Ideavarkaissa somessa: Art deco häät

Ideavarkaissa somessa: Art deco häät

Kuva Gibson Bespoke

Häätrendeissä suositaan tällä hetkellä nostalgian hetkiä menneisyydestä. Elegantti art deco ja 1920-luvun rempseä juhlatunnelma salakapakoineen ovat nousseet morsiusparien suosioon. Lähdimme Instagram-ideavarkaisiin, ja keräsimme vaikutteita klassisista kaunottarista ja haimme inspiraatiota menneen maailman nostalgiasta.
 

 

Ylellinen vintage ja 20-luku inspiroivat tällä hetkellä myös häiden koristelua. Graafiset kuviot, mustavalkoisuus, helmet ja höyhenet sekä kullan kimallus antavat särmää ja ylellisyyttä juhlakattauksiin ja hääkoristelun yksityiskohtiin.

 

 


Rento, uskalias ja ylellinen juhliminen kuuluivat olennaisena osana elämään 1920-luvun Amerikassa. Erityisesti nuoret naiset  pukeutuivat lyhyihin hameisiin, kuuntelivat jazzmusiikkia ja rikkoivat sovinnaisena pidetyn käytöksen normeja ruunsaalla ehostuksella, joumalla alkoholia sekä mm. ajamalla autoa.


Inspiraatiota art decosta inspiroituneisiin häihin voi etsiä Häät Pinterestistä tai käyttämällä aihetunnisteita #ArtDecoWeddings tai #ArtDecoHäät Instagramissa!Kuva ylinnnä Gibson Bespoke

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häiden suunnittelu