla HAAT2120 koko valikoimasta –20 %:n alennuksen. Koodi on voimassa vuoden 2021 loppuun asti, ja alennuksen saa yhden ostoskerran kaikista tuotteista.

Tutustu tuotteisiin

Printtituotteet hääjuhlaan lähityönä

– Teemme työtä pienellä porukalla, mutta suurella sydämellä! Meidän valttikorttejamme ovat ehdottomasti laadukkaat korttimateriaalit ja laadukas painotyö niin matta- kuin foliopainatuksessa, Jaana kertoo.

Calligraphen painokone

Calligraphenin tuotanto on laadukasta käsityötä ja lähityötä Ruotsista. Tuotteet eivät siis matkusta maapallon toiselta laidalta.

Häiden paperituotteet uniikilla ilmeellä

Herkullisen runsaan valmisvalikoiman lisäksi Calligraphen tiedetään myös uniikeista ratkaisuista.

– Emme tarjoa vain koneelta koneelle valmiita malleja, vaan meille on tärkeää, että kaikki löytävät juuri oikeat tuotteet kutsuista kiitoskortteihin ja koristeisiin. Meidän graafikkomme taitavissa hyppysissä syntyy mielettömän persoonallisia ratkaisuja! Jaana vinkkaa.

Trendikkäät paperituotteet häihin

Häätrendejä, koristelun klassikoita ja ylellisiä teemoja – näitä kaikkia löytyy Calligraphenista. Listasimme neljä suosituinta tämän hetken kategoriaa valikoimineen. Löydätkö näistä omasi?

KUVAA KLIKKAAMALLA LÖYDÄT LINKIN OIKEAAN KOHTAAN NETTIKAUPASSA

1. Siirrä päivää -kortit – Change the date

Siirrä päivää -kortin voit teettää omalla tekstilläsi ja juhliisi sopivalla värimaailmalla. Calligraphenin graafikko tekee muuten myös toiveiden mukaan suosituista Save The Date -korttimalleista näitä sopivilla tekstimuutoksilla.

2. Save the date -kortit

Laita päivämäärä muistiin häävieras! Ihastuttavat ja supersuositut Save the date -kortit. Nämä ovat nyt suosituimpien listalla!

3. Hääkutsut

Hääkutsu sytyttää juhlavieraissa häiden tunnelman ensifiiliksen.

4. Kiitoskortit

Perinteinen kiitoskortti on yhä huomaava tapa muistaa juhlissa mukana olleita.

Tutustu ja hyödynnä –20 % alennus

Häät-lehden ja Häät.fin koodilla saat HAAT2120 koko valikoimasta –20 %:n alennuksen. Koodi on voimassa vuoden 2021 loppuun asti, ja alennuksen saa yhden ostoskerran kaikista tuotteista.

Tutustu tuotteisiin

.

Löydät joka tarpeeseen sopivat kortit ja koristeet Calligraphenin nettikaupasta:

Calligraphen Oy

(02) 2306 000

now.forever@calligraphen.fi

Seuraa Instagramissa @calligraphen.fi

Seuraa Facebookissa @Calligraphen

.

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, YHTEISTYÖSSÄ CALLIGRAPHEN
 
Teksti Tanja Hakala / Häät.fi

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääkutsut