Ideoita hääsomistukseen uutuuskirjoista

Ideoita hääsomistukseen uutuuskirjoista

Kevään kirjauutuudet tarjoavat ideoita ja inspiraatiota myös häidensä somistusta miettivälle.

Tammen uusi Hurmaavia hääideoita -kirjassa on ideoita siihen, miten kekseliäillä ja tyylikkäillä yksityiskohdilla ja harkitulla viimeistelyllä teet häistäsi upeat ja ikimuistoiset juhlat. Kirjassa käydään läpi kaikki häiden koristelun tärkeimmät elementit: tyylikkään kattauksen, upeat kukkalaitteet, kekseliäät vieraslahjat ja muut kiinnostavat yksityiskohdat, jotka tekevät päivästä ainutlaatuisen.

Lisäksi Hurmaavia hääideoita -kirjassa on mukana erilaisia hääteemoja, joita voi käyttää suunnittelun lähtökohtana. Työohjeita kirja ei sisällä, mutta kirjan  inspiroivat ideat on helppo toteuttaa, vaikka peukalo sattuisiko olemaan hieman keskemmällä kättä.
 

Ideoita hääsomistukseen uutuuskirjoista

Molempien kirjojen seurassa on helppo viihtyä pitkään vaikka kahvikupin ääressä. Kuvassa Hurmaavia hääideoita -kirja.

Toinen somistusaiheinen uutuuskirja ei ole suoranaisesti hääaiheinen, mutta siitäkin löytyy koristeluideoita. Gummeruksen Risupupu ja sammalsydän tarjoaa vinkkejä luonnonläheisistäkoristeista.

Kirjassa koristeiden teossa seurataan vuoden kiertokulkua, sillä jokaisella materiaalilla on aikansa: Risut ja pajut taipuvat parhaiten keväällä. Yhä suositumpi tuohi kiskotaan keskikesällä. Kesän ja syksyn väriloisto inspiroi koristamaan juhlavasti. Talvella luonnollisia materiaalivalintoja ovat puhdas lumi ja jää. Silloin kun luonnossa ei ole kukkaloistoa, viihtyisyyttä luodaan kransseilla, asetelmilla ja patsailla. Kirjan on tehnyt Tiina Rinne.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häiden koristelu