Ideavarkaissa somessa: Tropiikin tuulahdus häissä

Ideavarkaissa somessa: Tropiikin tuulahdus häissä

Kun tropiikki valikoituu häiden teemaksi, tärkeintä ovat yhdessä olo, värikkyys ja kupliva ilo.  Leikkisyys ja rento boheemius näkyvät niin koristelussa kuin tarjoiluissakin. Lähdimme Instagram-ideavarkaisiin, ja keräsimme vaikutteita sademetsän tunnelmasta ja haimme inspiraatiota trooppisten drinkkien värikkyydestä.

Vihreä eksoottiset puun lehdet, kirkkaat värit ja ananas yhdistettyinä vaaleisiin sävyihin luovat yhdessä raikkaan, modernin, mutta ylellisen juhlalookin.

 


Ihanan ananas-vadelma-daiquiri on helppo klassikko drinkki, vaikka häissä tarjoiltavaksi! Nappaa resepti nyt Häät.fistä!


Kulta tuo lisää ylellisyyden tuntua moderniin häätunnelman! Paikkakortit syntyy kirjoittamalla lehdelle kaunilla käsialalla.

 

Kuva, jonka beau-coup.com (@beau_coup) julkaisi

 


Maggie Sotteron Shelby on ihana a-linjainen hääpuku, jossa keveää tylliä, romanttista kukkapitsiä sekä Swarovski-kristalleja. Trooppinen look syntyy hiuskoristeesta. Maggie Sotteron hääpukuja Suomessa myy mm. Sydänkäpy Turussa.Kultaseppä Kulmalan Ariel-sormuksissa on upeita värilllsiä jalokiviä.


Floramoren kimppu syntyi herkullisesti mehikasveista.

 

Kuva, jonka Floramore (@floramore_oy) julkaisi


Inspiraatiota tropiikista inspiroituneisiin häihin voi etsiä myös Häät Pinterestistä tai etsimällä aihetunnisteita #TropicalWedding tai #Tropiikkihäät Instagramissa ja Pinterestissä!


Kuva ylinnä MiaFleur.com

 

Tropical twist on ihana hääteema. Löydä lisää koristeluideoita ja vinkit drinkkibaariin Häät.fistä!

Inspiroidu energiaa pursuavasta tropiikista
Trooppisessa daiquiri-drinkissä näkyy ja maistuu raikas ananas
Aperol Spritz -drinkki on raikas kesäjuoma parhaimmillaan

Inspiroidu tropiikista Häät Pinterestissä

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häiden koristelu