Ilmoittautuminen Vuoden Hääkuva 2024 -kilpailuun on avattu

Kuva Mari Hakanen Photography

Häät-lehti ja Häät.fi kutsuu Suomen parhaat hääkuvaajat osallistumaan vuotuiseen ja perinteikkääseen Vuoden Hääkuva -kilpailuun! (ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT.)

Ammattikuvaajille suunnatussa Vuoden Hääkuva 2024 -kilpailussa hääpari ja kuvaaja voivat yhdessä sopia kilpailuun osallistumisesta, ja kuvaaja lähettää kilpailutyöt säännöissä annettujen ohjeiden mukaan. 

Vuoden Hääkuva 2024 -kilpailu käydään yksisarjaisena, johon kuvaaja voi lähettää enintään kaksi (2) ehdot täyttävää kuvaa.

Vuoden Hääkuvaksi voidaan valita ulkona, häihin liittyvässä sisämiljöössä tai studiossa hääparista, morsiamesta tai sulhasesta yksin tai häävieraista otettu hääaiheinen kuva. Kuvaaja voi käsitellä kuvaa kuvankäsittelytekniikalla ja yhdistellä kuvaan haluamiaan elementtejä esimerkiksi toisista kuvaamistaan kuvista. Kuvat voivat olla Suomessa tai ulkomailla kuvattuja, ja kuvaaja voi olla suomalainen tai Suomessa toimiva kuvaaja.

Kuvausajankohdan tulee olla 1.1.–31.12.2023. Kuvatiedostot tulee lähettää ilman logoja, jotta esiraadilla on mahdollisuus tehdä arvostelunsa puolueettomasti.

Vuoden Hääkuva -kilpailun järjestää Häät-lehti ja Häät.fi. Kilpailun tarkoituksena on edistää suomalaisen hääkuvauksen kehitystä ja tehdä alan taitavimpien ammattilaisten työtä tunnetuksi suomalaiselle yleisölle.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu 7.1.2024 mennessä lähettämällä kilpailukuvat tämän sivun alareunassa olevaa lomaketta käyttäen. (ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT.)

Ilmoittautumislomakkeen avulla sähköisesti toimitettavan nettiresoluutioisen kuvan kuvatiedoston pisimmän sivun tulee olla noin 2000 pikseliä, tiedostomuoto jpg. Kerro lomakkeen kohdassa "Teksti (max 500 merkkiä)" esim. hääparin tai kuvan muiden päähenkilöiden etunimet ja kuvauspaikka sekä mahdollisesti jotain kuvaottohetkestä. Ethän käytä tekstikentissä mitään erikoismerkkejä, kuten &, %, !, # jne.

Kuvan lähettäjällä tulee olla täydet tekijänoikeudet lähettämiinsä kuviin. Kilpailun järjestäjällä – Häät-lehti ja Häät.fi (Editus Oy) – on oikeus julkaista kilpailuun lähetettyjä kuvia kilpailun tulosten esittelyn ja kilpailun markkinoinnin yhteydessä ilman erillistä lupaa tai korvausta kaikilla julkaisualustoillaan mukaanlukien Häät-blogiyhteisöön kuuluvien bloggareiden kanavat.

Järjestäjä voi julkaista kilpailuun osallistuneita kuvia muissa käyttötarkoituksissa vain kuvan lähettäjän luvalla. Järjestäjillä ei ole oikeutta muokata tai muuttaa kuvan sisältöä ilman kuvaajan lupaa. Kuvia ei luovuteta kolmansille osapuolille. Kilpailuun lähetettyjen kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.

Finalistit valitsee noin 15 henkinen esiraati, joka koostuu Häät-tiimin ja Häät-blogiyhteisön häävaikuttajista. Raati valitsee 10 kuvaa finaaliin eli yleisöäänestykseen, jonka voittaja on Vuoden Hääkuva 2024. Yleisöäänestys järjestetään Häät.fissä tammi-helmikuussa 2024.

Lisätietoja kilpailun säännöistä antaa päätoimittaja Sari Yli-Salomäki, sari.yli-salomaki@editus.fi  040 5057345.

Palkinnot kuvaajille

Kilpailun voittaja ja finaaliin yltäneet kuvaajat voivat hyödyntää kilpailumenestystään omassa markkinoinnissaan läpi vuoden 2024. 

Kilpailun voittaja saa palkinnoksi Häät.fi Paraatipaikan, 50.000 näyttöä, arvo 1.390 € + alv 24 %.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääkuvaus