Kaasonmekot helposti tapahtumista

Iltapuku Outletin helmikuun tapahtumista ostetaan paljon kaasonmekkoja kevään ja kesän häihin. Tampereella ja Helsingissä järjestettävissä tapahtumissa on tarjolla laaja valikoima pitkiä pukuja moneen makuun. Iltapuku Outletista löytyy pukuja kokoluokassa XS – XXXXL. Kaikkien pukujen myyntihinta on alle 200 euroa.

Iltapukuoutlet - iltapukuja edullisesti

– Kesää kohden outletin pukuvalikoimat vaalenevat ja raikastuvat. Syyskauden hittivärien tummansinisen ja mustan rinnalle tulee enemmän pastellisävyjä sekä ja kirkkaita värejä. Kesän juhlien suosikkivärejä ovat olleet jo pitkään vaaleanpunaisen, mintun ja vaaleansinisen sävyt. Tämän kevään uutuusväri on vanhaa roosaa tummempi laventelin sävy. Trendikkäät juhlijat valitsevat nyt myös rohkeammin kimaltavia metallinsävyisiä materiaaleja juhlapukuihinsa, kertoo Iltapukuoutletin puuhanainen Marika Mansikkamäki.

Trendiväri, teemaväri vai oman maun mukaan?

Monen morsiamen toiveena on kaasojen yhtenäinen pukeutuminen, joka voi tarkoittaa joko samaan sävyyn pukeutumista tai jopa samanlaisia pukuja koko kaasoporukalle. Toisinaan voi olla hankala sovittaa erityylisiä ja erinäköisiä ystävyksiä samaan pukuun. Silloin on fiksumpaa sopia sävymaailmasta ja antaa jokaisen valita omalle vartalolle ja omiin väreihin sopivat asu.

– Vanhan roosan sävy on ollut jo useita vuosia suosittu kaasonmekkoväri. Sen lisäksi on nähty kausia, jolloin kaasoille on etsitty pukuihin vahvempia värejä, jotka ovat usein myös olleet häiden teemavärejä. Muutama vuosi sitten kaasonmekoissa suositut tumman viinin sävyt näkyivät myös häiden somistuksissa. Nyt on nähtävissä uusi trendi, jossa häiden teemaväri ei välttämättä toistu kaasonmekoissa.

Iltapukutapahtumia jo viisi vuotta

Iltapukujen myyntitapahtumia on järjestetty jo viiden vuoden ajan. Suomen suurimmissa kaupungeissa järjestetyissä tapahtumissa pääasiakaskuntana ovat vanhojentanssijat, yliopisto-opiskelijat sekä ammattijuhlijat. Tammi-helmikuun tapahtumissa ostoksille innostuvat myös kaasot ja häävieraat.

– Aikaisempina vuosina Tampereen myyntitapahtuma järjestettiin Tampereen Häämessujen yhteydessä. Nyt tapahtumien koko on kasvanut ja Iltapukuoutlet järjestetään Vooninki-salissa Finlaysonin alueella, jossa sovitustilaakin on yli 300 neliötä. Pukujen määräkin on noussut samassa suhteessa, ja tarjolla on jokaisessa tapahtumassa yli 1000 pitkää iltapukua. Tänä vuonna samaan aikaan viereisessä TR1-tilassa järjestetään myös Hääkirppis, joten samalla reissulla hoituu monta asiaa hääseurueen to-do-listalta.

Kaasonasut Iltapukuoutletista

Kuva Hanna Koskinen

Sovittamalla löytyy sopiva mekko

Tapahtumassa on myynnissä vaihtuva valikoima pitkiä iltapukuja, joista on helppo löytää mieleisiä vaihtoehtoja. Pukuihin on merkitty selkeästi sekä kokoluokka että hinta.

– Tärkeintä on sovittaa pukua. Sillä onko puku ihana mallin päällä kuvassa ei ole merkitystä, jos se ei istu kantajalleen. Saamme jatkuvasti asiakkailtamme positiivista palautetta siitä, että meillä on mahdollisuus sovittaa pukua ennen ostopäätöksen tekemistä. Kaasoporukatkin tykkäävät shoppailla meillä, kun pukuja voidaan sovitella samanaikaisesti. Haluamme, että jokainen mekko tuottaa kantajalleen iloa.

Kaasonasut Iltapukuoutletista edullisesti

Kevään 2020 viimeiset Iltapukuoutletit!

Helsinki

Vanha Ylioppilastalo, Mannerheimintie 3, 00100 Helsinki

Lauantaina 1.2.2020 klo 10–18.30

Katso lisätietoa Facebook-tapahtumassa

Tampere

Vooninki-sali, Finlaysonin alue, Väinö Linnanaukio 13, 33210 Tampere

Lauantaina 1.2.2020 klo 10–18.

Katso lisätietoa Facebook-tapahtumassa 

Katso lisätietoa tapahtumista

Iltapukuoutlet >

Seuraa Iltapuku Outletia myös Instagramissa 

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä ILTAPUKUOUTLET

Jaa juttu