Juhlamuotitalo Seremoniassa on nähty monta onnen ja ilon kyyneltä

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Juhlamuotitalo Seremoniassa on nähty monta onnen ja ilon kyyneltä

Juhlamuotitalo Seremoniassa on nähty monta onnen ja ilon kyyneltä

Arvoisat Seremonian asiakkaat,

Seremonia Oy on morsiuspukujen ja juhlapukujen erikoisliike sekä vuokraamo naisille ja miehille. Olemme toimineet jo yli 22 vuotta Helsingissä Kasarmitorilla. Asiakkaat ovat kaikkein tärkein osa tätä liiketoimintaa.  Haluammekin kiittää kaikkia Teitä, jotka olette myötävaikuttaneet Juhlamuotitalo Seremonian menestystarinaan.

Juhlamuotitalo Seremoniassa on nähty monta onnen ja ilon kyyneltä

Myyntitiimillämme on ollut suuri ilo palvella isoa joukkoa asiakkaita - yli 100 000 - näiden vuosien aikana; morsiamia, sulhasia, kaasoja, bestmaneja, vanhojentanssityttöjä ja -poikia, promootio- ja iltapukuasiakkaita sekä muita moniin erilaisiin juhliin menijöitä. 

Jokaisen asiakkaan juhlatilaisuus on aina ainutlaatuinen tapahtuma, koemme sen mielenkiintoisena ja haastavana, on hienoa olla osallisena puvun etsinnässä ja sovituksessa.

Mallistomme uudistuu jatkuvasti ja pyrimme koko ajan parantamaan valikoimaamme asiakkaiden toiveet huomioon ottaen.

Seremoniassa ovat morsiuspukujen ja iltapukujen upeat huippumerkit ja pukumme ovat varmasti aitoja, alkuperäisiä tuotteita. Iltapuku valikoima on runsas, mutta vain muutama puku samaa mallia tai väriä. Näin varmistamme pukujen yksilöllisyyden. Suuriin tapahtumiin pidämme pukulistaa.

Kiitämme asiakkaitamme myös kärsivällisyydestä. Usein illat ja lauantait ovat ruuhkaisia, ja olettekin mahdollisesti joutuneet odottamaan sovitukseen pääsyä. Ei ole harvinaista, että viisi myyjää, neljä naisten ja kaksi miesten sovituskoppia ovat kaikki varattuina yhtä aikaa.

Seremoniaanhan voit tulla ilman ajanvarausta juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Olemme pitäneet muista liikkeistä poiketen tämän käytännön, koska olemme saaneet siitä niin paljon myönteistä palautetta.

Kuva Antti Pahkamäki

Juhlamuotitalo Seremoniassa on nähty monta onnen ja ilon kyyneltä

Asiakkaiden kenkiä eteisessä ruuhkan aikaan.

Kiitämme asiakkaitamme luottamuksesta. On suuri kunnia, että tulette liikkeeseemme ja luotatte apuumme.

Uusi vuosi 2015 on edessä ja sen myötä tietenkin uudet juhlat. Mikäpä voisi olla sen ihanampaa! Toivommekin näkevämme tutut ja uudet asiakkaat pian Seremoniassa, sillä haluamme tarjota teille osaamistamme parhaiden mahdollisten tuotteiden kera. Iloisiin tapaamisiin!

Muokattu: 24.5.2021