Jalokivet inspiraation lähteenä korusuunnitteluun

Jalokivet inspiraation lähteenä korusuunnitteluun

Vaaleanpunainen turmaliini, safiirit, syvänpunainen rubelliitti, kultaiset Etelämeren helmet, timantit ja kelta- ja valkokulta. Korut ovat uniikkeja ja käsityönä Faber Artissa valmistettuja. Valitsemme koruihin luonnon käsittelemättömiä jalokiviä, jotka ovat valovoimaisia sekä myös eettisesti kestäviä.

Kultasepänliike Faber Artin työnkuvaan kuuluvat monipuoliset työt asiakkaiden korujen korjauksista tilaustöiden suunnittelemiseen ja toteuttamiseen. Tilaustöiden suunnittelu lähtee liikkeelle asiakkaan omista toiveista, jotka yritämme toteuttaa mahdollisimman tarkasti. Liikkeessämme on myös runsaasti valmiita koruja, joita voi sovittaa.

Jalokivet inspiraation lähteenä korusuunnitteluun

Pastellin sävyinen safiirisormus, jossa safiirien herkullisia värejä korostamassa timantit.

Upeat luonnonväriset safiirit – kauniit ja kestävät jalokivet

Safiiri on timantin jälkeen kestävin jalokivi ja soveltuu hyvin myös kihla- ja vihkisormuksiin. Taidokkaasti hiottuja ja laadukkaita safiireja luullaan usein timanteiksi, koska ne säihkyvät niin voimakkaasti. Safiiri ei ole aina vain sininen, vaan niitä on saatavilla lähes kaikkia värisävyjä. Värillisten safiirien väriä voidaan korostaa yhdistämällä koruun niiden lisäksi värittömiä timantteja.

Jalokivet inspiraation lähteenä korusuunnitteluun

Kauniisti hiotut, runsaasti valoa taittavat ja harvinaisen väriset jalokivet houkuttelevat diplomigemmologi Annamari Ettilää ohittamattomasti. Ne päätyvät usein asiakkaan tilaustyöhön tai liikkeeseemme uniikkikoruiksi.

– Usein korusuunnittelu lähtee liikkeelle upeasta jalokivestä, jonka ympärille koru luodaan. On mahtava tunne, kun kivi löytää koruna kantajansa. Jalokiviin voi ihastua syvästi. Ne tuovat iloa ja voimaa niin arkeen kuin juhlaan, innostuu Annamari Ettilä FaberArtista.

– Jalokivet ovat myös täysin kierrätettäviä, kuten kultakin ja sopivat hyvin ajan henkeen, muistuttaa Ettilä.


Faber Art
Korkeavuorenkatu 3, Helsinki
Puh.(09) 605 060
info@faberart.fi
www.faberart.fi
 

 

KORUN TARINA -ARTIKKELI JULKAISTAAN YHTEISTYÖSSÄ SUOMEN KULTASEPPIEN LIITON KANSSA.

 

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset