Ilmoita elämyshelmi Kotimainen Häämatkapalvelu 2021 -kilpailuun

Kotimainen Häämatkapalvelu – lähde lähelle

Kuva Pixabay

Kotimainen Häämatkapalvelu 2021 -kilpailuun etsitään mieleenpainuvia pysäkkejä hääparin hunajakuun viettoon. Ilmoita oma kohteesi tai ilmianna joku kokemasi ihanan romanttinen ja elämyksellinen palvelu Kotimainen Häämatkapalvelu -kilpailuun 15.10.2020 mennessä.

Kotimainen Häämatkapalvelu 2021 -kilpailun järjestävät yhteistyössä Tampereen Häämessut -tapahtuma (Tampereen Messu- ja urheilukeskus) ja Häät-lehti & Häät.fi (Häät-media). Kilpailu järjestetään nyt ensimmäistä kertaa, ja kilpailulla halutaan nostaa esille kotimaasta löytyviä häämatkavaihtoehtoja ja elämyksellisiä kultahippuja.

Millainen on loistava Kotimainen Häämatkapalvelu?

Kotimainen Häämatkapalvelu 2021 -kilpailu korostaa aitoutta ja suomalaisia juuria. Vuoden 2021 teema "Aidosti rakas" haastaa kohteita ja palveluita pohtimaan, kuinka häämatkapalvelu edustaa suomalaisuutta ja miten autenttisen kokemuksen se tarjoaa vierailleen. Millaisen yhteisen tarinan hääpari saa mukaansa avioliittoaan siivittämään vietettyään hääyön tai häämatkan kohteessa tai käytettyään matkapalvelua osana häämatkaansa? 

Lataa kuva ja kohdetta valottava teksti kilpailun säännöt täyttävästä kohteesta tältä sivulta löytyvän lomakkeen avulla 15.10.2020 mennessä. Kilpailun raati valitsee finalistit syksyn aikana.

Finalistit valitseva esiraati pohtii kilpailuun ilmoitettuja palveluita arvioidessaan ainutlaatuisuuden, elämyksellisyyden ja aitouden ohella myös sitä, miten palvelu tukee suomalaista yhteiskuntaa ja houkuttelee häämatkalaisia myös rajojemme ulkopuolelta Suomeen.

Finalistikohteet esitellään yleisöäänestyksessä Häät.fissä ja Tampereen Häämessuilla

Finaaliin yltäneet noin 5 kohdetta esitellään Tampereen Häämessuilla Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa 6.-7.2.2021 ja Häät-lehdessä tammikuussa 2021. Lisäksi finalisteja valitaan kertomaan yleisölle omasta kohteestaan ohjelmalavalle Tampereen Häämessut 2021 -tapahtuman aikana.

Finaalipaikka on arvokas saavutus. Kaikille finalistikohteille kertyy erittäin runsaasti näkyvyyttä järjestäjien online-sivuilla ja somekanavissa ohjaten kuluttajia tutustumaan finalistikohteisiin tai -palveluun.
Voittajalle luvassa upeat palkinnot
Häät.fissä marras-joulukuussa 2020 tapahtuvan yleisöäänestyksen voittaja, Kotimainen Häämatkapalvelu saa:

 • ”Kotimainen Häämatkapalvelu 2021 Voittaja” -diplomin
 • artikkelin Häät-lehdessä ja Häät.fissä
 • oikeuden käyttää ”Kotimainen Häämatkapalvelu 2021 Voittaja” ja ”Kotimainen Häämatkapalvelu 2021” -titteliä ja -logoa mainonnassaan
 • messuosaston (4 m2) Tampereen Häämessuilla 2021

Lisätietoja kilpailusta saat tuottaja Saila Valkeaniemeltä, 0403584347, saila.valkeaniemi@finlandevents.fi

