Ilmapalloilla muutat juhlatilan ilmeen hetkessä

Häiden koristelu ilmapalloilla Ilmapallokeskus

Kuva Atte Tanner Photography

Ilmapallorykelmä seinäkoristeena on hämmästyttävän kevyt ja helppo kiinnittää. Tässä kiinnitys tapahtui yhdellä naulalla.

Ilmapallot ovat hauskoja, juhlavia ja värikkäitä. Niillä muutat juhlatilan ilmeen hetkessä!

Palloja on saatavissa monissa sävyissä, muodoissa ja koossa. Ilmapallot taipuvat juhlakaareksi, buffetpöydän taakse, seinälle tai juhlapöydän näyttäväksi keskikoristeeksi.

Ilmapallosta on moneksi

Keveät ja leijuvat ilmapallorihmastot tuovat juhlatilaasi ihmemaan satumaista tuntua. Erikokoisilla ilmapalloilla luot tilaan näyttävyyttä ja koristelet tilan eri korkeustasot kätevästi. Tee ilmapalloista rihmoja, rykelmiä, numeroita tai kirjaimia.

Vain mielikuvitus on rajana. Tylsät pylväät ja tyhjät seinät koristuvat juhlavaksi helposti värikkäillä palloilla. Pallot toimivat sekä sisä- että ulkotilojen koristeena.

KLIKKAA KUVAA NÄHDÄKSESI SE ISOMPANA

Ilmapallot ovat myös oivallisia photoshoot-rekvisiittoja tai kuvaustaustoja.

Trendikkäimmin yhdistelet ilmapalloja nyt vihreiden lehtien ja kukkien kanssa. Tee yhdistelmästä romanttinen ja puutarhamainen pitämällä pallojen sävymaailmat maltillisena ja sijoittelemalla kukkia ja kasveja pallorihmojen väleihin.

Vihreät voivat olla luonnonvihreitä kuten koivua tai pihlajaa, mutta ihan yhtä hyvin vaikkapa tekokasveja. Kasvit ja köynnökset koristavat ilmapallojen nauhoja tai niitä voi käyttää vaikka läpinäkyvän pallon sisällä!

KLIKKAA KUVAA NÄHDÄKSESI SE ISOMPANA

Näyttävä juhlapöydän keskikoriste eli ns. centerpiece syntyy ilmapallojen ja kukkien yhdistelmästä. Upealla ilmapallokaarella luot juhlatilaan myös näyttävyyttä. Ilmapallokaari on helposti liikuteltavissa ja sopii vaikkapa morsiusparin pöydän taakse tai vihkikaareksi. Kuva punaisista ilmapalloista Ninka Photography.


Työryhmä

Kuvat Atte Tanner Photography
Kukat ja sidonta Piilola.fi
Somisteet Juhlamaailma
Tilan stailaus Juhlatuotanto
Kakut Pink Lemon
Tyyli Nina Röntynen
Malli Minea Söderlund
Meikki Meikkistudio ElinaK
Hääkampaukset Auli Tuomala, Hyvinvointikeskus Louisé
Hääkynnet Tiia Pelkonen, Puotilan Studio

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häiden koristelu