Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Häämatka

Iki-ihanat unelmien hotellit Mauritiuksella – valitse suosikkisi neljästä!

Mauritius Dinarobin

Mauritius lukeutuu häämatkakohteiden aateliin. Oikeastaan mietittäväksi jää vain se, mikä hotelli olisi paras juuri meille. Sari Häät-lehdestä löysi Intian valtameren paratiisisaarelta monta häästressin sulattavaa vaihtoehtoa.

1. Meren ympäröimä Shandrani

Mauritiuksen kaakkoiskulmaan, lähellä lentokenttää sijaitsevalle niemelle rakentunut Shandrani Beachcomber on kutsuvasti luonnonläheinen. Kiveämättömät polut ja pitkät hiekkarannat kutsuvat kiireettömille kävelyretkille, lukuisista poukamista löytää helposti oman yksityisen sopukkansa. Meri pauhaa kolmella suunnalla – se on läsnä jokaisessa hetkessämme auringonnoususta yön pimeyteen.

Parasta tässä Mauritiuksen hotelliklassikossa on kuitenkin henkilökunnan rento välittömyys. Tänne saapuessaan tuntuu siltä kuin olisi tullut kotiin ja pois lähdettyään tätä jengiä on heti ikävä.

”Shandranissa lomailua helpottaa Serenity Plus All Inclusive -paketti, johon kuuluvat kaikki ateriat, juomat, välipalat ja minibaari sekä laaja valikoima aktiviteettejä ja urheilumahdollisuuksia.” Helin Matkat.

Mauritius

2. Tyylikästä luksusta vuoren kainalossa

Mauritiuksen lounaiseen kärkeen rakennettua viiden tähden Dinarobin Beachcomber -hotellia leimaa kaiken kattava aistikkuus ja hillitty charmi. Omaleimaisen tunnelman sijainnille antaa taustalla jyrkästi kohoava Le Morne Brabant –vuori. Kahden kesken matkustavat voivat halutessaan lisätä lomaansa lempeää rauhaa varaamalla majoituksen vain aikuisille varatulle alueelle, jonka suojista löytyy myös oma beach, uima-allas ja baari.

Aktiviteettejä ja valinnan vaihtoehtoja on kuitenkin vaikka muille jakaa, sen takaa tämän uudehkon hotellin kyljestä löytyvän Paradis Beachcomberin monipuolinen tarjonta. Paradis on jo pitkään ollut monien aktiivi- ja golf-lomia harrastavan nappivalinta.

”Paratiisimaisessa ympäristössä vieraita hemmotellaan kokonaisvaltaisesti. Suosittelemme Dinarobinia niin häämatkalaisille kuin muille ylellistä lomaa viettäville sekä golfaajille.” Helin Matkat

Mauritius Dinarobin
Mauritius

3. Rannan ja kaupungin yhdistelmä

Nuorekkuus ja elämänilo tarttuvat lomalaiseen heti Mauricia Beachcomber -hotellin aulassa ja tunnelma vie mennessään. Ravintola Les Quaisin vilkkaan buffet-lounaan aikana poolin ympärillä kaikuvat calypson rytmit, eivätkä elämän äänet hiljene täällä illallakaan – siitä hotellin viihdytystiimi pitää huolen. Mauricia Beachcomber sijaitsee kävelymatkan päässä eteläeurooppalaisen rantakaupungin tyylistä Grand Baie’ta, johon voi päivällä piipahtaa espressolle tai ostoksille, illalla clubille tai casinolle.

Vauhdikkaasti alkaneelle lomalle voi varata jatkoksi rauhoittavan puoliskon esimerkiksi sisarhotelli Cannonier Beachcomber Golf Resort & Spassa.

”Mauricia Beachcomber sopii erityisesti niille, jotka arvostavat hotellin ulkopuolisten palveluiden ja iltaelämän läheisyyttä.” Helin Matkat

Mauritius

4. Kuhertelua paratiisirannalla

Viiden tähden Trou aux Biches Beachcomberia reunustava parin kilometrin mittainen valkohiekkainen ranta on yksi Mauritiuksen hienoimpia. Sen luulisi olevan jatkuvasti tungokseen asti täynnä lomailijoita, mutta kuin ihmeen kautta väki näyttää jakautuvan taloryhmien väliin kätkeytyville intiimeille puutarhapooleille ja isoille uima-altaille niin tehokkaasti, että ruuhkan tuntua ei ole missään.

”Luoteisrannikon auringonlaskut tihkuvat romantiikkaa. Voitte nauttia kultaisista hetkistä vaikka laiturilla yksityisen kynttiläillallisen merkeissä.” Helin Matkat

Trou aux Biches Mauritius
Mauritius

Huolenpitoa alusta loppuun

Lomaan Mauritiuksella ei sisällä täyteen ahdettuja turistibusseja, vaan lomaohjelmastanne huolehtii Helin Matkojen paikallinen kumppani Mautourco. Kun Mautourcon kuljettaja on vastassa teitä lentokentällä, olette varmoissa käsissä ja huoleton loma voi alkaa. Mautourco huolehtii lentokenttäkuljetusten lisäksi varaamistanne matkoista esimerkiksi pääkaupunki Port Louisiin tai merelliselle katamaraanipurjehdukselle.

