Juhlan tunnelma luodaan somistuksella

Juhlan tunnelma luodaan somistuksella

Juhlasomistuspalveluita tarjoava amoriini.comin somistevuokraamon omistaja Johannalla on vuosien kokemus häiden ja muiden juhlien somistamisesta ja tuottamisesta. Yritysten ja yksityishenkilöiden juhlien lisäksi kokemusta on karttunut Kuninkaallisten häiden somistamisesta.

Miten somistusvuokraamo toimii?

– Koko idea lähti siitä, kun amoriini.comin ilmainen juhlaneuvonta sai paljon kyselyitä juhlien järjestäjiltä, miksi vuokraamoja ei löydy. Oman somistevuokraamon perustaminen oli luontainen jatkumo hää- ja juhlaideasivuston toiminnalle.

Onko upeiden häiden järjestäminen aina kallista?

– Ehdottomasti ei! Järkevällä budjetilla luodaan kauniit ja parin näköiset juhlat. Upeat juhlat syntyvät huolellisilla valinnoilla ja tarkalla suunnittelulla, laadusta tinkimättä. Keskisuuriin häihin saa kauniin somistuksen vuokratuotteilla, itse somistaen esimerkiksi n. 300 eurolla sisältäen somistekukka-asetelmat ja muut pienet tilpehöörit.Tietysti jos hääbudjetti antaa myöten, somistuksessa voi käyttää aitoja kukkia, enemmän volyymiä ja näyttäviä yksityiskohtia.

Miten vuokraamon tuotteet valitaan?

– Tuotevalikoimamme kehittyy koko ajan sekä kysynnän, että tarjonnan mukaan. Joskus vastaan tulee jotain kertakaikkisen ihanaa, siten se tulee valikoimaamme. Lisäksi otamme tuotevalikoimaamme uusia tuotteita, jos asiakkaat niitä kyselevät ja idea on meistä hyvä. Usein myös PR-kuvausten ja televisio-ohjelmia varten hankitut tuotteet jäävät meille vuokraamoon.

Juhlan tunnelma luodaan somistuksella

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häiden koristelu