Juhlitaan rennosti ja boheemisti – Häät-lehti Lehtipisteissä NYT

Juhlitaan rennosti ja boheemisti – Häät-lehti Lehtipisteissä NYT!

Häät-lehden vuoden 2016 ensimmäisessä numerossa Juhlitaan rennosti ja boheemisti. Nimensä mukaisesti lehti on täynnä iloa ja rentoilua, vaikka häitä juhlintaankin kullanhohtoisin kattauksin, eksoottisin hedelmin sekä tarjoillaan häävieraille hurmaavia trooppisia drinkkejä. #Tropiikkihäät on yksi vuoden 2016 uusista häätrendeistä.

Häät-lehden sivuilla kehotetaan myös päästämään sisäinen Peppi valloilleen häiden suunnitellussa. Häät ovat perhejuhla, jossa juhlan luonteen määrittävät juhlien järjestäjät. Mikään etiketti ei määrää juhlissanne, jos niin ette halua.

Järjestäkää siis juuri sellaiset juhlat kuin te haluatte. Moderneissa boheemeissa häissä iloitellaankin väreillä ja eriparisuudella Huvikummun inspiroimana. Pepin häissä onnittelumaljat voidaan juoda vaikka hillopurkeista! #HuvikumpuHäät #BoheemitHäät #HipsteriHäät

Häämuodissa 2016 puolestaan puetaan morsian skandinaavisen pelkistetysti ja raikkaasti, mutta asustetaan värikkäästi etnovaikutteita hakien niin Suomesta kuin itämaista. #Folkhäät

Häät-lehdestä löydät myös suomalaisten kultasepänverstaiden kauneimmat ja ajankohtaisimmat sormusmallit, kolmet kauniit suomalaiset häät, joihin pääsemme ideavarkaisiin, kihlajaiset ja häämatkatunnelmia Gardajärveltä. Sekä paljon muuta.

Tutustu uuteen Häät-lehteen

Häät 1/2016

Uusi Häät-lehti 1/2016 Juhlitaan rennosti ja boheemisti ilmestyi Lehtipisteisiin helmikuussa 2016. 

Numerosta 1/2018 alkaen voit lukea Häät-lehtiä näköislehtinä myös Issuu.comissa

Juhlitaan rennosti ja boheemisti – Häät-lehti Lehtipisteissä NYT!

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häät-lehti