Teksti Sari Yli-Salomäki kuvat Sari Yli-Salomäki / Häät.fi ja Beachcomber

Muokattu: 23.5.2024

Lue lisää samasta aiheesta

Mitä mukaan häämatkalle? Katso kätevä pakkauslista

Matkatavaroiden pakkaminen tuottaa usein päänvaivaa ennen häämatkaa. Teimme pienen listan tärkeimmis...

Hääjuhlasta suloisesti suoraan honeymoonille?

Häämatkaa ei tietenkään ole tarvitse tehdä heti vihkimisen jälkeen, vaan sen voi jättää odottamaan m...

Kreikka houkuttelee häämatkalaisia vuodesta toiseen – tiesitkö näistä kohteista?

Tuttujen kohteiden lisäksi Kreikasta löytyy lukematon määrä paikkoja, joissa voi viettää unohtumatto...

Malediivit Intian valtameressä tarjoaa häämatkalaisille hunajaa kaikille aisteille

Hyväilevän lämmin Intian valtameri on punonut pienistä korallisaarista kauniita helminauhoja vuositu...

Tutustu 3 resortiin: Malediivien parasta antia häämatkalaisille on pienen saaren rauha ja oma villa

Pienistä saarista koostuvan Malediivien jokainen lomakeskus toimii omalla saarellaan kuin alleviivat...

Matkatoimisto on porttisi häämatkojen ihmeelliseen maailmaan

Jokaisen hääparin unelmien häämatkan tulisi olla viimeistä yksityiskohtaa myöten rakkaudella suunnit...

Mainos: Aktiv-Resor

Matkatoimisto on porttisi häämatkojen ihmeelliseen maailmaan

hääpari istuu laiturilla häämatkallaan

Jokaisen hääparin unelmien häämatkan tulisi olla viimeistä yksityiskohtaa myöten rakkaudella suunniteltu ja juuri parin näköinen. Vuonna 1986 perustetun suomalaisen Aktiv-Resorin ammattitaitoisen matkaspesialistin avulla tärkeä matka muovautuu helposti unelmianne vastaavaksi ja voitte matkustaa huoletta ja laadukkaasti.

Yksilölliset häämatkat Aktiv-Resorilta

– Me räätälöimme laadukkaita häämatkoja vuosikymmenien ammattitaidolla kaikkialle maailmassa ja tunnemme kohteet. Kaikki lähtee siitä, että kuuntelemme hääparin toiveita tarkalla korvalla, Sonja Sarlin Aktiv-Resorista vinkkaa.

– Kauttamme varattuihin häämatkoihin sisältyy aina upeat häämatkaedut kuten sisäänpääsy loungeen, kuohujuomaa kohteeseen saapuessa, spa-hoito tai illallinen kahdelle. Kaiken lisäksi matkakokonaisuudesta tulee kaikki yksityiskohdat huomioiva ja usein myös hinnallisesti parempi kuin varaamalla itse, sillä monet kohteista tarjoavat sopimushintoja matkatoimistoille ja erityisesti heidän häämatkalaisilleen, Sonja lisää.

Häämatkakohde the Recidence uima-allas

The Residence Falhumaafushi

The Residence Falhumaafushi sijaitsee yhdellä maailman suurimmista atolleista Malediiveilla. Tämä upea, poikkeuksellisen vehreä ja monipuolinen saari tarjoaa täydelliset puitteet häämatkan viettoon.

7 yötä all inclusive -palvelulla alkaen 3830 € per henkilö sisältäen lennot.

Häämatkakohde Heritance aarah Malediivit

Heritance Aarah Maldives

Heritance Aarah Maldives – todellinen paratiisi maan päällä - ja premium all inclusive -palvelu vie koko lomakokemuksen aivan uudelle tasolle. Saapuminen resortiin vesitasolla on jo itsessään ikimuistoinen elämys.

7 yötä all inclusive -palvelulla alkaen 4835 € per henkilö sisältäen lennot

Häämatkakohde Srilanka

Sri Lankan kiertomatka ja upea Malediivit -yhdistelmähäämatka

Sri Lankan kiertomatka ja upea Malediivit -yhdistelmähäämatka tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille! Tällä matkalla nautitaan yksityisin järjestelyin Sri Lankan parhaat palat ja rentoudutaan 7 yötä Malediiveilla all inclusive -palvelulla.

14 yön yhdistelmämatka alkaen 5990 € per henkilö sisältäen lennot

Löydä lisää häämatkaunelmia Aktiv-Resorilta

www Aktiv-resor.fi
Tutustu Aktiv-Resorin Malediivien matkoihin >>

Facebook @Aktiv-Resor
Instagram @aktiv_resor

www Australiatours.fi
Australian, Uuden-Seelannin ja Tyynenmeren asiantuntija

Aktiv-Resor

Museokatu 15, 00100 Helsinki

Matkatiedustelut

sähköposti sales@aktiv-resor.fi
puhelin 0200 62 900

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä AKTIV-RESOR

 

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 2/2023.

Haluatko lukea lisää Malediiveista?

Malediivit Intian valtameressä tarjoaa häämatkalaisille hunajaa kaikille aisteille. Lue Häät.fissä >>

Tutustu 3 resortiin: Malediivien parasta antia häämatkalaisille on pienen saaren rauha ja oma villa. Lue Häät.fistä >>

Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Uusimman Häät-lehden voi lukea ja tutustua sisältöön kätevästi näköislehtenä Issuu.comissa.


Muokattu: 7.6.2024