Jukka Rintalan lautasliinat ja pöytäliinat Dunille

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Jukka Rintalan lautasliinat ja pöytäliinat Dunille

Jukka Rintalan lautasliinat ja pöytäliinat Dunille

Kattaustuotteita ja -tarvikkeita valmistava Duni on aloittanut yhteistyön muotitaiteilija Jukka Rintalan kanssa. Pohjoismaisille markkinoille suunnatussa erikoismallistossa on lautasliinoja ja pöytäliinoja, joissa taiteilijan herkkä ja samalla vahva kädenjälki piirtyy kauniisti kattaustuotteisiin.

Jukka Rintalan lautasliinamallistossa on viisi kuosiaihetta: Aika, Haiku, Orkidea, Viuhka ja Kasvu. Tyylikäs design laadukkaalla lautasliinamateriaalilla antaa sekä arki- että juhlakattauksiin ripauksen glamouria, tyyliä ja iloa.

Jukka Rintalan lautasliinat ja pöytäliinat Dunille

Suurten ruokaliinojen (40 cm) materiaali on vahvaa Dunilin-kuitukangasta, pienempien ruokaliinojen (33 cm) ja kahviliinojen (24 cm) laadukasta tissue -materiaalia. Lisäksi mallistoon kuuluu Dunicel poikkiliina Haiku-kuosilla, jolla on kolme eri käyttötapaa. Tuotetta voi käyttää poikkiliinana, kaitaliinana ja tablettina ja saada näin vaihtelevuutta kattaukseen.

Inspiraation lähteenä tässäkin Jukka Rintalalla on ollut luonto niin kuin monissa muissakin hänen suunnittelemissaan tuotteissa. Mallisto sopii luontevasti Dunin yksivärisiin kattaustuotteisiin. Tuotteet ovat kaupoissa eri puolilla Suomea.

Muokattu: 14.9.2017