Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Juhlamekko nopeasti kotiovelle Zazabellan verkkokaupasta

morsian kaasot Dazzling häämekko juhlamekko

Zazabellan kotimaisista verkkokaupoista voit hankkia sekä häämekon, kaason puvun että juhlapuvun luotettavasti, edullisesti ja nopeasti.

Zazabella.fi myy verkossa edullisesti heti-toimitukseen tuhansia upeita iltapukuja ja juhlamekkoja. Dazzling.fi puolestaan mahdollistaa hää- ja juhlapukujen tilaamisen mittatilauksena helposti ja nopeasti kotisohvalta.

Dazzling on Zazabellan oma mallisto, joka tarjoaa yli 600 erilaista pukumallia, joiden suunnittelussa on erityisesti huomioitu suomalaisten naisten tyyli ja vaatimukset. Kaikki puvut valmistetaan ketjun omassa tehtaassa Kiinassa korkeita laatukriteereitä noudattaen.

Dazzling-puvut ovat suosittuja kauniin ulkonäön lisäksi edullisen hinnan ja lyhyen toimitusajan ansiosta. Dazzling-mallisto on esillä kaikissa Zazabellan myymälöissä ja on pukenut jo kymmeniä tuhansia suomalaisia naisia juhliin. Dazzling by Zazabella onkin Suomen myydyin naisten juhlapukumerkki.

Zazabella-myymälät kuudessa kaupungissa

Zazabella on uuden sukupolven juhlapukuliike, joka on kasvanut muutamassa vuodessa Suomen suurimmaksi naisten morsius- ja juhlapukuliikkeeksi kuuden kivijalkamyymälän ja kahden verkkokaupan ketjuksi. Kaikissa Zazabellan myymälöissä – Helsinki, Espoo, Kaarina, Tampere, Kuopio ja Oulu – on laaja valmisvalikoima morsius- ja juhlapukuja kaikissa koko- ja hintaluokissa, kymmeniltä eri valmistajilta ympäri maailmaa.

– Yhdistämme perinteisen juhlapukuliikkeen ja verkkokaupan parhaat puolet. Myymäläverkostomme avulla tarjoamme asiakkaillemme laajan pukuvalikoiman lisäksi myös ammattimaista sovitus-, ompelu- ja stailauspalvelua. Verkkokaupoistamme asiakas voi hankkia juhlapuvun luotettavasti, edullisesti ja nopeasti.

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä ZAZABELLA

Muokattu: 22.12.2023