Kotimainen Häämatkapalvelu 2021 -kilpailun SÄÄNNÖT

Kotimainen Häämatkapalvelu 2021 -kilpailun läpiviennissä noudatetaan seuraavia sääntöjä:

 • Matkakohteen tai -palvelun tulee sijaita Suomessa. Se voi olla esimerkiksi alue, kunta, majoituspalvelu, ravintolapalvelu, elämys- tai ohjelmapalvelu tai muu palvelu, jonka hääpari voi liittää osaksi häämatkasuunnitelmaansa.
 • Kohteen tai palvelun voi ilmoittaa kilpailuun kohteen edustaja itse tai palvelun kokenut henkilö tämän Häät.fi-palvelun sivun alalaidasta löytyvää lomaketta käyttäen.
 • Kilpailuun ilmoittaudutaan kohteesta otetulla valokuvalla. Ilmoittautumislomakkeen mukaan liitettävän kuvatiedoston pisimmän sivun tulee olla 1500-2000 pikseliä, tiedostomuoto jpg. Nimeä ladattava kuvatiedosto merkeillä a-z, vältä erikoismerkkejä.
 • Lomakkeelle tulee tallentaa kohteen yleisesti tiedossa oleva markkinointinimi sekä inspiraatioteksti (tallenna kohtaan "Teksti max 500 merkkiä"). Inspiraatiotekstiin voi liittää myös linkin mahdolliseen kohdetta esittelevään videoon. Ilmoita myös palvelun kotisivu- ja Facebook-osoite niille varatuissa kohdissa.
 • Salli Häät-median uutiskirjeen lähettäminen, niin pysyt ajan tasalla kilpailun kulusta.
 • Kilpailuun ilmoittaudutaan 15.10.2020 mennessä.
 • Esiraati valitsee noin 5 finalistia kuvien ja oheistietojen perusteella syksyllä 2020.
 • Finaaliin kutsuttavista kohteista pyydetään lisää markkinointimateriaalia finalistien esittelyä Tampereen Häämessuilla 2021 sekä Häät-lehdessä ja Häät.fissä julkaisemista varten.
 • Finalistikohteilta laskutetaan markkinointimaksu 300 € + ALV 24 %/finalistikohde.
 • Kotimainen Häämatkapalvelu 2021 -yleisöäänestys tapahtuu Häät.fi-sivustolla 1.11.–31.12.2020.
 • Yleisöäänestyksen käynnistyttyä 1.11.2020 finalistit saavat julkaista ja mainostaa tietoa finalistisijoituksestaan ja käyttää ”Kotimainen Häämatkapalvelu 2021 Finalisti” -logoa omissa kanavissaan, esim. kohteessa, kotisivuilla ja somekanavissa sekä ohjata yleisöä äänestyssivulle.
 • Kilpailun päätyttyä diplomi ja palkinnot luovutetaan voittajalle ja yleisöäänestyksen tuloksista tiedotetaan medialle ja äänestäjille.
 • Kilpailun voittajalla on oikeus käyttää palvelunsa markkinoinnissa titteliä ”Kotimainen Häämatkapalvelu 2021 Voittaja” ja ” Kotimainen Häämatkapalvelu 2021”.
 • Kilpailuun lähetettävän kuva- ja tekstiaineiston immateriaalioikeudet säilyvät kokonaisuudessaan kilpailijalla. Järjestäjillä on lupa käyttää lähetettyä aineistoa kilpailuun liittyvässä viestinnässä ja markkinoinnissa.
 • Jatkossa Kotimainen Häämatkapalvelu -finaalissa eli yleisöäänestyksessä mukana olleet kohteet tai palvelut eivät saa ilmoittautua kilpailuun finalistisijoitusta seuraavana vuonna.
 • Kilpailun järjestäjillä on oikeus tehdä muutoksia kilpailun palkintoihin ja sääntöihin kilpailuvuoden aikana.

Lataa kilpailuun osallistuva kuva

Osallistujan tiedot

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämatka