Unelmien hotelli jokaiseen makuun Mauritiuksella.

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Iki-ihanat unelmien hotellit Mauritiuksella – valitse suosikkisi neljästä!

Mauritius Dinarobin

Mauritius lukeutuu häämatkakohteiden aateliin. Oikeastaan mietittäväksi jää vain se, mikä hotelli olisi paras juuri meille. Sari Häät-lehdestä löysi Intian valtameren paratiisisaarelta monta häästressin sulattavaa vaihtoehtoa.

1. Meren ympäröimä Shandrani

Mauritiuksen kaakkoiskulmaan, lähellä lentokenttää sijaitsevalle niemelle rakentunut Shandrani Beachcomber on kutsuvasti luonnonläheinen. Kiveämättömät polut ja pitkät hiekkarannat kutsuvat kiireettömille kävelyretkille, lukuisista poukamista löytää helposti oman yksityisen sopukkansa. Meri pauhaa kolmella suunnalla – se on läsnä jokaisessa hetkessämme auringonnoususta yön pimeyteen.

Parasta tässä Mauritiuksen hotelliklassikossa on kuitenkin henkilökunnan rento välittömyys. Tänne saapuessaan tuntuu siltä kuin olisi tullut kotiin ja pois lähdettyään tätä jengiä on heti ikävä.

”Shandranissa lomailua helpottaa Serenity Plus All Inclusive -paketti, johon kuuluvat kaikki ateriat, juomat, välipalat ja minibaari sekä laaja valikoima aktiviteettejä ja urheilumahdollisuuksia.” Helin Matkat.

Mauritius

2. Tyylikästä luksusta vuoren kainalossa

Mauritiuksen lounaiseen kärkeen rakennettua viiden tähden Dinarobin Beachcomber -hotellia leimaa kaiken kattava aistikkuus ja hillitty charmi. Omaleimaisen tunnelman sijainnille antaa taustalla jyrkästi kohoava Le Morne Brabant –vuori. Kahden kesken matkustavat voivat halutessaan lisätä lomaansa lempeää rauhaa varaamalla majoituksen vain aikuisille varatulle alueelle, jonka suojista löytyy myös oma beach, uima-allas ja baari.

Aktiviteettejä ja valinnan vaihtoehtoja on kuitenkin vaikka muille jakaa, sen takaa tämän uudehkon hotellin kyljestä löytyvän Paradis Beachcomberin monipuolinen tarjonta. Paradis on jo pitkään ollut monien aktiivi- ja golf-lomia harrastavan nappivalinta.

”Paratiisimaisessa ympäristössä vieraita hemmotellaan kokonaisvaltaisesti. Suosittelemme Dinarobinia niin häämatkalaisille kuin muille ylellistä lomaa viettäville sekä golfaajille.” Helin Matkat

Mauritius Dinarobin
Mauritius

3. Rannan ja kaupungin yhdistelmä

Nuorekkuus ja elämänilo tarttuvat lomalaiseen heti Mauricia Beachcomber -hotellin aulassa ja tunnelma vie mennessään. Ravintola Les Quaisin vilkkaan buffet-lounaan aikana poolin ympärillä kaikuvat calypson rytmit, eivätkä elämän äänet hiljene täällä illallakaan – siitä hotellin viihdytystiimi pitää huolen. Mauricia Beachcomber sijaitsee kävelymatkan päässä eteläeurooppalaisen rantakaupungin tyylistä Grand Baie’ta, johon voi päivällä piipahtaa espressolle tai ostoksille, illalla clubille tai casinolle.

Vauhdikkaasti alkaneelle lomalle voi varata jatkoksi rauhoittavan puoliskon esimerkiksi sisarhotelli Cannonier Beachcomber Golf Resort & Spassa.

”Mauricia Beachcomber sopii erityisesti niille, jotka arvostavat hotellin ulkopuolisten palveluiden ja iltaelämän läheisyyttä.” Helin Matkat

Mauritius

4. Kuhertelua paratiisirannalla

Viiden tähden Trou aux Biches Beachcomberia reunustava parin kilometrin mittainen valkohiekkainen ranta on yksi Mauritiuksen hienoimpia. Sen luulisi olevan jatkuvasti tungokseen asti täynnä lomailijoita, mutta kuin ihmeen kautta väki näyttää jakautuvan taloryhmien väliin kätkeytyville intiimeille puutarhapooleille ja isoille uima-altaille niin tehokkaasti, että ruuhkan tuntua ei ole missään.

”Luoteisrannikon auringonlaskut tihkuvat romantiikkaa. Voitte nauttia kultaisista hetkistä vaikka laiturilla yksityisen kynttiläillallisen merkeissä.” Helin Matkat

Trou aux Biches Mauritius
Mauritius

Huolenpitoa alusta loppuun

Lomaan Mauritiuksella ei sisällä täyteen ahdettuja turistibusseja, vaan lomaohjelmastanne huolehtii Helin Matkojen paikallinen kumppani Mautourco. Kun Mautourcon kuljettaja on vastassa teitä lentokentällä, olette varmoissa käsissä ja huoleton loma voi alkaa. Mautourco huolehtii lentokenttäkuljetusten lisäksi varaamistanne matkoista esimerkiksi pääkaupunki Port Louisiin tai merelliselle katamaraanipurjehdukselle.

Teksti Sari Yli-Salomäki kuvat Sari Yli-Salomäki / Häät.fi ja Beachcomber

Muokattu: 11.4.2019